Добрі рецепти, огляди, корисні та цікаві статті!
» » Торт зі згущеним молоком

Торт зі згущеним молоком

18-01-2015, 11:02
4 315
Торт зі згущеним молоком
Торт зі згущеним молоком - добре відома всім домашня випічка. Згущене молоко може входити не тільки до складу самого тесту, але і бути основним інгредієнтом крему. Давайте дізнаємося з вами рецепти приготування торта зі згущеним молоком.

Рецепт торта «Прага» зі згущеним молоком


Інгредієнти:

  • яйце - 3 шт.;

  • сметана - 250 г;

  • цукор - 230 г;

  • борошно - 240 г;

  • сода - щіпка;

  • сіль - 1 г;

  • варена згущене молоко - 05 банки.


  • Для крему:

  • вершкове масло - 200 г;

  • варена згущене молоко - 200 мл


  • Приготування
    Яйця збиваємо з сіллю і цукром, кладемо сметанку, варене згущене молоко, борошно і соду. Масу збиваємо міксером і виливаємо тісто у форму, змащену маслом. Печемо корж близько години при 200 градусах. Готовність перевіряємо сірником або дерев'яною шпажкою. Далі робимо крем. Для цього масло збиваємо до пишноти, поступово виливаючи згущене молоко. Корж обережно перекладаємо з форми, охолодити, розрізаємо вздовж на 2 однакових коржа і гарненько промазуємо кремом. Ось і все, тортик «Прага» можна подавати до чаю.

    Торт «Медовий» зі згущеним молоком


    Інгредієнти:

  • яйце - 3 шт.;

  • цукор - 200 г;

  • мед - 3 ст. ложки;

  • борошно - 600 г;

  • маргарин - 50 г;

  • харчова сода - 1 ч. ложка;

  • столовий оцет.


  • Для крему:

  • варена згущене молоко - 1 банка;

  • сметана 20% - 200 мл;

  • масло вершкове - 150 р.


  • Приготування
    Маргарин кладемо в сотейник, ставимо на середній вогонь і розтоплюємо до рідкого стану, постійно заважаючи. Потім охолоджуємо до кімнатної температури, переливаємо в глибоку миску, додаємо яйця, мед і цукровий пісок. Все гарненько перемішуємо міксером до отримання однорідної маси. Після цього кладемо чайну ложечку соди, висипаємо невеликими порціями борошно і перемішуємо ложкою, щоб не утворилося грудок.
    Далі перекладаємо готове тісто на стіл, поділяємо на 5-7 шматочків і розкачуємо кожен качалкою в пласт. Потім, використовуючи плоску тарілку, вирізаємо млинець і відкладаємо вбік, переходячи до наступного шматку тесту. Після цього кожен корж випікаємо по черзі в духовці при температурі 200 градусів приблизно за 5 хвилин.
    Тепер давайте приготуємо крем. Для цього розтоплюємо масло, додаємо сметану, згущене молоко і перемішуємо до однорідності за допомогою віника. Далі викладаємо коржі на плоске блюдо, рясно змащуючи їх кремом, не забуваючи про краю випічки. Готовий торт зі сметаною і згущеним молоком прибираємо на всю ніч у холодильник.

    Торт «Солодка фантазія» зі згущеним молоком


    Інгредієнти:

  • масло вершкове - 200 г;

  • сметана - 200 мл;

  • цукор - 2 ст.;

  • яйце - 2 шт.;

  • борошно;

  • сода - щіпка.


  • Для крему:

  • варена згущене молоко - 500 мл;

  • вершкове масло - 100 г;

  • арахіс - 100 г;

  • шоколад чорний - 30 р.


  • Приготування
    Вершкове масло дістаємо з холодильника і залишаємо при кімнатній температурі. Цим часом гарненько збиваємо яйця, висипаємо цукор. З'єднуємо яєчно-цукрову суміш з вершковим маслом і сметаною. Додаємо борошно, кладемо соду і замішуємо тісто. Далі кладемо його хвилин на 30 в холодильник, а потім ділимо на 3 частини і розкачуємо кожен шматочок в тонкий прямокутник.
    Далі викладаємо пласти на деко і в різних місцях проколюємо виделкою. Випікаємо коржі 20 хвилин в духовці при температурі
    Торт зі згущеним молоком
    200 градусів. Потім коржі трохи охолоджуємо, кладемо їх один на одного і обрізаємо краю, щоб вийшли рівні прямоугольнички. Обрізки прибираємо ще на 10 хвилин у духовку, щоб вони підсохли і придбали насичений колір, а потім подрібнюємо блендером в крихту.
    Тепер переходимо до приготування крему: шоколад розтоплюємо в мікрохвильовці, додаємо згущене молоко і вершкове масло. Масу ретельно перемішуємо і кладемо очищений і подрібнений арахіс. Кожен корж промазуємо кремом, зверху посипаємо тертим шоколадом і крихтою. Ставимо сметанний торт зі згущеним молоком в холодильник приблизно на 2-3 години, щоб десерт добре просочився.
    Рекомендуємо добрі рецепти
    Згущене молоко в мультиварці
    Згущене молоко в мультиварці
    Згущене молоко - це будь ласощі багатьох. Її також використовують для приготування різної випічки: тортів, тістечок, еклерів і т. д. І зараз ми
    Торт «Наполеон» зі згущеним молоком
    Торт «Наполеон» зі згущеним молоком
    Торт «Наполеон» можна готувати за різними рецептами. Ми вирішили розповісти вам про рецепти цього десерту зі згущеним молоком. Таке ласощі нікого не
    Вафельний торт зі згущеним молоком
    Вафельний торт зі згущеним молоком
    Вафельний торт - це простий в приготуванні, але дуже смачний десерт, який сподобається і дорослим і дітям. І сьогодні ми розповімо, як його зробити
    Торт з коржів зі згущеним молоком
    Торт з коржів зі згущеним молоком
    Торт з готових коржів зі згущеним молоком можна приготувати досить швидко і просто, якщо раптом до вас несподівано нагрянули гості. Давайте розберемо
    "Медовик" зі згущеним молоком
    "Медовик" зі згущеним молоком
    Торт «Медовик» - популярний десерт, класичний рецепт якого, напевно, знайомий кожній господині. І сьогодні ми розповімо, як приготувати це чудове
    Тістечко зі згущеним молоком
    Тістечко зі згущеним молоком
    Згущене молоко - улюблені ласощі багатьох з дитинства. І сьогодні ми розповімо, як зробити чудові тістечка зі згущеним молоком. Ми впевнені, що такий