Пісочні коржики

Пісочні коржики - рецепт
Інгредієнти:
Приготування
Відокремлюємо жовток від білка в одному яйці. Розтоплюємо на водяній бані мед і коли він охолоне, змішуємо його з жовтком. Друге яйце, білок, цукор і розм'якшений маргарин розтираємо до однорідності, додаємо дрібку солі. Потім додаємо борошно, змішану з розпушувачем. Вимішуємо щільне пісочне тісто для коржиків. Прибираємо його в холодильник хвилин на 30. Після цього тісто розгортаємо в пласт товщиною близько 8-10 мм, вирізаємо коржики , змащуємо їх медово-яєчною сумішшю. Випікаємо в духовці при температурі 220 градусів 12-15 хвилин.
Пісочне тісто на сметані - рецепт для коржиків
Інгредієнти:
Приготування
Яйця збиваємо з цукром до отримання пишної піни. В отриману суміш додаємо сметану і соду,

Ви також можете порадувати своїх домочадців, приготувавши ще один варіант цього печива - чудові молочні коржики .
Рекомендуємо добрі рецепти

Коржики - рецепт
Хочете спробувати смак дитинства? Звичайно, повернутися назад не вийде, принаймні, тілом, а ось випробувати ті солодкі відчуття цілком можливо.

Коржики на сметані
Якщо ви любите молочні коржики, але у вас в холодильнику залишилося тільки сметанка, то пропонуємо вам рецепт цієї випічки саме на сметані. Повірте,

Коржики на кефірі
Пам'ятайте м'які і ніжні коржики, які ми їли в дитинстві? Цю смакоту можна приготувати вдома, головне - знати як. Ось про це ми і поговоримо в

Молочні коржики - рецепт
Молочні коржики - смак нашого дитинства. Якщо ви любите і хочете відтворити ніжну текстуру і аромат, то ця стаття для вас. У ній ми розповімо про

Коржики на пиві
Коржики на пиві - дуже проста домашня випічка. Тісто виходить ніжним і злегка листковим. У нашій статті ми розглянемо декілька універсальних рецептів

Узбецький коржик
Любите страви узбецької кухні? Тоді ви напевно чули про узбецьких коржиках. Хочете влаштувати сім'ї смачний узбецький вечерю? Можна приготувати плов,