Торт «Пломбір»
У вас свято наближається, а ви не знаєте, чим здивувати гостей? Спечіть торт «Пломбір». Він недаремно носить свою назву, оскільки просто тане у роті. За його ніжний смак ви будете засипали компліментами, а готувати його зовсім нескладно.
Інгредієнти:
Для тіста:
борошно - 3 склянки;
сметана - 250 г;
маргарин - 250 г;
цукор - 3 ст. ложки;
розпушувач - 1 пакетик;
сіль - щіпка.
Для крему:
молоко - 07 л;
борошно - 3 ст. ложки;
цукор - 200 г;
ванільний цукор - 1 пакетик;
яйця - 2 шт.;
масло вершкове - 100 г.
Приготування
Маргарин дістаємо заздалегідь, щоб він розм'як. Сметану збиваємо з цукром, додаємо ванільний цукор, маргарин розтираємо з борошном, додаємо сіль, розпушувач. Всі з'єднуємо і вимішуємо тісто, воно не повинно липнути до рук. Поділяємо його на 6 частин. Кожну з них розгортаємо в тонкий пласт і випікаємо в духовці при 180 градусах 8-10 хвилин. Якщо коржі підрум'янилися, значить, вони готові. Остуджуємо їх і ламаємо на шматочки.
Тепер приготуємо заварний крем для торта «Пломбір». Яйця розтираємо з цукром, додаємо борошно, ванільний цукор і молоко, добре все перемішуємо і ставимо на вогонь. Постійно помішуємо, коли крем починає закипати, додаємо розтоплене вершкове масло. Ось і вся премудрість!
Переходимо до формування нашого торта. Поламані шматки коржів заливаємо кремом і добре перемішуємо. Глибоку тарілку бажаної форми застеляємо харчовою плівкою і викладаємо отриману масу. Прибираємо в холодильник на кілька годин, потім дістаємо і перевертаємо наш торт на блюдо більшого розміру. Прикрашаємо за бажанням.
Якщо ви любите бісквіт і обожнюєте шоколад, приготуйте наступний тортик.
Інгредієнти:
Для тіста:
борошно - 1 склянка;
цукор - 100 г;
яйця - 3 шт.;
розпушувач - 1 пакетик;
какао - 1 ст. ложка.
Для крему:
молоко - 250 мл;
борошно - 2 ст. ложки;
яєчні жовтки - 4 шт.;
цукор - 1 склянка;
какао - 1 ч. ложка.
Приготування
Яйця збиваємо з цукром, додаємо борошно, розпушувач і какао. Форму змащуємо маргарином, виливаємо тісто і випікаємо при 180 градусах протягом 35-40 хвилин. Готовність перевіряємо зубочисткою, якщо вона залишилася сухою, значить бісквіт готовий.
Поки тісто в духовці, готуємо крем. Жовтки збиваємо з цукром, додаємо какао, борошно і молоко, все перемішуємо і ставимо на вогонь. Помішуючи, щоб крем не пригорів, доводимо його до кипіння. Коли бісквіт охолоне, розрізаємо його на 2 частини і змащуємо кремом, боки і верх торта також заливаємо кремом. При бажанні торт «Пломбір» можна прикрасити натертим шоколадом.
Торт «Пломбір» - рецепт
Інгредієнти:
Для тіста:
Для крему:
Приготування
Маргарин дістаємо заздалегідь, щоб він розм'як. Сметану збиваємо з цукром, додаємо ванільний цукор, маргарин розтираємо з борошном, додаємо сіль, розпушувач. Всі з'єднуємо і вимішуємо тісто, воно не повинно липнути до рук. Поділяємо його на 6 частин. Кожну з них розгортаємо в тонкий пласт і випікаємо в духовці при 180 градусах 8-10 хвилин. Якщо коржі підрум'янилися, значить, вони готові. Остуджуємо їх і ламаємо на шматочки.
Тепер приготуємо заварний крем для торта «Пломбір». Яйця розтираємо з цукром, додаємо борошно, ванільний цукор і молоко, добре все перемішуємо і ставимо на вогонь. Постійно помішуємо, коли крем починає закипати, додаємо розтоплене вершкове масло. Ось і вся премудрість!
Переходимо до формування нашого торта. Поламані шматки коржів заливаємо кремом і добре перемішуємо. Глибоку тарілку бажаної форми застеляємо харчовою плівкою і викладаємо отриману масу. Прибираємо в холодильник на кілька годин, потім дістаємо і перевертаємо наш торт на блюдо більшого розміру. Прикрашаємо за бажанням.
Торт «Шоколадний пломбір»
Якщо ви любите бісквіт і обожнюєте шоколад, приготуйте наступний тортик.
Інгредієнти:
Для тіста:
Для крему:
Приготування
Яйця збиваємо з цукром, додаємо борошно, розпушувач і какао. Форму змащуємо маргарином, виливаємо тісто і випікаємо при 180 градусах протягом 35-40 хвилин. Готовність перевіряємо зубочисткою, якщо вона залишилася сухою, значить бісквіт готовий.
Поки тісто в духовці, готуємо крем. Жовтки збиваємо з цукром, додаємо какао, борошно і молоко, все перемішуємо і ставимо на вогонь. Помішуючи, щоб крем не пригорів, доводимо його до кипіння. Коли бісквіт охолоне, розрізаємо його на 2 частини і змащуємо кремом, боки і верх торта також заливаємо кремом. При бажанні торт «Пломбір» можна прикрасити натертим шоколадом.
Рекомендуємо добрі рецепти
Торт «Ведмедик» - рецепт
Коли на носі дитяче свято, а ви не можете придумати основний його атрибут - торт, то саме час звернутися до нас. У даній статті ми розповімо, як
Торт «Шоколад на окропі
Коли потрібно приготувати незвичайний, смачний і швидкий десерт, зверніть увагу на торт «Шоколад на окропі. Спекти його досить просто, оскільки торти
Торт з коржів зі згущеним молоком
Торт з готових коржів зі згущеним молоком можна приготувати досить швидко і просто, якщо раптом до вас несподівано нагрянули гості. Давайте розберемо
Торт з бананами - рецепт
Торт з бананами - дивовижне ласощі, яке припаде до смаку, як дорослим, так і дітям. Такий десерт неодмінно прикрасить будь-який святковий стіл.
Торт з какао
Любителям шоколаду, звичайно ж, сподобається випічка з додаванням какао. І сьогодні ми поговоримо про торти з цією добавкою. Читайте наші корисні
Торт з заварним кремом
Торти, звичайно ж, люблять всі, і вони присутні на будь-якому святковому торжестві. І сьогодні ми розповімо, як спекти простий і смачний торт з