Торт з волоськими горіхами
Рецепт торта з волоськими горіхами досить простий, але зате результат виходить чудовий. Такий десерт не соромно подати до святкового столу, а також просто урізноманітнити дружнє чаювання!
Інгредієнти:
борошно - 1 ст.;
цукор - 05 склянки;
яйце - 3 шт.;
какао - 2 ст. ложки;
порошок пекарський - 1 пакетик;
горіхи волоські - 1 ст.
Для крему:
згущене молоко - 05 банки;
вершки - 1 ст.;
гіркий шоколад - 1 плитка.
Приготування
Духовку заздалегідь запалюємо і розігріваємо приблизно до 220 градусів. Тепер беремо форму для випічки, застеляємо її пекарської папером і змащуємо бортики рослинним маслом. Волоські горіхи подрібнюємо і переходимо до приготування тіста.
Для цього розбиваємо в миску курячі яйця, висипаємо цукор і все збиваємо до отримання густої маси міксером. Потім додаємо просіяне, змішану з какао і розпушувачем борошно і акуратно все вимішуємо. Після цього виливаємо тісто у форму і відправляємо хвилин на 30-40 в духовку. Далі готовий бісквіт остуджуємо, розрізаємо вздовж на три тонких коржа і збираємо торт, промазуючи всі коржі, верх і боки десерту приготованим кремом.
Для крему збиваємо згущене молоко з натертим в стружку шоколадом і вершками, а потім уварюють до потрібної густоти на повільному вогні. Залишаємо тортик години на чотири просякати, а потім подаємо до столу.
Інгредієнти:
яйце - 6 шт.;
цукор - 200 г;
борошно 130 г;
горіхи волоські - 250 г;
мед - 2 ст. ложки;
згущене молоко - 300 мл
Приготування
Білки відділяємо від жовтків. Переливаємо білки в чисту, суху миску і збиваємо міксером спочатку на мінімальній швидкості. Як тільки з'явиться невелика рівномірна піна, збільшуємо швидкість і збиваємо її до загустіння і міцних піків. Потім, продовжуючи збивати, додаємо до білків потроху цукру. До жовтків додаємо цукор, що залишився і перемішуємо вінчиком до збільшення маси в об'ємі в кілька разів і побіліти. Борошно гарненько просіваємо.
До жовтків додаємо трохи збитих білків і перемішуємо, щоб маса не втратила свою пишність. Потім всипаємо борошно, кладемо мед, білки, що залишилися, і замішуємо однорідне тісто.
Тепер беремо роз'ємну форму для випічки, застеляємо боки і дно папером для випічки і виливаємо приготовану масу, рівномірно розподіляючи. Ставимо на 35 хвилин у розігріту до 180 градусів духовку. Готовність коржа перевіряємо сірником або шпажкою. Далі бісквіт розрізаємо на 3 однакові частини. Волоські горіхи подрібнюємо до отримання крихти. Згущене молоко перемішуємо з горішками і промазуємо торт цим кремом. Ось і все, медовий торт з волоськими горіхами готовий.
Шоколадний торт з волоськими горіхами
Інгредієнти:
Для крему:
Приготування
Духовку заздалегідь запалюємо і розігріваємо приблизно до 220 градусів. Тепер беремо форму для випічки, застеляємо її пекарської папером і змащуємо бортики рослинним маслом. Волоські горіхи подрібнюємо і переходимо до приготування тіста.
Для цього розбиваємо в миску курячі яйця, висипаємо цукор і все збиваємо до отримання густої маси міксером. Потім додаємо просіяне, змішану з какао і розпушувачем борошно і акуратно все вимішуємо. Після цього виливаємо тісто у форму і відправляємо хвилин на 30-40 в духовку. Далі готовий бісквіт остуджуємо, розрізаємо вздовж на три тонких коржа і збираємо торт, промазуючи всі коржі, верх і боки десерту приготованим кремом.
Для крему збиваємо згущене молоко з натертим в стружку шоколадом і вершками, а потім уварюють до потрібної густоти на повільному вогні. Залишаємо тортик години на чотири просякати, а потім подаємо до столу.
Бісквітний торт з волоськими горіхами
Інгредієнти:
Приготування
Білки відділяємо від жовтків. Переливаємо білки в чисту, суху миску і збиваємо міксером спочатку на мінімальній швидкості. Як тільки з'явиться невелика рівномірна піна, збільшуємо швидкість і збиваємо її до загустіння і міцних піків. Потім, продовжуючи збивати, додаємо до білків потроху цукру. До жовтків додаємо цукор, що залишився і перемішуємо вінчиком до збільшення маси в об'ємі в кілька разів і побіліти. Борошно гарненько просіваємо.
До жовтків додаємо трохи збитих білків і перемішуємо, щоб маса не втратила свою пишність. Потім всипаємо борошно, кладемо мед, білки, що залишилися, і замішуємо однорідне тісто.
Тепер беремо роз'ємну форму для випічки, застеляємо боки і дно папером для випічки і виливаємо приготовану масу, рівномірно розподіляючи. Ставимо на 35 хвилин у розігріту до 180 градусів духовку. Готовність коржа перевіряємо сірником або шпажкою. Далі бісквіт розрізаємо на 3 однакові частини. Волоські горіхи подрібнюємо до отримання крихти. Згущене молоко перемішуємо з горішками і промазуємо торт цим кремом. Ось і все, медовий торт з волоськими горіхами готовий.
Рекомендуємо добрі рецепти
Королівський торт - рецепт
Всі господині люблять робити чудові десерти, гідні похвали. Королівський торт і його варіації - один з них. Він підійде для того, щоб здивувати всіх
Ленінградський торт - рецепт
Любите смачні тортики, які швидко готуються? Значить вам точно сподобається рецепт десерту "Ленінградського". Як його приготувати, який знадобиться
Торт з бананами - рецепт
Торт з бананами - дивовижне ласощі, яке припаде до смаку, як дорослим, так і дітям. Такий десерт неодмінно прикрасить будь-який святковий стіл.
Торт з горіхами
Горіхи - досить поживний та калорійний продукт, який часто використовують для приготування салатів та випічки. І сьогодні мова піде про торти з
Торт з апельсинами
Торт з апельсинами - чудовий десерт, який прикрасить будь-яке свято, хоч день народження, хоч ювілей. Варіантів створення цього ласощі досить багато.
Торт з родзинками
Родзинки - частий супутник випічки. З ним готують не тільки булочки і паски. Ми підкажемо вам цікаві варіанти приготування торта з родзинками.