Рецепт брауні з какао
Брауні - це одночасно і шоколадний торт, і кекс, і печиво, і тістечко: все залежить безпосередньо від рецепту. Ми розповімо вам сьогодні, як спекти брауні з какао . Ласощі виходить неймовірно ніжним і м'яким з приємним шоколадним смаком і трохи вологим текстурою.
Інгредієнти:
какао-порошок - 70 г;
цукор - 1 ст.;
масло вершкове - 120 г;
сметана або йогурт - 100 мл;
куряче яйце - 2 шт.;
пшеничне борошно - 2 ст. ложки;
сода - щіпка.
Приготування
В мисці з допомогою міксера збиваємо розм'якшене масло з цукровим піском. Потім по одному вводимо курячі яйця і збиваємо ще кілька хвилин. Борошно з'єднуємо з содкой і какао, просіваємо кілька разів і висипаємо в масляну суміш, гарненько перемішуючи. Далі вливаємо йогурт або кладемо нежирну сметану, розмішуємо, викладаємо тісто у форму для випічки, застелену папером, розрівнюємо лопаткою і випікаємо в гарячій духовці хвилин 20. Після цього готовий брауні з какао остуджуємо, прибираємо на деякий час в холодильник, а потім розрізаємо не невеликі квадратики і подаємо до столу.
Інгредієнти:
гіркий шоколад - 200 г;
цукровий пісок - 1 ст.;
масло вершкове - 125 г;
куряче яйце - 4 шт.;
пшеничне борошно - 1 ст.;
какао-порошок - 3 ст. ложки;
сода - щіпка;
ванілін - за смаком;
сіль - щіпка.
Приготування
Плитку шоколадки розламуємо на шматочки, викладаємо разом зі вершковим маслом у чашку і ставимо в мікрохвильову піч на 30 секунд. Потім дістаємо ємність, перемішуємо ложкою, і, якщо не всі шматочки розчинилися, відправляємо ще на півхвилинки. Яйця розбиваємо в глибоку чашку, збиваємо їх міксером, поступово підсипаючи цукор-пісок. Далі акуратно вливаємо теплу шоколадну суміш і розмішуємо. Борошно просіваємо з какао-порошком, додаємо соду, пакетик ваніліну і щіпку солі. Вводимо суху суміш в яєчну і перемішуємо за допомогою лопатки.
Форму для випічки промазуємо маслом, виливаємо тісто, розрівнюємо його і відправляємо на 45 хвилин у розігріту духовку. Пам'ятайте, що шоколадний брауні з какао не потрібно випікати до сухої скоринки, тісто повинно залишитися трохи сируватим. Потім акуратно виймаємо форму з духовки, охолоджуємо до кімнатної температури, перекладаємо на блюдо, прикрашаємо за бажанням шоколадною глазур'ю, прибираємо на кілька годин у холодильник, а потім нарізаємо на квадратики.
Рецепт брауні з какао
Інгредієнти:
Приготування
В мисці з допомогою міксера збиваємо розм'якшене масло з цукровим піском. Потім по одному вводимо курячі яйця і збиваємо ще кілька хвилин. Борошно з'єднуємо з содкой і какао, просіваємо кілька разів і висипаємо в масляну суміш, гарненько перемішуючи. Далі вливаємо йогурт або кладемо нежирну сметану, розмішуємо, викладаємо тісто у форму для випічки, застелену папером, розрівнюємо лопаткою і випікаємо в гарячій духовці хвилин 20. Після цього готовий брауні з какао остуджуємо, прибираємо на деякий час в холодильник, а потім розрізаємо не невеликі квадратики і подаємо до столу.
Рецепт шоколадного брауні з какао
Інгредієнти:
Приготування
Плитку шоколадки розламуємо на шматочки, викладаємо разом зі вершковим маслом у чашку і ставимо в мікрохвильову піч на 30 секунд. Потім дістаємо ємність, перемішуємо ложкою, і, якщо не всі шматочки розчинилися, відправляємо ще на півхвилинки. Яйця розбиваємо в глибоку чашку, збиваємо їх міксером, поступово підсипаючи цукор-пісок. Далі акуратно вливаємо теплу шоколадну суміш і розмішуємо. Борошно просіваємо з какао-порошком, додаємо соду, пакетик ваніліну і щіпку солі. Вводимо суху суміш в яєчну і перемішуємо за допомогою лопатки.
Форму для випічки промазуємо маслом, виливаємо тісто, розрівнюємо його і відправляємо на 45 хвилин у розігріту духовку. Пам'ятайте, що шоколадний брауні з какао не потрібно випікати до сухої скоринки, тісто повинно залишитися трохи сируватим. Потім акуратно виймаємо форму з духовки, охолоджуємо до кімнатної температури, перекладаємо на блюдо, прикрашаємо за бажанням шоколадною глазур'ю, прибираємо на кілька годин у холодильник, а потім нарізаємо на квадратики.
Рекомендуємо добрі рецепти
Шоколадний бісквіт - рецепт
Шоколадний бісквіт є прекрасною основою для тортів, тістечок. Легке і повітряне тісто відмінно поєднується з вершковим або фруктовим кремом.
Брауні з сиром
Брауні - популярний шоколадний десерт, який можна знайти в меню будь-якого кафе. Якщо вам по душі шоколадний пиріг, але хочеться чогось нового, можна
Брауні з маскарпоне
Брауні - улюблений шоколадний десерт всіх ласунів! Але якщо вам захотілося спробувати щось новеньке, спробуйте брауні з маскарпоне! Ніжний смак
Кекс з какао
Кекс - це дивовижна випічка, улюблена багатьма. Його готують з різними начинками: шоколадом, родзинками, сиром, варенням і т. д. І сьогодні ми
Шоколадний брауні: рецепт
Брауні - дуже популярний сьогодні в усьому світі американський десерт, який подають зазвичай у вигляді тістечок. Існує кілька варіантів брауні - з
Брауні з вишнею
Брауні - це смачний десерт, який представляє собою щось середнє між шоколадним пирогом і сухим печивом. Начинка всередині пирога виходить тягучим.