Добрі рецепти, огляди, корисні та цікаві статті!
» » Торт з малиною

Торт з малиною

17-01-2015, 23:18
2 589
Торт з малиною
За вікном зима, а так хочеться зануритися в теплі деньки. Пропонуємо вам кілька рецептів торта з малиною. Таке ласощі допоможе вам згадати про літо і здивувати гостей.

Торт з маскарпоне і малиною


Інгредієнти:

  • чорний шоколад - для прикраси;

  • борошно - 75 г;

  • мелений фундук - 100 г;

  • розпушувач - 1 ч. ложка;

  • маргарин - 125 г;

  • цукор - 225 г;

  • ром - 2 ст. ложки;

  • яйце - 3 шт.;

  • молоко - 3 ст. ложки;

  • сир - 250 г;

  • сир Маскарпоне - 500 г;

  • закріплювач сметани - 2 пакетика;

  • ванільний цукор;

  • вершки 25%-200 мл;

  • свіжі ягоди малини.


  • Приготування
    Маргарин розтираємо з цукром, вливаємо ром і збиваємо до отримання крему. Потім поступово вводимо яйця, додаємо борошно, подрібнені горіхи і розпушувач. Замішуємо однорідне тісто, викладаємо його у змащену маслом форму і випікаємо бісквітний корж 30 хвилин при 175 градусах. Після цього акуратно виймаємо його і залишаємо остигати на решітці.
    А цим часом поки готуємо начинку. Для цього змішуємо сир з сиром Маскарпоне , додаємо 100 г цукру і ретельно перемішуємо. Вершки, ванільний цукор і закріплювач сметани збиваємо міксером до стійких піків після чого акуратно з'єднуємо масу з сирною сумішшю і заважаємо в одному напрямку, щоб вершки не осіли. Далі поступово висипаємо і рівномірно розподіляємо сирно-малиновий крем на остиглий корж. Прибираємо десерт на 2 години в холодильник. Після цього прикрашаємо бісквітний торт малиною і ставимо ласощі на стіл.

    Торт з малиною і чорницею


    Інгредієнти:

  • шоколад - 300 г;

  • яйце - 7 шт;

  • розчинна кава - 1 ч. ложка;

  • вода - 5 ст. ложок;

  • вершки 33% - 200 мл;

  • чорниця - 300 г;

  • малина - 300 г;

  • пудра цукрова - 3 ст. ложки.


  • Приготування
    Шоколад ламаємо на шматочки, кладемо в глибоку миску, додаємо каву, воду і ставимо розплавлятися на водяній бані. Цим часом відокремлюємо в окремі миски білки від жовтків. Жовтки розтираємо до білого стану,
    Торт з малиною
    а потім виливаємо розтоплений шоколад. До білків додаємо дрібку солі, збиваємо до утворення піни і акуратно з'єднуємо з шоколадною масою.
    Готове тісто виливаємо на деко, змащене маслом, і випікаємо в духовці при температурі 180 градусів 8-10 хвилин. А цим часом готуємо начинку для торта: ягоди перебираємо і промиваємо. Вершки збиваємо з цукровою пудрою, збиваємо, кладемо трохи ягід і продовжуємо збивати. Готовий корж акуратно виймаємо з духовки, охолодити і рясно змащуємо вершками. Зверху прикрашаємо шоколадний торт малиною і чорницею і прибираємо ласощі на 2 години в холодильник.
    Рекомендуємо добрі рецепти
    Торт з безе
    Торт з безе
    Безе - це така повітряна основа з яєць і цукру, яку використовують в приготуванні різних десертів, в тому числі і тортів. Давайте з вами розглянемо
    Торт зі збитими вершками
    Торт зі збитими вершками
    Не знаєте, який десерт подати до чаю на святковий стіл, тоді пропонуємо вам безпрограшний варіант приготування торта зі збитими вершками. Таке ласощі
    Торт з заварним кремом
    Торт з заварним кремом
    Торти, звичайно ж, люблять всі, і вони присутні на будь-якому святковому торжестві. І сьогодні ми розповімо, як спекти простий і смачний торт з
    Пиріг з замороженої малиною
    Пиріг з замороженої малиною
    Коли хочеться зробити смачний десерт до чаю, а свіжих фруктів у вас немає, варто згадати про рецепт пирога з замороженої малиною. Готувати його дуже
    Пиріг з малиною
    Пиріг з малиною
    Пиріг з малиною - дуже смачний десерт з дитинства. Хочете поринути у спогади? Тоді ця стаття для вас. У ній ми розповімо, як спекти пісочний десерт
    Шоколадні трюфелі
    Шоколадні трюфелі
    Шоколадні трюфелі - вишукане французьке ласощі, яке досить легко можна зробити в домашніх умовах. Такий приголомшливий десерт неодмінно прикрасить