Добрі рецепти, огляди, корисні та цікаві статті!
» » Тістечко зі згущеним молоком

Тістечко зі згущеним молоком

17-01-2015, 23:00
1 516
Тістечко зі згущеним молоком
Зараз ми порадуємо ласунів і розповімо, як приготувати смачні тістечка зі згущеним молоком.

Заварні тістечка зі згущеним молоком


Інгредієнти:
Для тіста:

  • борошно - 200 г;

  • вода - 250 мл;

  • яйця курячі - 5 шт.;

  • маргарин - 100 г;

  • сіль - щіпка.


  • Для крему:

  • масло вершкове - 250 г;

  • згущене молоко - 1 банка.


  • Приготування
    Починаємо з приготування тіста. У каструлю вливаємо воду, кладемо вершкове масло, сіль, доводимо суміш до кипіння. Потім зменшуємо вогонь, додаємо борошно, вимішуємо тісто і проварюємо 2 хвилини, а потім трохи охолоджуємо. Тепер вбиваємо яйця і знову добре перемішуємо. Повинно вийти досить круте тісто. Застеляємо деко пергаментним папером, промазуємо її маслом і з допомогою кондитерського шприца формуємо тістечка. При температурі 180 градусів і випікаємо в духовці близько 50 хвилин. Тим часом готуємо крем: збиваємо згущене молоко з вершковим маслом. Перекладаємо крем кондитерський шприц. Готові тістечка знизу проколюємо шприцом і видавлюємо всередину крем.

    Тістечка «Картопля» зі згущеним молоком


    Інгредієнти:

  • печиво - 05 кг;

  • вершкове масло - 200 г;

  • молоко згущене - 1 банка;

  • горіхи волоські - 100 г;

  • какао - 2 ст. ложки;

  • коньяк - 40 мл


  • Приготування
    Виливаємо В каструлю згущене молоко, додаємо розм'якшене вершкове масло. На невеликому вогні доводимо масу до розчинення масла. Печиво спочатку ламаємо на шматочки, а потім за допомогою блендера перетворюємо в дрібну крихту. Горіхи подрібнюємо. У згущене молоко з маслом вливаємо коньяк, всипаємо печиво, какао, горіхи і гарненько все перемішуємо. З отриманої маси формуємо невеличкі кульки. При бажанні зверху тістечко «Картопля» ще можна обкатати в подрібнених горіхах.

    Медово-апельсинові тістечка зі згущеним молоком


    Інгредієнти:
    Для тіста:

  • борошно - 25 склянки;

  • яйця - 1 шт.;

  • вершкове масло - 70 г;

  • мед - 2 ст. ложки;

  • сметана - 1 ст. ложка;

  • цукор - 1 ст. ложка;

  • розпушувач - 2 ч. ложки;

  • ванілін - 1 пакетик.


  • Для крему:

  • апельсиновий сік - 100 мл;

  • варене згущене молоко - 1 банка;
  • Тістечко зі згущеним молоком

  • сметана - 7 ст. ложок.


  • Приготування
    Змішуємо мед з цукром і ваніліном. Додаємо яйце і збиваємо отриману масу. Вершкове масло трьом на тертці і змішуємо зі сметаною. Викладаємо цю суміш до цукрової, додаємо борошно і замішуємо тісто. Деко змащуємо маслом і викладаємо на нього тісто рівним шаром. В духовці при температурі 180 градусів і випікаємо основу тістечка протягом 10 хвилин. Збиваємо згущене молоко з сметаною і апельсиновим соком . Корж розрізаємо на 2 частини, і кожну з них промазуємо кремом. Залишаємо просочитися годин на 8 а перед подачею нарізаємо порційними шматочками.
    Рекомендуємо добрі рецепти
    Торт зі згущеним молоком
    Торт зі згущеним молоком
    Торт зі згущеним молоком - дивовижна домашня випічка, при чому згущене молоко може не тільки входити в тісто, але і бути основним інгредієнтом крему.
    Торт з коржів зі згущеним молоком
    Торт з коржів зі згущеним молоком
    Торт з готових коржів зі згущеним молоком можна приготувати досить швидко і просто, якщо раптом до вас несподівано нагрянули гості. Давайте розберемо
    Як приготувати тістечко «Картопля»?
    Як приготувати тістечко «Картопля»?
    Всі ми любимо солодке. Куди ж без нього? Адже так приємно випити чашечку кави з смачним тістечком «Картопля». Звичайно, можна купити його в магазині,
    Тістечко з печива
    Тістечко з печива
    Якщо вам печива з варенням, медом або згущеним молоком вже трохи набридли, тоді пропонуємо зробити оригінальні тістечка з печива за простими
    Пиріг зі згущеним молоком
    Пиріг зі згущеним молоком
    Всі ми любимо пироги з дитинства. І сьогодні ми пропонуємо зробити пиріг зі згущеним молоком - справжні ласощі для ласунів. У нашій статті ми зібрали
    Тістечко «Шу»
    Тістечко «Шу»
    Східне тістечко «Шу» нагадує звичні для нас еклери, тому тим, хто випробував рецепт знаменитого десерту, запросто вдасться відтворити рецепт «Шу» з