Бісквітний торт зі згущеним молоком
Згущене молоко є універсальним підсолоджувачем, її можна використовувати для приготування кремів, цукерок, тістечок, морозива і випічки. Особливо вдалими виходять пироги і торти з доповненням у вигляді згущеного молока, саме ним ми і вирішили присвятити сьогоднішню статтю.
Інгредієнти:
вершкове масло - 60 г;
цукор - 250 г;
яйця - 4 шт.;
самоподнимающася борошно - 300 г;
молоко - 5 ст. ложок;
варена згущене молоко - 6 ст. ложок;
волоські горіхи - 60 р.
Приготування
Схема приготування бісквітного тіста стандартна і напевно знайома будь-дослідної господині. Першим справу ми збиваємо розм'якшене масло з цукром до тих пір, поки маса не стане білою і повітряної. Не перестаючи збивати, додаємо до масляної суміші яйця, по одному за раз, до повного вимішування. Таким же чином вводимо в суміш і молоко. Останнім інгредієнтом для бісквітного тіста є, звичайно ж, борошно, причому попередньо просеянная.
Форму для випічки (20 см) покриваємо пекарської папером і заповнюємо бісквітною основою на 2/3 після чого довільно розподіляємо по поверхні 6 столових ложок вареної згущенки. Виливаємо поверх решту тіста, розрівнюємо і посипаємо рубаними горіхами. Наш простий бісквітний торт зі згущеним молоком слід випікати при 180 градусах близько 45 хвилин.
Інгредієнти:
Для бісквіта:
яйця - 4 шт.;
цукор - 1 ст.;
борошно - 200 г;
сода - 1 ч. ложка;
лимонний сік;
сіль - щіпка.
Для крему:
вершкове масло - 100 г;
згущене молоко - 350 р.
Для прикраси:
молочний шоколад - 1 плитка.
Приготування
Жовтки відділяємо від білків. Цукор ділимо навпіл і кожну половину окремо збиваємо з жовтком і білком. Білки слід збивати до твердих піків. Перевірити ступінь готовності білка можна досить екстремальним способом - перевернувши ємність з білком догори дном: білок не випав? Тоді все готово! Тепер акуратно перемішуємо вміст обох ємностей, перемішуючи все лопаткою. Залишається лише додати сіль і борошно з погашеної лимонним соком, содою, акуратно, але ретельно все перемішати і вилити у форму для випікання. Тепер бісквітний торт зі згущеним молоком залишається спекти при 200 градусах 40-45 хвилин.
Готовий бісквітний корж остуджуємо, розрізаємо горизонтально навпіл і змащуємо кремом із суміші масла і згущеного молока. Готовий торт поливаємо топленим шоколадом. Додатковою прикрасою на ласощах можуть послужити цукати, горішки, або маленькі безе.
Інгредієнти:
Для бісквіта:
яйця - 6 шт.;
сіль - щіпка;
вершкове масло - 125 г;
згущене молоко - 300 г;
темний шоколад - 100 г;
лісові горіхи - 100 р.
Для глазурі:
згущене молоко - 4 ст. ложки;
какао-порошок - 1 ст. ложка;
лісові горіхи.
Приготування
У великій мисці збиваємо яєчні білки з сіллю до тих пір, поки не утворюється повітряна маса. В іншій мисці збиваємо масло і згущене молоко, додаємо яєчні жовтки і подрібнені лісові горіхи.
Шоколад розтоплюємо на водяній бані і даємо йому трохи охолонути (але не затвердіти!) щоб яйця в суміші не згорнулися від тепла. Вливаємо шоколад до суміші жовтків, а потім туди ж додаємо збиті білки, акуратно перемішуючи масу за допомогою лопатки.
Форму для випічки на 24 см змащуємо маслом і виливаємо в неї нашу майбутню бісквітну основу. Даємо основі запектися при 180 градусах 40 хвилин.
Згущене молоко ретельно перемішуємо з какао-порошком так, щоб вийшла однорідна шоколадна паста. Розподіляємо пасту по поверхні бісквітного коржа, або поділяємо його на дві частини і промазуємо середину. Прикрашаємо шоколадний торт лісовими горіхами.
