Пиріг зі згущеним молоком
Справжні ласуни можуть радіти, адже темою сьогоднішньої статті стали пироги зі згущеним молоком, дуже солодкі, ніжні і, на жаль, не менш калорійні. Але, не про калорії мова, так що швидко переходимо до рецептів, адже їх існує величезна безліч.
Інгредієнти:
згущене молоко - 1 банка;
борошно - 1 ст.;
сода - 3/4 ч. ложки;
лимонний сік - 1 ч. ложка;
яйця - 2 шт.;
цукор - 2 ст. ложки;
сметана - 100 г;
кисло-солодкі ягоди - за смаком.
Приготування
Яйця збиваємо зі згущеним молоком до однорідності. Додаємо в суміш соду, не забувши погасити її оцтом, або лимонним соком. Борошно просіваємо і, не перестаючи помішувати основу з яєць і згущеного молока, засипаємо в миску. Готове тісто повинно мати консистенцію сметани.
Форму для випічки змащуємо маслом і заповнюємо тістом. Випікаємо пиріг 25-30 хвилин при 180 градусах. Якщо у вас є мультиварка, то приготуйте пиріг зі згущеним молоком в мультиварці, заповнивши чашу тестом і виставивши режим «Випічка» на 60 хвилин.
Готовий пиріг охолодити, розрізаємо вздовж навпіл і промазуємо сумішшю з сметани і цукру. Поверх крему розкладаємо ягоди, або прикрашаємо ними верхівку нашого пирога зі згущеним молоком і сметаною.
Інгредієнти:
банани - 3-4 шт.;
згущене молоко - 1 банка;
вершкове масло - 3 ст. ложки;
шоколадне печиво - 200 г;
розчинна кава - 3 ч. ложка;
вершки для збивання - 2 ст.
Приготування
Згущене молоко проварюємо до стану карамелі. Шоколадне печиво перетворюємо в крихту за допомогою кухонного комбайна, отриману крихту додаємо вершкове масло і знову перемішуємо. Основу з крихти розкладаємо і утрамбовуємо у формі для випічки, даємо застигнути в холодильнику. Остигнула основу змащуємо згущеним молоком, поверх розкладаємо банани. Вершки збиваємо з кавою і покриваємо отриманою сумішшю пиріг. Прикрашаємо пиріг шоколадною крихтою і подаємо до столу.
Інгредієнти:
цукрова пудра - 1 ст.;
яєчні жовтки - 2 шт.;
вершкове масло - 100 г;
борошно - 2 ст.;
молоко - 2 ст. ложі;
сіль - щіпка;
згущене молоко - 1 банка;
яблука - 4 шт.
Приготування
М'яке вершкове масло збиваємо з цукровою пудрою і сіллю до кремоподібної консистенції. В отриману суміш додаємо борошно і жовтки, перемішуємо, вливаємо молоко і ліпимо тісто в кулю, який слід обернути плівкою і залишити на 30 хвилин в холодильнику.
«Свіже» розподіляємо тісто рівним шаром по формі для випічки викладаємо яблука, поливаємо зверху згущеним молоком і випікаємо при 180 градусах 35-40 хвилин.
Аналогічним чином можна приготувати і гарбузовий пиріг зі згущеним молоком, замінивши яблука еквівалентним кількістю гарбуза.
Інгредієнти:
печиво (пісочне) - 300 г;
згущене молоко - 1 банка (400 мл);
вершкове масло - 100 г;
яєчні жовтки - 3 шт.;
сир - 200 г;
лимон - 1 шт.
Приготування
Печиво подрібнюємо в дрібну крихту за допомогою качалки або міксера. Вершкове масло розтоплюємо на водяній бані або в мікрохвильовій печі і змішуємо з отриманої крихтою. Отриману основу рівним шаром розподіляємо по формі для випічки і ставимо в духовку на 15 хвилин при 180 градусах.
Тим часом займемося начинкою: сир протираємо через сито і збиваємо з яєчними жовтками, додаємо згущене молоко і ретельно збиваємо масу за допомогою блендера. Вливаємо в начинку сік половинки лимона. Розподіляємо готову сирну начинку по коржу з печива і повертаємо пиріг в духовку ще на 10 хвилин. Готовий «Чізкейк» зі згущеним молоком прикрашаємо свіжими ягодами і фруктами за смаком і подаємо до столу.
