Добрі рецепти, огляди, корисні та цікаві статті!
» » Печиво з сиру «Конвертики»

Печиво з сиру «Конвертики»

17-01-2015, 16:44
1 755
Печиво з сиру «Конвертики»
Сирне печиво «Конвертики» нагадає вам смак дитинства і дасть насолодитися спогадами за кухлем доброго молока. Порадувати дітей корисним десертом стане куди простіше, якщо на очах у вас завжди буде рецепт печива «Конвертики». На кухні ви сміливо можете фантазувати з вибором начинки - це може бути варення або родзинки, згущене молоко і навіть мармелад.

Рецепт печива «Конвертики»


Інгредієнти:

  • сир - 500 г;

  • масло вершкове - 300 г;

  • цукор - 250 г;

  • розпушувач тіста - 2 ч. л.;

  • борошно - 400 г;

  • масло вершкове - 20 г;

  • цукрова пудра - 1 ст. л.


  • Приготування
    Масло розтираємо з 250 грамами цукру, додаємо сир і ретельно перемішуємо. Потім всипаємо борошно і розпушувач, місимо тісто. Далі тісто розкочуємо тонким шаром і нарізаємо квадратиками зі сторонами 10 см Після чого кожен квадратик посипаємо цукром. З'єднуємо куточки майбутнього печива, формуючи конвертик добре защипляем. Деко змащуємо маслом і викладаємо печиво. Випікаємо десерт протягом 25 хвилин при температурі 180 градусів. Не забуваємо посипати цукровою пудрою. Краще всього подавати печиво теплими до кави або молока.
    Наступний рецепт печива "Конвертики" буде трохи складніше, проте на задоволенні, отриманому від приготування ароматного десерту, це ніяк не відіб'ється.

    Сирне печиво «Конвертики»


    Інгредієнти:
    Для тіста:

  • сир - 300 г;

  • борошно - 500 г;

  • молоко - 50 мл;

  • масло рослинне - 10 ст. л.;

  • яйце куряче - 2 шт.;

  • лимонна цедра - 2 ч. л.;

  • ванільний цукор - пакетик;

  • сіль - 1 ч. л.;

  • цукор - 200 г;

  • розпушувач тіста - 2 пакетика.


  • Для начинки:

  • сир - 450 г;

  • яйце куряче - 2 шт.;

  • крохмаль - 2 ст. л.;

  • цукор - 150 г;

  • масло вершкове - 100 г;

  • родзинки - 50 р.


  • Приготування
    Починаємо з приготування тіста. Сир розтираємо з яйцями і цукром.
    Печиво з сиру «Конвертики»
    Далі додаємо молоко, рослинне масло, сіль, ванільний цукор, цедру лимона і розпушувач тіста, всипаємо борошно. Після того як м'яке тісто буде готове, відправляємо його ненадовго в холодильник, попередньо надавши йому форму кулі. В цей час займаємося виготовленням начинки. Збиваємо маргарин з цукром, додаємо яйця і ще раз збиваємо. Далі кладемо сир, промитий ізюм, крохмаль, ванільний цукор і ретельно перемішуємо. Потім тонко розкачуємо тісто і нарізаємо квадратиками як у попередньому рецепті.
    Формуємо конвертики, кожен фаршируємо солодкою начинкою. Деко застеляємо папером для випічки викладаємо печиво і змащуємо зверху яйцем. Випікаємо при температурі 180 градусів протягом 25 хвилин.
    Рекомендуємо добрі рецепти
    Конвертики з листкового тіста
    Конвертики з листкового тіста
    Конвертики з листкового тіста - смачне і просте у приготуванні блюдо. Начинка тут може сама різна. У нашій статті ми розглянемо варіанти створення
    Печиво з повидлом
    Печиво з повидлом
    Якщо ви любите повидло, тоді пропонуємо вам зробити дивовижні печеньки з цієї солодкістю. Випічка вийде надзвичайно смачною і розсипчастою і чудово
    Рецепти печива в домашніх умовах
    Рецепти печива в домашніх умовах
    Хто ж з нас не любить печиво, та ще й приготовлені в домашніх умовах?! Це чудове ласощі, від якого не відмовляться ні діти, ні дорослі. Давайте
    Печиво з маком
    Печиво з маком
    Якщо ви любите домашню випічку, тоді наші сьогоднішні рецепти для вас. І зараз ми розповімо, як приготувати чудове печиво з маком. Ми впевнені, що
    Печиво з шоколадного масла
    Печиво з шоколадного масла
    Печиво з шоколадного масла - чудовий смачний десерт, який неодмінно сподобається і дорослим, і дітям. І зараз ми підкажемо декілька варіантів
    Сирні «конвертики» - рецепт
    Сирні «конвертики» - рецепт
    Сирні "конвертики" - смачна десертна випічка, яка готується зазвичай з сирного тіста. Її можна подавати до чаю, кави, компотів, фруктовим сокам.