Торт з родзинками

Рецепт торта з родзинками
Інгредієнти:
Приготування
Яйця збиваємо з цукром, додаємо сметану, перемішуємо, потім потихеньку додаємо борошно, змішану з розпушувачем, і замішуємо тісто. Ділимо його на 3 частини. В одну додаємо горіхи, у другу - родзинки, а в третю - мак. Знову все добре перемішуємо.
Тепер виливаємо тісто у форму для випічки і випікаємо корж при температурі 180 градусів близько 20 хвилин. Так само чинимо і з рештою тестом. Поки печуться коржі, готуємо крем: розм'якшене вершкове масло збиваємо з вареним згущеним молоком .
Остиглі коржі змащуємо отриманим кремом і укладаємо один на інший. Верх торта можна прикрасити подрібненими горіхами, маком, родзинками або за своїм бажанням. Готовий торт з родзинками, горіхами та маком ставимо в прохолодне місце мінімум на 3 години.
Шоколадний торт з родзинками
Інгредієнти:
Приготування
Вершки виливаємо в каструльку, ставимо на вогонь, нагріваємо, опускаємо в них шматочки шоколаду, перемішуємо до утворення однорідної шоколадної маси. Додаємо вершкове масло. Волоські горіхи злегка обсмажуємо на сухій сковороді, потім подрібнюємо. Печиво перетворюємо в крихту, змішати з родзинками. Зефір нарізаємо кубиками.
З'єднуємо печиво з родзинками, курагою, горіхами, зефіром і заливаємо все це теплою шоколадною сумішшю. Відповідну форму застеляємо харчовою плівкою і викладаємо в неї отриману масу. Відправляємо в прохолодне місце на 1 годину. Потім перевертаємо форму на плоске блюдо і знімаємо плівку. Прикрашаємо торт з курагою, горіхами і родзинками за своїм бажанням.
Шоколадний торт з родзинками і горіхами
Інгредієнти:
Для тіста:
Для начинки:
Приготування
Розм'якшене вершкове масло збиваємо з цукром і збиваємо

Виливаємо тісто у форму, по колу вдавлюємо всередину половинки персика. Випікаємо 20 хвилин при 180 градусах. Готуємо горіхи: розтоплюємо на сковороді вершкове масло, додаємо цукор і молоко і на повільному вогні уварюють до золотистого кольору. Отриману масу змішати з горіхами і викладаємо зверху на торт. Знову відправляємо в духовку на 25 хвилин, щоб карамельна маса підсохла.
Рекомендуємо добрі рецепти

Торт з бананами - рецепт
Торт з бананами - дивовижне ласощі, яке припаде до смаку, як дорослим, так і дітям. Такий десерт неодмінно прикрасить будь-який святковий стіл.

Торт з горіхами
Горіхи - досить поживний та калорійний продукт, який часто використовують для приготування салатів та випічки. І сьогодні мова піде про торти з

Торт з волоськими горіхами
Торт з волоськими горіхами відмінного підійде як для святкового торжества, так для дружнього чаювання у вихідний день. Таке ласощі оцінять по

Пиріг з родзинками
Ізюм, як начинка використовується в різних видах випічки, будь то, печиво, коржик, кекс, коврижка. І сьогодні розповімо, як можна смачно спекти пиріг

Коврижка з горіхами
Коврижка - це простий і смачний пиріг, який знайомий нам з дитинства. Її готують з додаванням різних ягід, варення, сухофруктів. І сьогодні мова піде

Печиво з родзинками
Ізюм - це такий корисний продукт, який господині регулярно додають в різну випічку. І сьогодні ми хочемо поділитися з вами простими рецептами