Торт з заварним кремом
Не знаєте, що приготувати на свято? Пропонуємо вам кілька рецептів торта з заварним кремом .
Інгредієнти:
цукор - 1 ст.;
молоко - 1 ст.;
олія - 05 склянки;
какао - 4 ст. ложки;
розпушувач - 1 ст. ложка;
борошно пшеничне - 15 склянки;
яйце - 3 шт.;
ванілін.
Для крему:
молоко - 500 мл;
яйце - 2 шт.;
борошно - 2 ст. ложки;
цукор - 05 склянки;
ванілін;
масло вершкове - 100 г.
Приготування
Яйця збиваємо в густу піну з цукром. Потім вливаємо масло і молоко, перемішуємо ложкою. Далі поступово всипаємо борошно, змішане з какао і розпушувачем. Замішуємо однорідне тісто, виливаємо його в змащену чашу мультиварки і виставляємо на приладі режим «Випічка». Готуємо шоколадний бісквіт 80 хвилин, а після звукового сигналу, акуратно виймаємо з чаші і залишаємо остигати.
Далі переходимо до заварному крему: яйця збиваємо з борошном і вливаємо склянку холодного молока. В окремій каструльці кип'ятимо молоко, що залишилося з цукровим піском і виливаємо його тонкою цівкою в яєчну суміш, постійно помішуючи. Доводимо крем на маленькому вогні до загусання, даємо трохи охолонути, кладемо м'яке вершкове масло, ванілін і ретельно збиваємо міксером. Бісквіт розрізаємо навпіл і змащуємо коржі заварним кремом. Верх ласощі прикрашаємо крихтою печива і прибираємо готовий смачний торт з заварним кремом в холодильник на кілька годин.
Інгредієнти:
Для тіста:
цукор - 1 ст.;
яйце - 4 шт.;
борошно - 1 ст.
Для крему:
молоко - 500 мл;
яєчний жовток - 4 шт.;
цукор - 200 г;
ванілін;
борошно - 80 р.
Для сиропу:
цукор - 05 склянки;
вода - 05 склянки;
малиновий сироп - 2 ст. ложки;
молочний шоколад - 50 г;
свіжа полуниця для прикраси.
Приготування
Білки збиваємо міксером, а потім, не припиняючи збивати, додаємо цукор, борошно і додаємо жовтки. Готове тісто перелити у форму, змащену вершковим маслом, і випікаємо 40 хвилин в духовій шафі при 180 градусах. Кип'ятимо Молоко. Жовтки розтираємо з цукровим піском, ваніліном і борошном. Тепер акуратно вливаємо гаряче молоко, ставимо на вогонь і варимо, помішуючи, до загустіння.
Для приготування сиропу, цукор змішуємо з теплою водою і додаємо малиновий сироп. Готовий корж охолодити, розрізаємо навпіл, просочуємо сиропом і рясно змащуємо заварним кремом. Прикрашаємо торт полуницею, обсипаємо тертим шоколадом і прибираємо на кілька годин в холодильник.
Інгредієнти:
борошно - 35 ст.;
маргарин - 200 г;
яйце - 4 шт.;
мед - 2 ст. ложки;
цукор - 1 ст.;
сода - 1 ч. ложка.
Для крему:
цукор - 15 ст.;
молоко - 15 склянки;
яйце - 3 шт.;
масло вершкове - 250 р.
Приготування
Половину порції молока гарненько збиваємо з цукром і яйцями, а другу виливаємо в ковшичек і ставимо на вогонь. Коли молоко закипить, акуратно вводимо його в яєчну суміш і варимо до загустіння, помішуючи. Потім крем охолодити до теплого стану, кладемо м'яке вершкове масло збиваємо і прибираємо в холодильник.
Для тіста беремо вершкове масло, розтоплюємо його, додаємо цукровий пісок, мед, соду і курячі яйця. Все ретельно перемішуємо, доводимо до закипання і проварюємо на слабкому вогні 2 хвилини. Потім всипаємо борошно, вимішуємо і поділяємо тісто на 8 частин. Тонко розкачуємо кожну і випікаємо в розігрітій духовці до зарум'янювання, приблизно 3-4 хвилини.
Поки теплий корж акуратно зрізаємо по тарілці краю, щоб вийшов рівненький коло. Обрізки подрібнюємо у блендері або розгортаємо їх качалкою. Отримана крихта нам потім знадобиться для прикраси нашого торта. Отже, коли всі коржі спечені, починаємо збірку «Рижика». На плоске блюдо кладемо перший корж, промазуємо його кремом, потім - другий, третій і т. д. Ретельно змащуємо краю і верхівку листкового торта заварним кремом, а потім обсипаємо приготоване ласощі пісочної крихтою.
