Брауні з вишнею
Брауні - традиційне ласощі американської кухні, що представляє собою щось середнє між шоколадним пирогом і сухим печивом. Він має суховатую скоринку і вологу, тягучу начинку. Ну що, звучить апетитно? Тоді давайте розглянемо з вами кілька простих рецептів брауні з вишнею.
Інгредієнти:
в'ялена вишня - 50 г;
какао - 40 г;
масло вершкове - 125 г;
борошно - 40 г;
розпушувач - 3 г;
цукор - 175 г;
апельсинова цедра - 2 ч. ложки;
чорний шоколад - 100 г;
яйце - 3 шт.
Приготування
Отже, для приготування шоколадного брауні з вишнею, змішуємо в мисці всі сухі інгредієнти: борошно, какао, розпушувач і цукровий пісок. Потім все гарненько перемішуємо до однорідності. На водяній бані розтоплюємо вершкове масло і шоколад. Далі в отриману масу кладемо в'ялену вишню і терту цедру апельсина. Все розмішуємо і акуратно з'єднуємо з борошняної сумішшю, перетираємо до однорідності. Окремо збиваємо міксером курячі яйця і виливаємо їх в шоколадну масу. Тепер замішуємо тісто середньої густоти і відставляємо на 10 хвилин у бік.
Форму для випічки застеляємо пергаментом, виливаємо в неї тісто, ставимо в духовку і випікаємо при температурі 180 градусів 20 хвилин. Краї готового брауні повинні злегка пружинити, а центр залишатися мокроватим. Після цього обережно виймаємо пиріг з форми і охолоджуємо. Нарізаємо на порційні невеликі квадратики і подаємо до чаю.
Інгредієнти:
шоколад темний - 200 г;
масло вершкове - 150 г;
борошно - 100 г;
цукор - 200 г;
яйце - 3 шт.;
горіхи - 150 г;
розпушувач - 2 ч. ложки.
Приготування
Розтоплюємо на водяній бані шоколад і вершкове масло і трохи охолоджуємо. Борошно просіваємо в глибоку чашку, додаємо сіль, цукровий пісок і розпушувач. В розтоплений шоколад поступово вводимо яйця і добре розмішуємо віночком. Потім додаємо борошняну суміш і додаємо горіхи. Перемішуємо, виливаємо тісто в змащену чашу мультиварки і випікаємо брауні в режимі «Випічка» приблизно 60 хвилин. Після сигналу включаємо програму «Підігрів» і залишаємо пиріг ще на 5 хвилин, не відкриваючи кришки. Потім виймаємо чашу з ласощами і залишаємо ще на 5 хвилин. Далі виймаємо брауні і остуджуємо на решітці.
Інгредієнти:
гіркий шоколад - 100 г;
масло вершкове - 120 г;
яйце - 2 шт.;
цукор-50 г;
розпушувач - 1 ч. ложка;
заморожена вишня - 300 г;
сіль;
борошно - 150 р.
Для крему:
сир - 300 г;
ванілін - 1 пакетик;
цукор - 100 г;
яйце - 2 шт.
Приготування
Для того, щоб приготувати торт брауні з вишнею, шоколад ламаємо на шматочки і розтоплюємо разом з маслом на водяній бані. Яйця збиваємо з цукром, додаємо дрібку солі і ванілін. Для крему, змішуємо сир з цукровим піском і залишилися курячими яйцями. Розтираємо все міксером, до кремоподібного стану. У збиті з цукром яйця, акуратно виливаємо остуджений, розтоплений шоколад і перемішуємо міксером, додаючи розпушувач і борошно. Перемішуємо все міксером на самій повільній швидкості або використовуємо дерев'яну лопатку.
Форму з високими бортиками змащуємо вершковим маслом, виливаємо 1/3 частину тіста і розподіляємо його по посуді. Потім викладаємо половину сирної маси, розморожену вишню, тісто і т. д. Намагаємося розподілити рівномірно. По верхньому шару, можете зробити за бажанням красиві розлучення. Далі прибираємо пиріг в духовку і випікаємо 40-50 хвилин при температурі 180 градусів. Готовий брауні з вишнею та шоколадом охолодити у формі, а потім перекладаємо на тарілку, нарізаємо порційними шматочками і насолоджуємося разом з гостями!
