Кокосовий крем
Найчастіше з кокоса або кокосової стружки готують різні десерти, наприклад такі, як ніжний, смачний і ароматний кокосовий крем. Давайте і ми з вами спробуємо!
Інгредієнти:
кокос - 300 г;
молоко - 400 мл;
патока - 100 г;
цукор - 125 г;
яйце - 4 шт.;
кешью - 120 г;
рослинне масло.
Приготування
Як зробити кокосовий крем? М'якоть кокосового горіха натираємо на дрібній тертці, заливаємо молоком і доводимо до кипіння. Потім зливаємо молоко через велике сито в миску і віджимаємо кокос. Отриману рідину поки відставляємо в сторону. Цукор з'єднуємо з патокою, заливаємо невеликою кількістю води і кип'ятимо до повного розчинення. Духовку розігріваємо до 180°С. вбиваємо Яйця в кокосове молоко. Додаємо розчинений цукор і перемішуємо. Форму змащуємо олією. Горіхи-кешью подрібнюємо і посипаємо ними дно. Наповнюємо її кокосово-яєчним кремом і занурюємо до середини формочки на водяну баню в духовці приблизно на 15 години. По закінченню часу кокосовий крем для торта готовий!
Інгредієнти:
кокосова стружка - 300 г;
молоко - 250 мл;
пальязикай цукор - 125 г;
мелений кардамон - 05 ч. ложки;
гвоздика, мускатний горіх - за смаком;
патока - 100 г;
яйце - 4 шт.;
кешью - 120 р.
Приготування
Кокосову стружку заливаємо молоком і доводимо до кипіння. Отримане кокосове молоко проціджують, а м'якоть віджимаємо. Пальязикай цукор подрібнюємо і змішуємо з патокою. Заливаємо молоком, проварюємо до отримання однорідної маси. Яйця збиваємо з кокосовим молоком, додаємо мелений кардамон, гвоздику, мускатний горіх.
На дно порційних формочок викладаємо горіхи, а потім кокосово-яєчну масу. Ставимо їх на водяну баню і поміщаємо на 1 годину в розігріту до 170°С духовку. Готовий крем охолоджуємо і застосовуємо за призначенням.
Кокосовий крем - рецепт
Інгредієнти:
Приготування
Як зробити кокосовий крем? М'якоть кокосового горіха натираємо на дрібній тертці, заливаємо молоком і доводимо до кипіння. Потім зливаємо молоко через велике сито в миску і віджимаємо кокос. Отриману рідину поки відставляємо в сторону. Цукор з'єднуємо з патокою, заливаємо невеликою кількістю води і кип'ятимо до повного розчинення. Духовку розігріваємо до 180°С. вбиваємо Яйця в кокосове молоко. Додаємо розчинений цукор і перемішуємо. Форму змащуємо олією. Горіхи-кешью подрібнюємо і посипаємо ними дно. Наповнюємо її кокосово-яєчним кремом і занурюємо до середини формочки на водяну баню в духовці приблизно на 15 години. По закінченню часу кокосовий крем для торта готовий!
Крем з кокосовою стружкою
Інгредієнти:
Приготування
Кокосову стружку заливаємо молоком і доводимо до кипіння. Отримане кокосове молоко проціджують, а м'якоть віджимаємо. Пальязикай цукор подрібнюємо і змішуємо з патокою. Заливаємо молоком, проварюємо до отримання однорідної маси. Яйця збиваємо з кокосовим молоком, додаємо мелений кардамон, гвоздику, мускатний горіх.
На дно порційних формочок викладаємо горіхи, а потім кокосово-яєчну масу. Ставимо їх на водяну баню і поміщаємо на 1 годину в розігріту до 170°С духовку. Готовий крем охолоджуємо і застосовуємо за призначенням.
Рекомендуємо добрі рецепти
Як обробити кокос?
Як часто нас заманює кокос на прилавках магазинів, але не кожен наважується його купити тільки з однієї причини - складність його отримання.
Кокосовий лікер
Кокосовий лікер був придуманий і розроблений на острові Барбадос вже досить давно. І сьогодні ми розповімо, як приготувати цей алкогольний напій в
Кокосове молоко - рецепт
Звідки береться кокосове молоко? Багато скажуть, що потрібно тільки проткнути кокс, вставити трубочку і насолоджуватися напоєм. Але це не так. Добути
Листковий торт - рецепт
Рецепт торта з листкового тіста неодмінно знадобиться всім господиням, які люблять радувати гостей смачною домашньою випічкою. І якщо у вас
Кокосовий торт
Кокосовий торт - чудовий десерт для святкового столу. Таке дивовижне ласощі сподобається і дорослим, і дітям. А приготувати його зовсім нескладно.
Кокосовий пиріг з вершками
Напевно багато хто з нас пробували такий смачний десерт як кокосовий пиріг. І сьогодні ми хочемо поділитися з вами кількома цікавими рецептами його