Торт з коржів зі згущеним молоком
Згущене молоко досить часто використовують в приготуванні кондитерських виробів. Причому, додають в тісто і крем готують на її основі. Зараз ми вам підкажемо декілька рецептів приготування смачних тортів з коржів зі згущеним молоком.
Інгредієнти:
коржі вафельні - 12 шт.;
варена згущене молоко - 1 банка;
вершкове масло - 200 г;
ванільний цукор - 1 пакетик.
Приготування
Збиваємо варену згущенку з вершковим маслом і ванільним цукром. Вафельні коржі змащуємо отриманим кремом. 1 корж залишаємо і перетворюємо його в крихту. Посипаємо нею верхній корж. Торт готовий до вживання відразу - він буде хрустким, а можна залишити його на деякий час, тоді торт стане м'якше.
Інгредієнти:
Для коржів:
масло вершкове - 200 г;
сметана - 100 г;
какао - 3 ст. ложки;
згущене молоко - 1 банка;
сода - 1 ч. ложка;
борошно - 200 р.
Для крему:
сметана 20% жирності - 900 г;
цукрова пудра - 100 г;
ванільний цукор - 05 пакетика.
Приготування
Спочатку підготуємо для крему сметану. Для цього друшляк ставимо на миску, застеляємо двома шарами марлі, виливаємо сметану, накриваємо друшляк кришкою і залишаємо в холодильнику мінімум на 6 годин. Це потрібно для того, щоб зі сметани стекла зайва рідина. Тепер починаємо готувати тісто для коржів. Для цього з'єднуємо згущене молоко, сметану, розм'якшене вершкове масло і збиваємо до однорідності. Додаємо какао, перемішуємо, додаємо соду, гашену оцтом, знову розмішуємо. І потихеньку додаємо борошно, продовжуючи вимішувати тісто.
Форму для випічки застеляємо пекарським папером або змащуємо маслом і посипаємо борошном, викладаємо 1/3 частину тіста і ложкою, змоченою у холодній воді, розрівнюємо. Відправляємо форму в духовку при температурі 190 градусів випікаємо близько 10 хвилин. Потім виймаємо його з форми і перевертаємо на рушник, залишаємо остигати. Точно так само випікаємо ще 2 коржа. Тепер готуємо крем. В проціджену сметану додаємо цукрову пудру, ванільний цукор і збиваємо. Змащуємо коржі і боки торта кремом. За бажанням боки можна обсипати кокосовою стружкою, а верх прикрасити вишнями або кольоровою присипкою. Відправляємо готовий торт в холодильник просочуватися мінімум на 2 години.
Інгредієнти:
Для коржів:
борошно - 1 склянка;
цукор - 1 склянка;
яйця - 4 шт.;
ванілін - щіпка.
Для крему:
вершкове масло - 400 г;
згущене молоко - 1 банка;
жовтки - 2 шт.;
вода - 50 г;
ванільний цукор - 1 пакетик.
Приготування
Відокремлюємо білки від жовтків. Білки збиваємо міксером, потроху додаючи цукор, до стану щільної піни. За допомогою віночка розмішуємо жовтки. Потихеньку вводимо їх в білкову суміш, продовжуючи збивати міксером. Потихеньку додаємо просіяне борошно і ванілін. Вимішуємо тісто ложкою, перемішуючи вміст знизу вгору.
Роз'ємну форму для випічки добре змащуємо вершковим маслом. Виливаємо тісто і прибираємо в духовку. При температурі 190-200 градусів випікаємо корж близько 25 хвилин. У процесі випікання духовку відкривати не можна, інакше бісквіт впаде. Готовий корж залишаємо години на 3. А тільки після цього ріжемо його на 4 пласта. Це потрібно зробити гострим ножем або за допомогою звичайної нитки. Тепер готуємо крем: розм'якшене вершкове масло змішати з ванільним цукром. Жовтки змішуємо з водою, потім додаємо згущене молоко і добре розмішуємо.
Ставимо суміш на невеликий вогонь і варимо до загустіння. Щоб вона не пригоріла, можна це зробити на водяній бані. Поступово вливаємо суміш в м'яке масло і збиваємо. В результаті ми отримаємо чудовий крем. Кожен бісквітний корж промазуємо отриманим кремом. Верх і боки торта промазуємо також. Прикрашаємо за бажанням. Тортик з бісквітних коржів зі згущеним молоком готовий!