Рецепт шоколадного брауні з вишнею
Інгредієнти:
Приготування
Отже, для приготування шоколадного брауні з вишнею, змішуємо в мисці всі сухі інгредієнти: борошно, какао, розпушувач і цукровий пісок. Потім все гарненько перемішуємо до однорідності. На водяній бані розтоплюємо вершкове масло і шоколад. Далі в отриману масу кладемо в'ялену вишню і терту цедру апельсина. Все розмішуємо і акуратно з'єднуємо з борошняної сумішшю, перетираємо до однорідності. Окремо збиваємо міксером курячі яйця і виливаємо їх в шоколадну масу. Тепер замішуємо тісто середньої густоти і відставляємо на 10 хвилин у бік.
Форму для випічки застеляємо пергаментом, виливаємо в неї тісто, ставимо в духовку і випікаємо при температурі 180 градусів 20 хвилин. Краї готового брауні повинні злегка пружинити, а центр залишатися мокроватим. Після цього обережно виймаємо пиріг з форми і охолоджуємо. Нарізаємо на порційні невеликі квадратики і подаємо до чаю.
Брауні з вишнею в мультиварці
Інгредієнти:
Приготування
Розтоплюємо на водяній бані шоколад і вершкове масло і трохи охолоджуємо. Борошно просіваємо в глибоку чашку, додаємо сіль, цукровий пісок і розпушувач. В розтоплений шоколад поступово вводимо яйця і добре розмішуємо віночком. Потім додаємо борошняну суміш і додаємо горіхи. Перемішуємо, виливаємо тісто в змащену чашу мультиварки і випікаємо брауні в режимі «Випічка» приблизно 60 хвилин. Після сигналу включаємо програму «Підігрів» і залишаємо пиріг ще на 5 хвилин, не відкриваючи кришки. Потім виймаємо чашу з ласощами і залишаємо ще на 5 хвилин. Далі виймаємо брауні і остуджуємо на решітці.
Рецепт торта брауні з вишнею
Інгредієнти:
Для крему:
Приготування
Для того, щоб приготувати торт брауні з вишнею, шоколад ламаємо на шматочки і розтоплюємо разом з маслом на водяній бані. Яйця збиваємо з цукром, додаємо дрібку солі і ванілін. Для крему, змішуємо сир з цукровим піском і залишилися курячими яйцями. Розтираємо все міксером, до кремоподібного стану. У збиті з цукром яйця, акуратно виливаємо остуджений, розтоплений шоколад і перемішуємо міксером, додаючи розпушувач і борошно. Перемішуємо все міксером на самій повільній швидкості або використовуємо дерев'яну лопатку.
Форму з високими бортиками змащуємо вершковим маслом, виливаємо 1/3 частину тіста і розподіляємо його по посуді. Потім викладаємо половину сирної маси, розморожену вишню, тісто і т. д. Намагаємося розподілити рівномірно. По верхньому шару, можете зробити за бажанням красиві розлучення. Далі прибираємо пиріг в духовку і випікаємо 40-50 хвилин при температурі 180 градусів. Готовий брауні з вишнею та шоколадом охолодити у формі, а потім перекладаємо на тарілку, нарізаємо порційними шматочками і насолоджуємося разом з гостями!
Рекомендуємо добрі рецепти
Торт з безе
Безе - це така повітряна основа з яєць і цукру, яку використовують в приготуванні різних десертів, в тому числі і тортів. Давайте з вами розглянемо
Брауні з сиром
Брауні - популярний шоколадний десерт, який можна знайти в меню будь-якого кафе. Якщо вам по душі шоколадний пиріг, але хочеться чогось нового, можна
Брауні з маскарпоне
Брауні - улюблений шоколадний десерт всіх ласунів! Але якщо вам захотілося спробувати щось новеньке, спробуйте брауні з маскарпоне! Ніжний смак
Шоколадний пиріг рецепт
Шоколадний пиріг - це смачне ласощі, яке неодмінно викличе захоплення ваших гостей і домочадців. Його можна подати до чашки гарячого шоколаду або
Шоколадний брауні: рецепт
Брауні - дуже популярний сьогодні в усьому світі американський десерт, який подають зазвичай у вигляді тістечок. Існує кілька варіантів брауні - з
Рецепт брауні з какао
Брауні - це смачний тортик, який готують з додаванням різноманітних фруктів, горіхів. Сьогодні ми докладно розповімо, як зробити шоколадний брауні з