Рецепт бісквітного пирога зі згущеним молоком
Інгредієнти:
Приготування
Яйця збиваємо зі згущеним молоком до однорідності. Додаємо в суміш соду, не забувши погасити її оцтом, або лимонним соком. Борошно просіваємо і, не перестаючи помішувати основу з яєць і згущеного молока, засипаємо в миску. Готове тісто повинно мати консистенцію сметани.
Форму для випічки змащуємо маслом і заповнюємо тістом. Випікаємо пиріг 25-30 хвилин при 180 градусах. Якщо у вас є мультиварка, то приготуйте пиріг зі згущеним молоком в мультиварці, заповнивши чашу тестом і виставивши режим «Випічка» на 60 хвилин.
Готовий пиріг охолодити, розрізаємо вздовж навпіл і промазуємо сумішшю з сметани і цукру. Поверх крему розкладаємо ягоди, або прикрашаємо ними верхівку нашого пирога зі згущеним молоком і сметаною.
Банановий пиріг зі згущеним молоком
Інгредієнти:
Приготування
Згущене молоко проварюємо до стану карамелі. Шоколадне печиво перетворюємо в крихту за допомогою кухонного комбайна, отриману крихту додаємо вершкове масло і знову перемішуємо. Основу з крихти розкладаємо і утрамбовуємо у формі для випічки, даємо застигнути в холодильнику. Остигнула основу змащуємо згущеним молоком, поверх розкладаємо банани. Вершки збиваємо з кавою і покриваємо отриманою сумішшю пиріг. Прикрашаємо пиріг шоколадною крихтою і подаємо до столу.
Яблучний пиріг зі згущеним молоком
Інгредієнти:
Приготування
М'яке вершкове масло збиваємо з цукровою пудрою і сіллю до кремоподібної консистенції. В отриману суміш додаємо борошно і жовтки, перемішуємо, вливаємо молоко і ліпимо тісто в кулю, який слід обернути плівкою і залишити на 30 хвилин в холодильнику.
«Свіже» розподіляємо тісто рівним шаром по формі для випічки викладаємо яблука, поливаємо зверху згущеним молоком і випікаємо при 180 градусах 35-40 хвилин.
Аналогічним чином можна приготувати і гарбузовий пиріг зі згущеним молоком, замінивши яблука еквівалентним кількістю гарбуза.
Сирний пиріг зі згущеним молоком «Чізкейк»
Інгредієнти:
Приготування
Печиво подрібнюємо в дрібну крихту за допомогою качалки або міксера. Вершкове масло розтоплюємо на водяній бані або в мікрохвильовій печі і змішуємо з отриманої крихтою. Отриману основу рівним шаром розподіляємо по формі для випічки і ставимо в духовку на 15 хвилин при 180 градусах.
Тим часом займемося начинкою: сир протираємо через сито і збиваємо з яєчними жовтками, додаємо згущене молоко і ретельно збиваємо масу за допомогою блендера. Вливаємо в начинку сік половинки лимона. Розподіляємо готову сирну начинку по коржу з печива і повертаємо пиріг в духовку ще на 10 хвилин. Готовий «Чізкейк» зі згущеним молоком прикрашаємо свіжими ягодами і фруктами за смаком і подаємо до столу.
Рекомендуємо добрі рецепти
Згущене молоко в мультиварці
Згущене молоко - це будь ласощі багатьох. Її також використовують для приготування різної випічки: тортів, тістечок, еклерів і т. д. І зараз ми
Бісквітний торт зі згущеним молоком
Любите згущене молоко? Тоді пропонуємо спекти чудовий бісквітний торт з цими ласощами. У нашій статті ми зібрали кілька оригінальних рецептів
Тістечко зі згущеним молоком
Згущене молоко - улюблені ласощі багатьох з дитинства. І сьогодні ми розповімо, як зробити чудові тістечка зі згущеним молоком. Ми впевнені, що такий
Кекс зі згущеним молоком
Кекс - це дивовижна випічка до чашки чаю або кави в сімейному колі. І головне приготувати його досить просто. І сьогодні ми поговоримо про те, як
Пиріг з печива
Пиріг з печива - це чудовий десерт на швидку руку, коли є бажання почаювати з улюбленим ласощами. Приготувати його природно не складе особливої
Пиріг з горіхами
Горіхи у випічці є відмінним доповненням, які надають готовому блюду насичений смак. І сьогодні ми поговоримо про пироги з горіхами. Давайте