Тісто з сиру
Сирне тісто надзвичайно м'яке та ніжне. Таке тісто не потребує особливої обробці і готується досить швидко. Добре це тісто тим, що для нього можна брати сир будь-якої якості, будь-якої жирності, навіть залишки. Смачніше тісто, звичайно, виходить з свіжого сиру, не кислого.
Тісто з сиру для рулетів
Інгредієнти:
сир - 250 г;
цукор - 100 г;
борошно - 280 г;
розпушувач - 05 ч. ложки;
яйце - 1 шт.;
вершкове масло - 50 р.
Для начинки:
кокосова стружка;
цукор;
кориця;
рослинне масло.
Приготування
Розтоплюємо вершкове масло , змішуємо його з сиром і борошном, попередньо просіваємо її і з'єднайте з розпушувачем, замішуємо тісто і ставимо в холод на годину. Для начинки висипаємо в невелику піалу кокосову стружку, додаємо три ложки цукру і розтираємо. Розкачуємо тісто в прямокутник. Змащуємо олією, викладаємо начинку, розрівнюємо її. Згортаємо рулет і нарізаємо. Другу частину тіста справах точно також, але для начинки використовуємо цукор, змішаний з корицею. Випікаємо 25 хвилин.
Листкове тісто з сиром
Інгредієнти:
борошно - 250 г;
сир - 250 г;
вершкове масло - 150 г;
сіль - 1/4 ч. ложки.
Приготування
Масло змішуємо з сиром. Сир вибираємо без грудок краще домашній. Додаємо сіль, просіяне борошно, перемішуємо, збираємо в клубок, накриваємо плівкою і прибираємо в холодильник на 15 годин. Таке тісто можна зберігати тиждень. Для приготування листкового тіста, розкотимо тонкий шар, щедро посипаємо борошном, звертаємо в три рази, відправляємо в морозилку на 15 хвилин. Такі дії повторюємо 3 - 4 рази. Тісто готове.
Пісочне тісто з сиром
Інгредієнти:
масло вершкове - 200 г;
борошно - 300 г;
цукор;
сіль;
сир - 200 р.
Приготування
Вершкове масло нарізаємо невеликими шматочками. Подрібнюємо за допомогою кухонного комбайна всі інгредієнти, до дрібної крихти. Додаємо м'який нежирний сир і знову все перемішуємо за допомогою блендера. Формуємо тісто в колобок, накриваємо плівкою і ставимо в холод.
Тісто для піци з сиру
Інгредієнти:
сир нежирний - 250 г;
цукор;
сіль;
сода - 02 ч. ложки;
яйця - 2 шт.
Приготування
Візьмемо дві ємності: у першій розтираємо сир з цукром, у другій збиваємо яйця, цукор і сіль додаємо за смаком). Збиті яйця відправляємо до сиру, туди ж додаємо гашену соду і борошно. Масу вимішуємо. Отримане тісто накриваємо плівкою і прибираємо в холодильник на одну годину. Для начинки піци використовуємо будь-які продукти. Розкачуємо тісто і викладаємо її на деко змащений маслом. Змащуємо поверхню майонезом і кетчупом, накладаємо начинку. Випікаємо в духовці, розігрітій до 200 градусів 15 - 20 хвилин.
Тісто з сиру для пирога
Інгредієнти:
сир - 250 г;
яйця - 2 шт.;
цукор - 6 ст. ложок;
розпушувач - 1 ч. ложка;
борошно - 300 г;
рослинна олія - 4 ст. ложки.
Приготування
Яйця змішуємо з сиром і розтираємо, додаємо в масу розпушувач, борошно, цукор і вливаємо олію, перемішуємо. Тепер готове тісто викладаємо у форму, змащену маслом. Розподіляємо тісто по формі. Наколюємо виделкою дно. Беремо фольгу і кладемо її на тісто, краю сминаем, підганяючи їх під мури.
Тісто випікаємо 20 хвилин. Після цього виймаємо фольгу і залишаємо в духовці ще на 7 хвилин. Виймаємо форму з духовки, дно тесту присипаємо борошном. Викладаємо у форму будь-які ягоди (полуницю, малину), присипаємо цукром і відправляємо в духовку до розчинення цукру. Дістаємо пиріг з духовки, даємо йому охолонути, акуратно витягаємо готовий пиріг з форми.
