Добрі рецепти, огляди, корисні та цікаві статті!
» » Кокосовий пиріг з вершками

Кокосовий пиріг з вершками

17-01-2015, 22:08
1 744
Кокосовий пиріг з вершками
Перенести яскравий смак тропіків на власну кухню можна навіть без надзвичайних витрат на дивовижні фрукти теплих країв. У цій статті ми приділимо увагу кокосовому пирога з вершками, рецепти якого представлені нижче.

Рецепт кокосового пирога зі збитими вершками


Інгредієнти:
Для начинки:

  • кокосова стружка - 1 ст.;

  • цукор - 3/4 ст.;

  • молоко - 1 ст.;

  • вершкове масло (розтоплене) - 1 ст.;

  • яйця - 2 шт.;

  • борошно - 1/2 ст.;

  • сіль - 1/4 ч. ложки;

  • вершки для збивання - 1ст.;

  • ванільний екстракт - 1 ч. ложка.


  • Для тіста:

  • борошно - 3 ст.;

  • вершкове масло - 300 г;

  • яйця - 2 шт.;

  • сіль - щіпка.


  • Приготування
    Почнемо приготування нашого кокосового пирога з вершками з пісочного тіста: холодне вершкове масло рубаємо ножем разом з просіяним борошном, додаємо в борошняну крихту яйця і швидко замішуємо тісто до еластичності. Готове пісочне тісто скачуємо в кулю, загорнути клейонкою і залишаємо в холодильнику на 30-40 хвилин.
    Поки тісто відпочиває, займемося начинкою: кокосову стружку викладаємо на сухий лист для запікання і підрум'янюємо в духовці кілька хвилин.
    У сотейник наливаємо розтоплене вершкове масло, молоко, додаємо яйця, цукор, борошно і сіль, ретельно перемішуємо і ставимо ємність з сумішшю на вогонь. Доводимо нашу начинку до загустіння, потім прибираємо з вогню і засипаємо 3/4 кокосової стружки.
    Пісочне тісто розкачуємо на пергаментним папері і переносимо у форму для запікання. Випікаємо пісочну основу до зарум'янювання, потім даємо повністю охолонути і заповнюємо начинкою. Залишаємо пиріг на 3-4 години в холодильнику.
    Вершки збиваємо з ванільним екстрактом і подаємо з пирогом. Готову страву посипаємо залишками кокосової стружки.

    Кокосовий пиріг з вершками і фруктами


    Інгредієнти:

  • молоко - 2 ст.;

  • цукор - 3/4 ст.;

  • борошно - 1 1/2 ст.;

  • яйця - 4 шт.;

  • Кокосовий пиріг з вершками

  • кокосова стружка - 1 ст.;

  • ананас консервований - 100 г;

  • розпушувач для тіста - 1 ч. ложка;

  • вершкове масло - 1/4 ст.


  • Приготування
    Яйця розтираємо з цукром і порціями додаємо м'яке вершкове масло. Борошно просіваємо разом з розпушувачем і відправляємо до решти суміші. Замішуємо густе тісто, яке буде стікати з ложки. Додаємо в тісто кокосову стружку і нарізаний ананас.
    Форму для випічки змащуємо маслом і виливаємо в неї тісто. Випікаємо блюдо при 175 градусах близько 40-45 хвилин, подаємо зі збитими вершками, прикрасивши залишилася кокосовою стружкою.
    Рекомендуємо добрі рецепти
    Тісто з сиру
    Тісто з сиру
    Сирне тісто готується досить швидко і виходить ніжним і м'яким. Сир для такого тіста можна брати будь-якої жирності, свіжий або кислий. Давайте
    Кокосовий крем
    Кокосовий крем
    Якщо ви не любите звичайні сметанні або масляні креми для тортів, то слід придумати щось незвичайне. Наприклад, кокосовий крем! Готувати його не дуже
    Кокосовий торт
    Кокосовий торт
    Кокосовий торт - чудовий десерт для святкового столу. Таке дивовижне ласощі сподобається і дорослим, і дітям. А приготувати його зовсім нескладно.
    Печиво з кокосовою стружкою
    Печиво з кокосовою стружкою
    Ви без розуму від кокосової стружки? Додаєте її по всі свої десерти? Тоді вам припадуть до вподоби наші рецепти печива з кокосовою стружкою. Воно