Шоколадні трюфелі
Шоколадні трюфелі - справжнє французьке ласощі, а як їх приготувати в домашніх умовах, ми вам зараз з радістю розповімо.
Інгредієнти:
гіркий шоколад - 150 г;
жирні вершки - 70 мл;
цукрова пудра - 2 ст. ложки;
ром - 1 ст. ложка;
ванільна есенція - 1 ч. ложка;
какао - порошок - 3 ст. ложки.
Приготування
Дрібно рубаємо і розтоплюємо на водяній бані гіркий шоколад . Вершки виливаємо в миску, додаємо цукрову пудру, перемішуємо, ставимо на слабенький вогонь і доводимо до кипіння, але не кип'ятимо. Потім заливаємо шоколад гарячими вершками і розмішуємо до отримання однорідного крему, який називається ганаш. Якщо це вам необхідно, то можете додати в нього ароматизатори на ваш смак. Тепер накриваємо крем харчовою плівкою і прибираємо на 40-60 хвилин у холодильник. Ганаш повинен повністю застигнути до стану м'якого пластиліну.
Після цього набираємо масу ложечкою і формуємо з неї невеликі кульки. Коли всі шоколадні цукерки будуть готові, знову відправляємо їх на 20 хвилин на холод. Цим часом просіваємо на обробну дошку какао і обвалюємо в ньому наше ласощі. Ось і все, цукерки шоколадні трюфелі готові! Зберігаємо їх у герметичній ємності в холодному темному місці, щоб запобігти цукерки від висихання.
Інгредієнти:
какао - порошок - 30 г;
пшеничне борошно - 70 г;
розпушувач - 1 ч. ложка;
цукор-60 г;
яйце - 4 шт.
Для крему:
чорний шоколад - 200 г;
сметана - 700 мл;
цукор - 200 р.
Приготування
Отже, для приготування шоколадно - трюфельного торта, змішуємо в мисочці какао з борошном і розпушувачем. Яєчні жовтки збиваємо з цукром до утворення міцної піни. Після цього з'єднуємо обидві суміші і перемішуємо. Охолоджені білки збиваємо міксером до піків і акуратно вводимо в тісто. Тепер змащуємо маслом форму для випічки і акуратно виливаємо рідку масу. Випікаємо в розігрітій духовці 25-30 хвилин при 180 градусах.
Поки готовий корж остигає, з вами приготуємо крем. Для цього на водяній бані розтоплюємо чорний шоколад. Окремо збиваємо Сметану з цукровим піском і обережно вливаємо шоколад. Далі дістаємо форму з шоколадним бісквітом, перекладаємо крем, розрівнюємо і відправляємо ласощі в холодильник приблизно на 6 годин. Потім виймаємо застиглий торт і рясно посипаємо какао-порошком.
Рецепт шоколадних трюфелів
Інгредієнти:
Приготування
Дрібно рубаємо і розтоплюємо на водяній бані гіркий шоколад . Вершки виливаємо в миску, додаємо цукрову пудру, перемішуємо, ставимо на слабенький вогонь і доводимо до кипіння, але не кип'ятимо. Потім заливаємо шоколад гарячими вершками і розмішуємо до отримання однорідного крему, який називається ганаш. Якщо це вам необхідно, то можете додати в нього ароматизатори на ваш смак. Тепер накриваємо крем харчовою плівкою і прибираємо на 40-60 хвилин у холодильник. Ганаш повинен повністю застигнути до стану м'якого пластиліну.
Після цього набираємо масу ложечкою і формуємо з неї невеликі кульки. Коли всі шоколадні цукерки будуть готові, знову відправляємо їх на 20 хвилин на холод. Цим часом просіваємо на обробну дошку какао і обвалюємо в ньому наше ласощі. Ось і все, цукерки шоколадні трюфелі готові! Зберігаємо їх у герметичній ємності в холодному темному місці, щоб запобігти цукерки від висихання.
Рецепт шоколадно-трюфельного торта
Інгредієнти:
Для крему:
Приготування
Отже, для приготування шоколадно - трюфельного торта, змішуємо в мисочці какао з борошном і розпушувачем. Яєчні жовтки збиваємо з цукром до утворення міцної піни. Після цього з'єднуємо обидві суміші і перемішуємо. Охолоджені білки збиваємо міксером до піків і акуратно вводимо в тісто. Тепер змащуємо маслом форму для випічки і акуратно виливаємо рідку масу. Випікаємо в розігрітій духовці 25-30 хвилин при 180 градусах.
Поки готовий корж остигає, з вами приготуємо крем. Для цього на водяній бані розтоплюємо чорний шоколад. Окремо збиваємо Сметану з цукровим піском і обережно вливаємо шоколад. Далі дістаємо форму з шоколадним бісквітом, перекладаємо крем, розрівнюємо і відправляємо ласощі в холодильник приблизно на 6 годин. Потім виймаємо застиглий торт і рясно посипаємо какао-порошком.
Рекомендуємо добрі рецепти
Цукерки «Трюфель»
Цукерки «Трюфель» - дуже відоме ласощі, яке стоїть не тільки купувати в магазині, але і готувати самостійно. Адже це і смачніше, і корисніше, і
Торт зі збитими вершками
Не знаєте, який десерт подати до чаю на святковий стіл, тоді пропонуємо вам безпрограшний варіант приготування торта зі збитими вершками. Таке ласощі
Брауні з маскарпоне
Брауні - улюблений шоколадний десерт всіх ласунів! Але якщо вам захотілося спробувати щось новеньке, спробуйте брауні з маскарпоне! Ніжний смак
Шоколадні капкейки
Шоколадні капкейки - вишукана, ніжна і дуже смачне ласощі, яке хочеться їсти знову і знову. Приготувати капкейки зовсім нескладно, головне - знати
Трюфелі: рецепт
Трюфелі - дуже популярний у всьому світі десерт, придуманий трохи більше ста років тому талановитим французьким кондитером. Причому назву «трюфелі»
Рецепт трюфелів в домашніх умовах
Французькі трюфелі своїми руками - це зовсім не міф, а цілком доступна реальність. Автентичні і модернізовані рецепти цього десерту, представлені в