Рецепт бісквітного торта зі згущеним молоком і горіхами
Інгредієнти:
Приготування
Схема приготування бісквітного тіста стандартна і напевно знайома будь-дослідної господині. Першим справу ми збиваємо розм'якшене масло з цукром до тих пір, поки маса не стане білою і повітряної. Не перестаючи збивати, додаємо до масляної суміші яйця, по одному за раз, до повного вимішування. Таким же чином вводимо в суміш і молоко. Останнім інгредієнтом для бісквітного тіста є, звичайно ж, борошно, причому попередньо просеянная.
Форму для випічки (20 см) покриваємо пекарської папером і заповнюємо бісквітною основою на 2/3 після чого довільно розподіляємо по поверхні 6 столових ложок вареної згущенки. Виливаємо поверх решту тіста, розрівнюємо і посипаємо рубаними горіхами. Наш простий бісквітний торт зі згущеним молоком слід випікати при 180 градусах близько 45 хвилин.
Як приготувати бісквітний торт зі згущеним молоком?
Інгредієнти:
Для бісквіта:
Для крему:
Для прикраси:
Приготування
Жовтки відділяємо від білків. Цукор ділимо навпіл і кожну половину окремо збиваємо з жовтком і білком. Білки слід збивати до твердих піків. Перевірити ступінь готовності білка можна досить екстремальним способом - перевернувши ємність з білком догори дном: білок не випав? Тоді все готово! Тепер акуратно перемішуємо вміст обох ємностей, перемішуючи все лопаткою. Залишається лише додати сіль і борошно з погашеної лимонним соком, содою, акуратно, але ретельно все перемішати і вилити у форму для випікання. Тепер бісквітний торт зі згущеним молоком залишається спекти при 200 градусах 40-45 хвилин.
Готовий бісквітний корж остуджуємо, розрізаємо горизонтально навпіл і змащуємо кремом із суміші масла і згущеного молока. Готовий торт поливаємо топленим шоколадом. Додатковою прикрасою на ласощах можуть послужити цукати, горішки, або маленькі безе.
Бісквітний шоколадний торт зі згущеним молоком
Інгредієнти:
Для бісквіта:
Для глазурі:
Приготування
У великій мисці збиваємо яєчні білки з сіллю до тих пір, поки не утворюється повітряна маса. В іншій мисці збиваємо масло і згущене молоко, додаємо яєчні жовтки і подрібнені лісові горіхи.
Шоколад розтоплюємо на водяній бані і даємо йому трохи охолонути (але не затвердіти!) щоб яйця в суміші не згорнулися від тепла. Вливаємо шоколад до суміші жовтків, а потім туди ж додаємо збиті білки, акуратно перемішуючи масу за допомогою лопатки.
Форму для випічки на 24 см змащуємо маслом і виливаємо в неї нашу майбутню бісквітну основу. Даємо основі запектися при 180 градусах 40 хвилин.
Згущене молоко ретельно перемішуємо з какао-порошком так, щоб вийшла однорідна шоколадна паста. Розподіляємо пасту по поверхні бісквітного коржа, або поділяємо його на дві частини і промазуємо середину. Прикрашаємо шоколадний торт лісовими горіхами.
Рекомендуємо добрі рецепти
Торт з безе
Безе - це така повітряна основа з яєць і цукру, яку використовують в приготуванні різних десертів, в тому числі і тортів. Давайте з вами розглянемо
Вафельний торт зі згущеним молоком
Вафельний торт - це простий в приготуванні, але дуже смачний десерт, який сподобається і дорослим і дітям. І сьогодні ми розповімо, як його зробити
Млинцевий торт зі згущеним молоком
Млинцевий торт зі згущеним молоком - це чудове ласощі, коли млинці в масляний тиждень вже набридли у всіх інших видах. У нашій статті ми зібрали
Торт з бананами - рецепт
Торт з бананами - дивовижне ласощі, яке припаде до смаку, як дорослим, так і дітям. Такий десерт неодмінно прикрасить будь-який святковий стіл.
Торт з волоськими горіхами
Торт з волоськими горіхами відмінного підійде як для святкового торжества, так для дружнього чаювання у вихідний день. Таке ласощі оцінять по
Торт з родзинками
Родзинки - частий супутник випічки. З ним готують не тільки булочки і паски. Ми підкажемо вам цікаві варіанти приготування торта з родзинками.