Вафельні коржі зі згущеним молоком
Інгредієнти:
Приготування
Збиваємо варену згущенку з вершковим маслом і ванільним цукром. Вафельні коржі змащуємо отриманим кремом. 1 корж залишаємо і перетворюємо його в крихту. Посипаємо нею верхній корж. Торт готовий до вживання відразу - він буде хрустким, а можна залишити його на деякий час, тоді торт стане м'якше.
Коржі зі згущеним молоком і сметанним кремом
Інгредієнти:
Для коржів:
Для крему:
Приготування
Спочатку підготуємо для крему сметану. Для цього друшляк ставимо на миску, застеляємо двома шарами марлі, виливаємо сметану, накриваємо друшляк кришкою і залишаємо в холодильнику мінімум на 6 годин. Це потрібно для того, щоб зі сметани стекла зайва рідина. Тепер починаємо готувати тісто для коржів. Для цього з'єднуємо згущене молоко, сметану, розм'якшене вершкове масло і збиваємо до однорідності. Додаємо какао, перемішуємо, додаємо соду, гашену оцтом, знову розмішуємо. І потихеньку додаємо борошно, продовжуючи вимішувати тісто.
Форму для випічки застеляємо пекарським папером або змащуємо маслом і посипаємо борошном, викладаємо 1/3 частину тіста і ложкою, змоченою у холодній воді, розрівнюємо. Відправляємо форму в духовку при температурі 190 градусів випікаємо близько 10 хвилин. Потім виймаємо його з форми і перевертаємо на рушник, залишаємо остигати. Точно так само випікаємо ще 2 коржа. Тепер готуємо крем. В проціджену сметану додаємо цукрову пудру, ванільний цукор і збиваємо. Змащуємо коржі і боки торта кремом. За бажанням боки можна обсипати кокосовою стружкою, а верх прикрасити вишнями або кольоровою присипкою. Відправляємо готовий торт в холодильник просочуватися мінімум на 2 години.
Бісквітні коржі зі згущеним молоком
Інгредієнти:
Для коржів:
Для крему:
Приготування
Відокремлюємо білки від жовтків. Білки збиваємо міксером, потроху додаючи цукор, до стану щільної піни. За допомогою віночка розмішуємо жовтки. Потихеньку вводимо їх в білкову суміш, продовжуючи збивати міксером. Потихеньку додаємо просіяне борошно і ванілін. Вимішуємо тісто ложкою, перемішуючи вміст знизу вгору.
Роз'ємну форму для випічки добре змащуємо вершковим маслом. Виливаємо тісто і прибираємо в духовку. При температурі 190-200 градусів випікаємо корж близько 25 хвилин. У процесі випікання духовку відкривати не можна, інакше бісквіт впаде. Готовий корж залишаємо години на 3. А тільки після цього ріжемо його на 4 пласта. Це потрібно зробити гострим ножем або за допомогою звичайної нитки. Тепер готуємо крем: розм'якшене вершкове масло змішати з ванільним цукром. Жовтки змішуємо з водою, потім додаємо згущене молоко і добре розмішуємо.
Ставимо суміш на невеликий вогонь і варимо до загустіння. Щоб вона не пригоріла, можна це зробити на водяній бані. Поступово вливаємо суміш в м'яке масло і збиваємо. В результаті ми отримаємо чудовий крем. Кожен бісквітний корж промазуємо отриманим кремом. Верх і боки торта промазуємо також. Прикрашаємо за бажанням. Тортик з бісквітних коржів зі згущеним молоком готовий!
Рекомендуємо добрі рецепти
«Сметанник» в мультиварці
Торт «Сметанник» - чудовий десерт, смак якого припаде до вподоби всьому сімейству. Приготувати його дуже просто, особливо з кухонною помічницею -
Вафельний торт зі згущеним молоком
Вафельний торт - це простий в приготуванні, але дуже смачний десерт, який сподобається і дорослим і дітям. І сьогодні ми розповімо, як його зробити
Торт зі згущеним молоком
Торт зі згущеним молоком - дивовижна домашня випічка, при чому згущене молоко може не тільки входити в тісто, але і бути основним інгредієнтом крему.
Торт «Панчо» з ананасами
Торт «Панчо» - дивовижно смачний десерт. Він виходить соковитим, просоченим і оригінальним на вигляд. Його зазвичай готують з вишнею або будь-якими
"Медовик" зі згущеним молоком
Торт «Медовик» - популярний десерт, класичний рецепт якого, напевно, знайомий кожній господині. І сьогодні ми розповімо, як приготувати це чудове
Тістечко зі згущеним молоком
Згущене молоко - улюблені ласощі багатьох з дитинства. І сьогодні ми розповімо, як зробити чудові тістечка зі згущеним молоком. Ми впевнені, що такий