Шоколадний крем з какао

Рецепт шоколадного крему з какао
Інгредієнти:
Приготування
Зараз розповімо, як зробити крем з какао. Отже, охолоджене вершкове масло нарізаємо шматочками, викладаємо в каструлю і ставимо на маленький вогонь. Потім в розтоплене масло всипаємо цукор, какао і борошно. Ретельно все перемішуємо і обережно вливаємо молоко. Варимо крем до загустіння 7-10 хвилин, постійно помішуючи ложкою. Готове ласощі використовуйте в якості прошарку або глазурі для тортів.
Крем з какао для торта
Інгредієнти:
Для сиропу:
Приготування
Спочатку нам з вами необхідно приготувати сироп. Для цього з'єднуємо в невеликій мисочці воду з цукром, ставимо на слабенький вогонь і доводимо суміш до кипіння, видаляючи пінку і, постійно помішуючи. Далі окремо збиваємо яйця так, щоб вони збільшилися в обсязі приблизно в три рази. Не припиняючи збивання, акуратно вливаємо в яєчну суміш цукровий сироп, охолодити, після чого додаємо какао порошок, вершкове масло, пудру, коньяк і збивають до одержання однорідної консистенції. Ось і все, крем з какао-порошку готовий!
Крем з какао і сметани
Інгредієнти:
Приготування
Сметану заздалегідь охолоджуємо, викладаємо в миску і добре збиваємо міксером, поступово всипаючи цукор. Як тільки маса стане однорідною, додаємо потроху какао і перемішуємо. Желатин окремо розчиняємо в холодній воді, а потім змішуємо його з отриманої шоколадною сумішшю. Готовий крем розливаємо по формах і подаємо до гарячого чаю, попередньо охолодивши ласощі в холодильнику.
Крем з какао з сиром
Інгредієнти:
Приготування
Сир гарненько збиваємо міксером на маленькій швидкості. Потім додаємо какао-порошок, кладемо за смаком цукровий пісок, поступово підливаємо тепле молоко і перемішуємо до отримання маси, що нагадує консистенцію крему. Потім перекладаємо готове шоколадне ласощі в келих, зверху укладаємо збиті вершки і прикрашаємо половинкою абрикоса з компоту або варення. Подаємо десерт сильно охолодженим з печивом або звичайним бісквітом.
Шоколадний крем з какао з яйцем
Інгредієнти:

Приготування
Отже, для приготування шоколадного крему, беремо мисочку і з'єднуємо в ній какао-порошок, крохмаль, яєчні жовтки і молоко. Все ретельно перемішуємо вінчиком, ставимо суміш на слабенький вогонь і варимо, постійно помішуючи, до загустіння. Потім знімаємо крем з плити, охолоджуємо, додаємо холодний густий білок, попередньо збитий з цукровим піском. Ласощі заливаємо в формочки і ставимо в холодильник.
Рекомендуємо добрі рецепти

Крем для вафельних коржів
Швидкі десерти з вафельних коржів блискавично здобули популярність зразу ж, при попаданні останніх на полиці супермаркетів. Кремом для вафельного

Сметанно-шоколадний крем
Креми служать наповнювачами для різних кондитерських виробів: тортів, тістечок, еклерів, булочок і т. д. Варіантів створення кремів дуже багато. І

Торт «Прага» по ГОСТу
Торт «Прага» - складний для приготування, але неймовірно смачний десерт. Можливо саме тому всі господині намагаються навчитися його готувати. Щоб вам

Ленінградський торт - рецепт
Любите смачні тортики, які швидко готуються? Значить вам точно сподобається рецепт десерту "Ленінградського". Як його приготувати, який знадобиться

Печиво з шоколадного масла
Печиво з шоколадного масла - чудовий смачний десерт, який неодмінно сподобається і дорослим, і дітям. І зараз ми підкажемо декілька варіантів

Шоколадні трюфелі
Шоколадні трюфелі - вишукане французьке ласощі, яке досить легко можна зробити в домашніх умовах. Такий приголомшливий десерт неодмінно прикрасить