Тісто з сиру для рулетів
Інгредієнти:
Для начинки:
Приготування
Розтоплюємо вершкове масло , змішуємо його з сиром і борошном, попередньо просіваємо її і з'єднайте з розпушувачем, замішуємо тісто і ставимо в холод на годину. Для начинки висипаємо в невелику піалу кокосову стружку, додаємо три ложки цукру і розтираємо. Розкачуємо тісто в прямокутник. Змащуємо олією, викладаємо начинку, розрівнюємо її. Згортаємо рулет і нарізаємо. Другу частину тіста справах точно також, але для начинки використовуємо цукор, змішаний з корицею. Випікаємо 25 хвилин.
Листкове тісто з сиром
Інгредієнти:
Приготування
Масло змішуємо з сиром. Сир вибираємо без грудок краще домашній. Додаємо сіль, просіяне борошно, перемішуємо, збираємо в клубок, накриваємо плівкою і прибираємо в холодильник на 15 годин. Таке тісто можна зберігати тиждень. Для приготування листкового тіста, розкотимо тонкий шар, щедро посипаємо борошном, звертаємо в три рази, відправляємо в морозилку на 15 хвилин. Такі дії повторюємо 3 - 4 рази. Тісто готове.
Пісочне тісто з сиром
Інгредієнти:
Приготування
Вершкове масло нарізаємо невеликими шматочками. Подрібнюємо за допомогою кухонного комбайна всі інгредієнти, до дрібної крихти. Додаємо м'який нежирний сир і знову все перемішуємо за допомогою блендера. Формуємо тісто в колобок, накриваємо плівкою і ставимо в холод.
Тісто для піци з сиру
Інгредієнти:
Приготування
Візьмемо дві ємності: у першій розтираємо сир з цукром, у другій збиваємо яйця, цукор і сіль додаємо за смаком). Збиті яйця відправляємо до сиру, туди ж додаємо гашену соду і борошно. Масу вимішуємо. Отримане тісто накриваємо плівкою і прибираємо в холодильник на одну годину. Для начинки піци використовуємо будь-які продукти. Розкачуємо тісто і викладаємо її на деко змащений маслом. Змащуємо поверхню майонезом і кетчупом, накладаємо начинку. Випікаємо в духовці, розігрітій до 200 градусів 15 - 20 хвилин.
Тісто з сиру для пирога
Інгредієнти:
Приготування
Яйця змішуємо з сиром і розтираємо, додаємо в масу розпушувач, борошно, цукор і вливаємо олію, перемішуємо. Тепер готове тісто викладаємо у форму, змащену маслом. Розподіляємо тісто по формі. Наколюємо виделкою дно. Беремо фольгу і кладемо її на тісто, краю сминаем, підганяючи їх під мури.
Тісто випікаємо 20 хвилин. Після цього виймаємо фольгу і залишаємо в духовці ще на 7 хвилин. Виймаємо форму з духовки, дно тесту присипаємо борошном. Викладаємо у форму будь-які ягоди (полуницю, малину), присипаємо цукром і відправляємо в духовку до розчинення цукру. Дістаємо пиріг з духовки, даємо йому охолонути, акуратно витягаємо готовий пиріг з форми.
Рекомендуємо добрі рецепти
Кокосовий пиріг з вершками
Напевно багато хто з нас пробували такий смачний десерт як кокосовий пиріг. І сьогодні ми хочемо поділитися з вами кількома цікавими рецептами його
Коврижка з сиром - рецепт
Коврижка - це смачна випічка, знайома нам з дитинства. Варіантів її створення з додаванням різних продуктів безліч, тут все залежить від ваших
Пісочний пиріг з сиром
Пісочний пиріг - це дивовижне ласощі до чаю в колі сім'ї. Його готують з різними фруктами, ягодами, з варенням, джемом. І сьогодні ми підкажемо вам
Печиво з маком
Якщо ви любите домашню випічку, тоді наші сьогоднішні рецепти для вас. І зараз ми розповімо, як приготувати чудове печиво з маком. Ми впевнені, що
Як приготувати хичини?
Хичини - страва дуже незвичайне і неймовірно смачне. Його готують по-різному. Ми вже розповідали про хичинах з мисом, сиром, а сьогодні вирішили