Печиво з сиру «Конвертики»

Рецепт печива «Конвертики»
Інгредієнти:
Приготування
Масло розтираємо з 250 грамами цукру, додаємо сир і ретельно перемішуємо. Потім всипаємо борошно і розпушувач, місимо тісто. Далі тісто розкочуємо тонким шаром і нарізаємо квадратиками зі сторонами 10 см Після чого кожен квадратик посипаємо цукром. З'єднуємо куточки майбутнього печива, формуючи конвертик добре защипляем. Деко змащуємо маслом і викладаємо печиво. Випікаємо десерт протягом 25 хвилин при температурі 180 градусів. Не забуваємо посипати цукровою пудрою. Краще всього подавати печиво теплими до кави або молока.
Наступний рецепт печива "Конвертики" буде трохи складніше, проте на задоволенні, отриманому від приготування ароматного десерту, це ніяк не відіб'ється.
Сирне печиво «Конвертики»
Інгредієнти:
Для тіста:
Для начинки:
Приготування
Починаємо з приготування тіста. Сир розтираємо з яйцями і цукром.

Формуємо конвертики, кожен фаршируємо солодкою начинкою. Деко застеляємо папером для випічки викладаємо печиво і змащуємо зверху яйцем. Випікаємо при температурі 180 градусів протягом 25 хвилин.
Рекомендуємо добрі рецепти

Конвертики з листкового тіста
Конвертики з листкового тіста - смачне і просте у приготуванні блюдо. Начинка тут може сама різна. У нашій статті ми розглянемо варіанти створення

Печиво з повидлом
Якщо ви любите повидло, тоді пропонуємо вам зробити дивовижні печеньки з цієї солодкістю. Випічка вийде надзвичайно смачною і розсипчастою і чудово

Рецепти печива в домашніх умовах
Хто ж з нас не любить печиво, та ще й приготовлені в домашніх умовах?! Це чудове ласощі, від якого не відмовляться ні діти, ні дорослі. Давайте

Печиво з маком
Якщо ви любите домашню випічку, тоді наші сьогоднішні рецепти для вас. І зараз ми розповімо, як приготувати чудове печиво з маком. Ми впевнені, що

Печиво з шоколадного масла
Печиво з шоколадного масла - чудовий смачний десерт, який неодмінно сподобається і дорослим, і дітям. І зараз ми підкажемо декілька варіантів

Сирні «конвертики» - рецепт
Сирні "конвертики" - смачна десертна випічка, яка готується зазвичай з сирного тіста. Її можна подавати до чаю, кави, компотів, фруктовим сокам.