Зараз ми порадуємо ласунів і розповімо, як приготувати смачні тістечка зі згущеним молоком.
Заварні тістечка зі згущеним молоком
Інгредієнти: Для тіста:
борошно - 200 г; вода - 250 мл; яйця курячі - 5 шт.; маргарин - 100 г; сіль - щіпка. Для крему:
масло вершкове - 250 г; згущене молоко - 1 банка. Приготування Починаємо з приготування тіста. У каструлю вливаємо воду, кладемо вершкове масло, сіль, доводимо суміш до кипіння. Потім зменшуємо вогонь, додаємо борошно, вимішуємо тісто і проварюємо 2 хвилини, а потім трохи охолоджуємо. Тепер вбиваємо яйця і знову добре перемішуємо. Повинно вийти досить круте тісто. Застеляємо деко пергаментним папером, промазуємо її маслом і з допомогою кондитерського шприца формуємо тістечка. При температурі 180 градусів і випікаємо в духовці близько 50 хвилин. Тим часом готуємо крем: збиваємо згущене молоко з вершковим маслом. Перекладаємо крем кондитерський шприц. Готові тістечка знизу проколюємо шприцом і видавлюємо всередину крем.
Тістечка «Картопля» зі згущеним молоком
Інгредієнти: печиво - 05 кг; вершкове масло - 200 г; молоко згущене - 1 банка; горіхи волоські - 100 г; какао - 2 ст. ложки; коньяк - 40 мл Приготування Виливаємо В каструлю згущене молоко, додаємо розм'якшене вершкове масло. На невеликому вогні доводимо масу до розчинення масла. Печиво спочатку ламаємо на шматочки, а потім за допомогою блендера перетворюємо в дрібну крихту. Горіхи подрібнюємо. У згущене молоко з маслом вливаємо коньяк, всипаємо печиво, какао, горіхи і гарненько все перемішуємо. З отриманої маси формуємо невеличкі кульки. При бажанні зверху тістечко «Картопля» ще можна обкатати в подрібнених горіхах.
Медово-апельсинові тістечка зі згущеним молоком
Інгредієнти: Для тіста:
борошно - 25 склянки; яйця - 1 шт.; вершкове масло - 70 г; мед - 2 ст. ложки; сметана - 1 ст. ложка; цукор - 1 ст. ложка; розпушувач - 2 ч. ложки; ванілін - 1 пакетик. Для крему:
апельсиновий сік - 100 мл; варене згущене молоко - 1 банка; сметана - 7 ст. ложок. Приготування Змішуємо мед з цукром і ваніліном. Додаємо яйце і збиваємо отриману масу. Вершкове масло трьом на тертці і змішуємо зі сметаною. Викладаємо цю суміш до цукрової, додаємо борошно і замішуємо тісто. Деко змащуємо маслом і викладаємо на нього тісто рівним шаром. В духовці при температурі 180 градусів і випікаємо основу тістечка протягом 10 хвилин. Збиваємо згущене молоко з сметаною і апельсиновим соком . Корж розрізаємо на 2 частини, і кожну з них промазуємо кремом. Залишаємо просочитися годин на 8 а перед подачею нарізаємо порційними шматочками.