Печиво з маком

Рецепт печива з маком
Інгредієнти:
Приготування
Розтираємо розм'якшене вершкове масло з цукром, додаємо яйце, додаємо соду, гашену оцтом, просіяне борошно і ванілін. Замішуємо тісто. Ділимо його на 2 частини і відправляємо в холодильник хвилин на 30. Духовку нагріваємо до температури 180 градусів. Висипаємо на стіл мак. Одну частину тіста, виймаємо з холодильника і розгортаємо по маку. Вирізаємо фігурки бажаної форми і укладаємо на деко, застелений пергаментним папером. Випікаємо пісочне печиво з маком близько 10 хвилин до золотистого кольору.
Печиво з маком та родзинками
Інгредієнти:
Приготування
Спочатку промиваємо мак і заливаємо його окропом, залишаємо хвилин на 20. Ізюм також заливаємо окропом і залишаємо на 10 хвилин. Зливаємо з маку воду і за допомогою блендера подрібнюємо його. Розтоплюємо маргарин і охолоджуємо. Борошно просіваємо і з'єднуємо з розпушувачем. Яйце розтираємо з цукром, додаємо сметану, маргарин, ванільний цукор і мак.
Всипаємо просіяне борошно, замішуємо тісто. Коли тісто добре вимешано, додаємо ізюм. Деко змащуємо олією, викладаємо тісто столовою ложкою, верх злегка притискаємо і випікаємо в духовці при температурі 200 градусів до золотистого кольору.
Лимонне печиво з маком
Інгредієнти:
Приготування
Знімаємо з лимона цедру і видавлюємо сік. Потім його кип'ятимо і випариваем до половини початкового об'єму. Додаємо половину масла, розтоплюємо його і відставляємо в сторону. Другу половину масла збиваємо з цукром, додаємо лимонну цедру, ванільний цукор, яйце, мак, знову збиваємо.
Додаємо лимонно-масляну суміш, перемішуємо, потихеньку всипаємо просіяне з розпушувачем борошно і сіль.Формуємо лимонне печиво викладаємо на деко, застелений пергаментним папером, і випікаємо 15 хвилин в нагрітій до 180 градусів духовці.
Сирне печиво з маком
Інгредієнти:
Для тіста:
Для начинки:
Приготування
Сир змішуємо з цукром і жовтками і розтираємо в однорідну масу. Потім потихеньку додаємо борошно, змішану з розпушувачем, і замішуємо тісто. Скачуємо його в кулю, загортаємо в пакет і прибираємо в холодильник на півгодини. Мак моєму, просушуємо і з'єднуємо з цукром. Стіл присипаємо борошном, розкачуємо тісто товщиною близько 5 мм Викладаємо рівним шаром мак і акуратно звертаємо тісто в рулет. Розрізаємо його на 2 рівні частини. Викладаємо на деко, в який попередньо застелити папером для випічки. При температурі 190 градусів випікаємо 25 хвилин.
Печиво з маком і горіхами
Інгредієнти:

Приготування
Збиваємо половину масла з цукром. Потім додаємо яйце і борошно. Ретельно перемішуємо, формуємо кулю і відправляємо його в холодильник на 1 годину. З тіста розкачуємо прямокутник, змащуємо його вершковим маслом, що залишилося, і посипаємо подрібненими горіхами та маком. Звертаємо тісто в рулет і знову ставимо в холодильник на півгодини. Після цього рулет виймаємо, нарізаємо його на шматочки шириною близько 15 см. Викладаємо шматочки на деко і випікаємо при температурі 200 градусів до золотистого кольору.
Рекомендуємо добрі рецепти

Торт з родзинками
Родзинки - частий супутник випічки. З ним готують не тільки булочки і паски. Ми підкажемо вам цікаві варіанти приготування торта з родзинками.

Кекс з маком
Кекс - дивовижна і проста в приготуванні випічка, яка припаде до смаку і дорослим і дітям. Варіантів її створення з різними інгредієнтами досить

Сирне печиво
Сирне печиво послужить прекрасною альтернативою багатьом не корисним закусок кшталт чіпсів і сухариків. Таке печиво можна подати дітям, до склянці

Пісочні коржики
Пісочні коржики - улюблене багатьма ласощі з дитинства, яке завжди продавалося в шкільних їдальнях. Порадійте своїх домочадців, приготувавши їм

Печиво з сиру «Конвертики»
Сирне печиво «Конвертики» - це дивовижне ласощі з дитинства, яке знайоме багатьом. Давайте розберемо кілька простих варіантів створення цього десерту

Рогалики з горіхами
Рогалики - смачна випічка, яку обожнюють і дорослі, і діти. Готувати їх можна з різними начинками, все залежить від вашої фантазії та переваг. І