Торт з малиною
За вікном зима, а так хочеться зануритися в теплі деньки. Пропонуємо вам кілька рецептів торта з малиною. Таке ласощі допоможе вам згадати про літо і здивувати гостей.
Інгредієнти:
чорний шоколад - для прикраси;
борошно - 75 г;
мелений фундук - 100 г;
розпушувач - 1 ч. ложка;
маргарин - 125 г;
цукор - 225 г;
ром - 2 ст. ложки;
яйце - 3 шт.;
молоко - 3 ст. ложки;
сир - 250 г;
сир Маскарпоне - 500 г;
закріплювач сметани - 2 пакетика;
ванільний цукор;
вершки 25%-200 мл;
свіжі ягоди малини.
Приготування
Маргарин розтираємо з цукром, вливаємо ром і збиваємо до отримання крему. Потім поступово вводимо яйця, додаємо борошно, подрібнені горіхи і розпушувач. Замішуємо однорідне тісто, викладаємо його у змащену маслом форму і випікаємо бісквітний корж 30 хвилин при 175 градусах. Після цього акуратно виймаємо його і залишаємо остигати на решітці.
А цим часом поки готуємо начинку. Для цього змішуємо сир з сиром Маскарпоне , додаємо 100 г цукру і ретельно перемішуємо. Вершки, ванільний цукор і закріплювач сметани збиваємо міксером до стійких піків після чого акуратно з'єднуємо масу з сирною сумішшю і заважаємо в одному напрямку, щоб вершки не осіли. Далі поступово висипаємо і рівномірно розподіляємо сирно-малиновий крем на остиглий корж. Прибираємо десерт на 2 години в холодильник. Після цього прикрашаємо бісквітний торт малиною і ставимо ласощі на стіл.
Інгредієнти:
шоколад - 300 г;
яйце - 7 шт;
розчинна кава - 1 ч. ложка;
вода - 5 ст. ложок;
вершки 33% - 200 мл;
чорниця - 300 г;
малина - 300 г;
пудра цукрова - 3 ст. ложки.
Приготування
Шоколад ламаємо на шматочки, кладемо в глибоку миску, додаємо каву, воду і ставимо розплавлятися на водяній бані. Цим часом відокремлюємо в окремі миски білки від жовтків. Жовтки розтираємо до білого стану, а потім виливаємо розтоплений шоколад. До білків додаємо дрібку солі, збиваємо до утворення піни і акуратно з'єднуємо з шоколадною масою.
Готове тісто виливаємо на деко, змащене маслом, і випікаємо в духовці при температурі 180 градусів 8-10 хвилин. А цим часом готуємо начинку для торта: ягоди перебираємо і промиваємо. Вершки збиваємо з цукровою пудрою, збиваємо, кладемо трохи ягід і продовжуємо збивати. Готовий корж акуратно виймаємо з духовки, охолодити і рясно змащуємо вершками. Зверху прикрашаємо шоколадний торт малиною і чорницею і прибираємо ласощі на 2 години в холодильник.
Торт з маскарпоне і малиною
Інгредієнти:
Приготування
Маргарин розтираємо з цукром, вливаємо ром і збиваємо до отримання крему. Потім поступово вводимо яйця, додаємо борошно, подрібнені горіхи і розпушувач. Замішуємо однорідне тісто, викладаємо його у змащену маслом форму і випікаємо бісквітний корж 30 хвилин при 175 градусах. Після цього акуратно виймаємо його і залишаємо остигати на решітці.
А цим часом поки готуємо начинку. Для цього змішуємо сир з сиром Маскарпоне , додаємо 100 г цукру і ретельно перемішуємо. Вершки, ванільний цукор і закріплювач сметани збиваємо міксером до стійких піків після чого акуратно з'єднуємо масу з сирною сумішшю і заважаємо в одному напрямку, щоб вершки не осіли. Далі поступово висипаємо і рівномірно розподіляємо сирно-малиновий крем на остиглий корж. Прибираємо десерт на 2 години в холодильник. Після цього прикрашаємо бісквітний торт малиною і ставимо ласощі на стіл.
Торт з малиною і чорницею
Інгредієнти:
Приготування
Шоколад ламаємо на шматочки, кладемо в глибоку миску, додаємо каву, воду і ставимо розплавлятися на водяній бані. Цим часом відокремлюємо в окремі миски білки від жовтків. Жовтки розтираємо до білого стану, а потім виливаємо розтоплений шоколад. До білків додаємо дрібку солі, збиваємо до утворення піни і акуратно з'єднуємо з шоколадною масою.
Готове тісто виливаємо на деко, змащене маслом, і випікаємо в духовці при температурі 180 градусів 8-10 хвилин. А цим часом готуємо начинку для торта: ягоди перебираємо і промиваємо. Вершки збиваємо з цукровою пудрою, збиваємо, кладемо трохи ягід і продовжуємо збивати. Готовий корж акуратно виймаємо з духовки, охолодити і рясно змащуємо вершками. Зверху прикрашаємо шоколадний торт малиною і чорницею і прибираємо ласощі на 2 години в холодильник.
Рекомендуємо добрі рецепти
Торт з безе
Безе - це така повітряна основа з яєць і цукру, яку використовують в приготуванні різних десертів, в тому числі і тортів. Давайте з вами розглянемо
Торт зі збитими вершками
Не знаєте, який десерт подати до чаю на святковий стіл, тоді пропонуємо вам безпрограшний варіант приготування торта зі збитими вершками. Таке ласощі
Торт з заварним кремом
Торти, звичайно ж, люблять всі, і вони присутні на будь-якому святковому торжестві. І сьогодні ми розповімо, як спекти простий і смачний торт з
Пиріг з замороженої малиною
Коли хочеться зробити смачний десерт до чаю, а свіжих фруктів у вас немає, варто згадати про рецепт пирога з замороженої малиною. Готувати його дуже
Пиріг з малиною
Пиріг з малиною - дуже смачний десерт з дитинства. Хочете поринути у спогади? Тоді ця стаття для вас. У ній ми розповімо, як спекти пісочний десерт
Шоколадні трюфелі
Шоколадні трюфелі - вишукане французьке ласощі, яке досить легко можна зробити в домашніх умовах. Такий приголомшливий десерт неодмінно прикрасить