Шоколадний торт з заварним кремом
Інгредієнти:
Для крему:
Приготування
Яйця збиваємо в густу піну з цукром. Потім вливаємо масло і молоко, перемішуємо ложкою. Далі поступово всипаємо борошно, змішане з какао і розпушувачем. Замішуємо однорідне тісто, виливаємо його в змащену чашу мультиварки і виставляємо на приладі режим «Випічка». Готуємо шоколадний бісквіт 80 хвилин, а після звукового сигналу, акуратно виймаємо з чаші і залишаємо остигати.
Далі переходимо до заварному крему: яйця збиваємо з борошном і вливаємо склянку холодного молока. В окремій каструльці кип'ятимо молоко, що залишилося з цукровим піском і виливаємо його тонкою цівкою в яєчну суміш, постійно помішуючи. Доводимо крем на маленькому вогні до загусання, даємо трохи охолонути, кладемо м'яке вершкове масло, ванілін і ретельно збиваємо міксером. Бісквіт розрізаємо навпіл і змащуємо коржі заварним кремом. Верх ласощі прикрашаємо крихтою печива і прибираємо готовий смачний торт з заварним кремом в холодильник на кілька годин.
Бісквітний торт з заварним кремом
Інгредієнти:
Для тіста:
Для крему:
Для сиропу:
Приготування
Білки збиваємо міксером, а потім, не припиняючи збивати, додаємо цукор, борошно і додаємо жовтки. Готове тісто перелити у форму, змащену вершковим маслом, і випікаємо 40 хвилин в духовій шафі при 180 градусах. Кип'ятимо Молоко. Жовтки розтираємо з цукровим піском, ваніліном і борошном. Тепер акуратно вливаємо гаряче молоко, ставимо на вогонь і варимо, помішуючи, до загустіння.
Для приготування сиропу, цукор змішуємо з теплою водою і додаємо малиновий сироп. Готовий корж охолодити, розрізаємо навпіл, просочуємо сиропом і рясно змащуємо заварним кремом. Прикрашаємо торт полуницею, обсипаємо тертим шоколадом і прибираємо на кілька годин в холодильник.
Торт «Рижик» з заварним кремом
Інгредієнти:
Для крему:
Приготування
Половину порції молока гарненько збиваємо з цукром і яйцями, а другу виливаємо в ковшичек і ставимо на вогонь. Коли молоко закипить, акуратно вводимо його в яєчну суміш і варимо до загустіння, помішуючи. Потім крем охолодити до теплого стану, кладемо м'яке вершкове масло збиваємо і прибираємо в холодильник.
Для тіста беремо вершкове масло, розтоплюємо його, додаємо цукровий пісок, мед, соду і курячі яйця. Все ретельно перемішуємо, доводимо до закипання і проварюємо на слабкому вогні 2 хвилини. Потім всипаємо борошно, вимішуємо і поділяємо тісто на 8 частин. Тонко розкачуємо кожну і випікаємо в розігрітій духовці до зарум'янювання, приблизно 3-4 хвилини.
Поки теплий корж акуратно зрізаємо по тарілці краю, щоб вийшов рівненький коло. Обрізки подрібнюємо у блендері або розгортаємо їх качалкою. Отримана крихта нам потім знадобиться для прикраси нашого торта. Отже, коли всі коржі спечені, починаємо збірку «Рижика». На плоске блюдо кладемо перший корж, промазуємо його кремом, потім - другий, третій і т. д. Ретельно змащуємо краю і верхівку листкового торта заварним кремом, а потім обсипаємо приготоване ласощі пісочної крихтою.
Рекомендуємо добрі рецепти
Торт в мікрохвильовці
Торт у мікрохвильовці - відмінний варіант швидкого десерту, коли не вистачає часу на випічку і гості вже на підході. Пропонуємо вам кілька простих і
Торт «Пломбір»
Торт «Пломбір» - дуже ніжний десерт, який зачарує кожного, хто його спробує. Існує кілька рецептів цього ласощі, і в даній статті ми про них
Кокосовий торт
Кокосовий торт - чудовий десерт для святкового столу. Таке дивовижне ласощі сподобається і дорослим, і дітям. А приготувати його зовсім нескладно.
Мигдальний торт
Мигдальний торт - чудовий десерт на будь-яке свято або день народження. Від такого ласощі будуть у захваті не тільки дорослі, але і діти. Пропонуємо
Торт «Наполеон» з заварним кремом
Торт «Наполеон» - один з найпопулярніших десертів на будь-якому святковому торжестві. Способів його приготування досить багато. І сьогодні мова піде
Полунична кростата
Кростата - пиріг італійської кухні, який готується з пісочного тіста з додаванням різних начинок. І сьогодні мова піде про дивовижною кростате з