Торт зі збитими вершками
Не знаєте, що зробити до чаю на свято, а покупні торти вже порядком набридли! Тоді пропонуємо вам безпрограшні рецепти приготування торта з вершками.
Інгредієнти:
Для млинців:
темний шоколад - 100 г;
молоко - 500 мл;
борошно - 1 ст.;
яйце - 3 шт.;
цукрова пудра - 2 ст. ложки;
вершкове масло - 2 ст. ложки;
какао - порошок - 1 ст. ложка;
лимонна цедра;
сіль - щіпка.
Для крему:
вершки - 600 мл;
білий шоколад - 200 г;
ванільний цукор - 2 ст. ложки.
Для прикраси:
гіркий шоколад;
фрукти.
Приготування
Для приготування шоколадного торта зі збитими вершками спочатку печемо млинці. Шоколад розтоплюємо на водяній бані, вливаємо трохи молока і розчиняємо в ньому повністю шоколад. У залишився молоко просіваємо борошно, додаємо цукрову пудру, сіль, какао і гарненько перемішуємо. Окремо збиваємо яйця в хорошу піну і вливаємо в борошняну суміш Розтоплюємо вершкове масло, додаємо в тісто, вливаємо розтоплений шоколад, лимонну цедру і все розмішуємо.
Тісто залишаємо підходити на столі на 3 години. Потім печемо млинці і складаємо їх стопкою. Далі готуємо крем. Для цього шоколад розтоплюємо, вливаємо половину порції вершків і охолодити масу до кімнатної температури. Вершки збиваємо в піну, поступово всипаючи ванільний цукор. Потім додаємо розтоплений шоколад і перемішуємо. Тепер починаємо збирати торт: кладемо на блюдо блін, змащуємо його вершковим кремом на нього ще блін, крем, блін і т. д. Верхній млинець поливаємо кремом, прикрашаємо натертим шоколадом, свіжими фруктами і збитими вершками .
Інгредієнти:
борошно - 2 ст.;
полуниця - 50 г;
чорниця;
цукор - 1 ст.;
лимонний сік;
сметана - 2 ст.;
вершки - 500 мл;
консервовані ананаси - 200 г;
ківі - 2 шт.;
сода - щіпка;
фруктовий сироп;
банани - 2 шт.;
апельсини - 2 шт.;
ванільний цукор.
Приготування
Щоб приготувати торт зі збитими вершками і фруктами збиваємо яйця з цукром за допомогою міксера. Додаємо сметану і гарненько перемішуємо. Потім всипаємо просіяне борошно і кладемо щіпку соди. Вимішуємо однорідне рідке тісто і викладаємо його у форму. Випікаємо до готовності при 180 градусах близько 30 хвилин. Остуджуємо корж і розрізаємо на кілька частин.
Вершки збиваємо в пишну масу. Фрукти очищаємо і нарізаємо шматочками. Корж викладаємо на блюдо і просочуємо його сиропом. Наносимо збиті вершки, розрівнюємо, викладаємо фрукти і накриваємо другим коржем. Останній корж так само просочуємо сиропом, обмазуємо з усіх боків кремом і прикрашаємо фруктами. Прибираємо готовий торт з вершками на 3 години в холодильник, а потім подаємо на святковий стіл.
Млинцевий торт зі збитими вершками
Інгредієнти:
Для млинців:
Для крему:
Для прикраси:
Приготування
Для приготування шоколадного торта зі збитими вершками спочатку печемо млинці. Шоколад розтоплюємо на водяній бані, вливаємо трохи молока і розчиняємо в ньому повністю шоколад. У залишився молоко просіваємо борошно, додаємо цукрову пудру, сіль, какао і гарненько перемішуємо. Окремо збиваємо яйця в хорошу піну і вливаємо в борошняну суміш Розтоплюємо вершкове масло, додаємо в тісто, вливаємо розтоплений шоколад, лимонну цедру і все розмішуємо.
Тісто залишаємо підходити на столі на 3 години. Потім печемо млинці і складаємо їх стопкою. Далі готуємо крем. Для цього шоколад розтоплюємо, вливаємо половину порції вершків і охолодити масу до кімнатної температури. Вершки збиваємо в піну, поступово всипаючи ванільний цукор. Потім додаємо розтоплений шоколад і перемішуємо. Тепер починаємо збирати торт: кладемо на блюдо блін, змащуємо його вершковим кремом на нього ще блін, крем, блін і т. д. Верхній млинець поливаємо кремом, прикрашаємо натертим шоколадом, свіжими фруктами і збитими вершками .
Бісквітний торт зі збитими вершками
Інгредієнти:
Приготування
Щоб приготувати торт зі збитими вершками і фруктами збиваємо яйця з цукром за допомогою міксера. Додаємо сметану і гарненько перемішуємо. Потім всипаємо просіяне борошно і кладемо щіпку соди. Вимішуємо однорідне рідке тісто і викладаємо його у форму. Випікаємо до готовності при 180 градусах близько 30 хвилин. Остуджуємо корж і розрізаємо на кілька частин.
Вершки збиваємо в пишну масу. Фрукти очищаємо і нарізаємо шматочками. Корж викладаємо на блюдо і просочуємо його сиропом. Наносимо збиті вершки, розрівнюємо, викладаємо фрукти і накриваємо другим коржем. Останній корж так само просочуємо сиропом, обмазуємо з усіх боків кремом і прикрашаємо фруктами. Прибираємо готовий торт з вершками на 3 години в холодильник, а потім подаємо на святковий стіл.
Рекомендуємо добрі рецепти
Млинцевий шоколадний торт
Любите млинці у всіляких варіаціях? Думаєте, що перепробували всі рецепти? Як би не так! Ми підібрали для вас деякі варіації на тему млинцевого
Торт «Шоколад на окропі
Коли потрібно приготувати незвичайний, смачний і швидкий десерт, зверніть увагу на торт «Шоколад на окропі. Спекти його досить просто, оскільки торти
Торт «Графські руїни» з безе
Хто ж з нас не пробував такий смачний десерт, як торт «Графські руїни». І сьогодні ми вам розповімо, як правильно його спекти з безе в домашніх
Млинцевий торт зі згущеним молоком
Млинцевий торт зі згущеним молоком - це чудове ласощі, коли млинці в масляний тиждень вже набридли у всіх інших видах. У нашій статті ми зібрали
Торт з чорносливом
Страви з наявністю чорносливу завжди виходять дивовижно смачними та оригінальними. І торти в цьому плані не виключення. Давайте знайомиться з
Торт з малиною
Торт з малиною - прекрасний десерт для вечірніх посиденьок з близькими і друзями. Варіантів такого ласощі множини. Ми пропонуємо вам у нашій статті