» » Печиво з шоколадного масла

Печиво з шоколадного масла

Печиво з шоколадного масла
У вас в холодильнику є пачка шоколадного масла, і ви не знаєте, як її правильно використовувати? Тоді ми з радістю розповімо вам, як приготувати смачне і оригінальне печиво з шоколадного масла, яке викличе захоплення у гостей і припаде до душі дітям.

Рецепт печива з шоколадного масла


Інгредієнти:

  • шоколадне масло - 200 г;

  • молоко - 3 ст. ложки;

  • яйце - 1 шт.;

  • розпушувач - 1 пакетик;

  • борошно - 350 г;

  • какао-порошок - 1 ст. ложка.


  • Приготування
    Шоколадне масло трохи розм'якшуємо, викладаємо в миску, додаємо яйце, розпушувач, молоко і поступово вводимо муку. Перемішуємо до однорідності і кидаємо трохи какао-порошку. Тісто повинне вийти м'яким і еластичним. Розкачуємо його в тоненький пласт, беремо склянку або формочку і вирізаємо фігурки. Викладаємо печиво з шоколадного масла на деко, покритий фольгою, і випікаємо ласощі близько 20 хвилин.

    Просте печиво з шоколадного масла


    Інгредієнти:

  • цукровий пісок - 150 г;

  • шоколадне масло - 200 г;

  • яйце - 1 шт.;

  • какао-порошок - 4 ст. ложки;

  • борошно - 350 г;

  • рубані горіхи - за смаком;

  • цукрова пудра для прикраси;

  • розпушувач - 1 ч. ложка.


  • Приготування
    Розм'якшене масло гарненько збиваємо міксером з цукровим піском в пишну масу. Потім розбиваємо куряче яйце і знову збиваємо. Додаємо какао, подрібнені горішки, перемішуємо, всипаємо борошно, просіяне з розпушувачем, і замішуємо м'яке тісто. Далі розгортаємо його в пласт, вирізаємо фігурки і випікаємо печиво в розігрітій духовці хвилин 15. Перед подачею на стіл, складаємо їх гіркою і присипаємо гарненько цукровою пудрою.

    Смачне печиво з шоколадного масла


    Інгредієнти:
    Для печива:

  • шоколадне масло - 90 г;

  • маргарин - 90 г;

  • коричневий цукор - 300 г;

  • ванілін - 1 ст. ложка;

  • яйце - 1 шт.;

  • борошно - 500 г;

  • сода - щіпка;

  • какао-порошок - 200 г;

  • цукор - 250 р.


  • Для крему:

  • масло вершкове - 60 г;

  • маргарин - 60 г;

  • цукрова пудра - 450 г;

  • ванілін - за смаком;

  • жирні вершки - 25 р.


  • Приготування
    Печиво з шоколадного масла

    Шоколадне масло збиваємо з маргарином, всипаємо цукор і перемішуємо. Далі додаємо за смаком ванілін і розбиваємо яйце. Повільно додаємо борошно, соду, какао і перемішуємо до отримання м'якого тіста. Після цього формуємо з нього ковбаску завдовжки 30 сантиметрів і діаметром близько 5. Загортаємо в харчову плівочку і кладемо на 1 годину в холодильник. Нарізаємо печиво шайбочками, викладаємо на деко і випікаємо приблизно 10 хвилин.
    Далі готуємо крем: розтоплене вершкове масло збиваємо з маргарином, додаємо цукрову пудру, ванілін і вливаємо вершки. Намазуємо печиво отриманою масою і зверху накриваємо другим.
    Додав: admin | 17-01-2015, 16:22
    Переглядів: 2829