Торт з родзинками
Родзинки - частий супутник випічки. З ним готують не тільки булочки і паски. Ми підкажемо вам цікаві рецепти приготування торта з родзинками.
Інгредієнти:
борошно - 250 г;
розпушувач для тіста - 3 ч. ложки;
сметана - 200 г;
яйця - 3 шт.;
цукор - 200 г;
мелені волоські горіхи - 05 склянки;
мак - 05 склянки;
родзинки - 05 склянки;
вершкове масло - 300 г;
згущене молоко - 1 банка.
Приготування
Яйця збиваємо з цукром, додаємо сметану, перемішуємо, потім потихеньку додаємо борошно, змішану з розпушувачем, і замішуємо тісто. Ділимо його на 3 частини. В одну додаємо горіхи, у другу - родзинки, а в третю - мак. Знову все добре перемішуємо.
Тепер виливаємо тісто у форму для випічки і випікаємо корж при температурі 180 градусів близько 20 хвилин. Так само чинимо і з рештою тестом. Поки печуться коржі, готуємо крем: розм'якшене вершкове масло збиваємо з вареним згущеним молоком .
Остиглі коржі змащуємо отриманим кремом і укладаємо один на інший. Верх торта можна прикрасити подрібненими горіхами, маком, родзинками або за своїм бажанням. Готовий торт з родзинками, горіхами та маком ставимо в прохолодне місце мінімум на 3 години.
Інгредієнти:
шоколад - 120 г;
вершки - 200 мл;
вершкове масло - 70 г;
печиво пісочне - 200 г;
горіхи волоські - 100 г;
родзинки - 150 г;
курага - 100 г;
зефір ванільний - 4 шт.
Приготування
Вершки виливаємо в каструльку, ставимо на вогонь, нагріваємо, опускаємо в них шматочки шоколаду, перемішуємо до утворення однорідної шоколадної маси. Додаємо вершкове масло. Волоські горіхи злегка обсмажуємо на сухій сковороді, потім подрібнюємо. Печиво перетворюємо в крихту, змішати з родзинками. Зефір нарізаємо кубиками.
З'єднуємо печиво з родзинками, курагою, горіхами, зефіром і заливаємо все це теплою шоколадною сумішшю. Відповідну форму застеляємо харчовою плівкою і викладаємо в неї отриману масу. Відправляємо в прохолодне місце на 1 годину. Потім перевертаємо форму на плоске блюдо і знімаємо плівку. Прикрашаємо торт з курагою, горіхами і родзинками за своїм бажанням.
Інгредієнти:
Для тіста:
борошно - 220 г;
вершкове масло - 250 г;
яйця - 3 шт.;
пекарський порошок - 1 ч. ложка;
какао - 30 г;
цукор - 100 г;
вершки - 120 р.
Для начинки:
персики - 3 шт.;
світлий родзинки - 50 г;
темний родзинки - 50 г;
горіхи волоські - 170 г;
молоко - 50 мл;
масло вершкове - 50 г;
цукор - 4 ст. ложки.
Приготування
Розм'якшене вершкове масло збиваємо з цукром і збиваємо по одному вводимо жовтки, додаємо какао і знову збиваємо. Вливаємо вершки, перемішуємо, додаємо борошно, попередньо змішану з пекарським порошком, родзинки і знову перемішуємо. Білки збиваємо в міцну піну і в 2 прийоми вводимо в тісто, акуратно перемішуючи.
Виливаємо тісто у форму, по колу вдавлюємо всередину половинки персика. Випікаємо 20 хвилин при 180 градусах. Готуємо горіхи: розтоплюємо на сковороді вершкове масло, додаємо цукор і молоко і на повільному вогні уварюють до золотистого кольору. Отриману масу змішати з горіхами і викладаємо зверху на торт. Знову відправляємо в духовку на 25 хвилин, щоб карамельна маса підсохла.
Рецепт торта з родзинками
Інгредієнти:
Приготування
Яйця збиваємо з цукром, додаємо сметану, перемішуємо, потім потихеньку додаємо борошно, змішану з розпушувачем, і замішуємо тісто. Ділимо його на 3 частини. В одну додаємо горіхи, у другу - родзинки, а в третю - мак. Знову все добре перемішуємо.
Тепер виливаємо тісто у форму для випічки і випікаємо корж при температурі 180 градусів близько 20 хвилин. Так само чинимо і з рештою тестом. Поки печуться коржі, готуємо крем: розм'якшене вершкове масло збиваємо з вареним згущеним молоком .
Остиглі коржі змащуємо отриманим кремом і укладаємо один на інший. Верх торта можна прикрасити подрібненими горіхами, маком, родзинками або за своїм бажанням. Готовий торт з родзинками, горіхами та маком ставимо в прохолодне місце мінімум на 3 години.
Шоколадний торт з родзинками
Інгредієнти:
Приготування
Вершки виливаємо в каструльку, ставимо на вогонь, нагріваємо, опускаємо в них шматочки шоколаду, перемішуємо до утворення однорідної шоколадної маси. Додаємо вершкове масло. Волоські горіхи злегка обсмажуємо на сухій сковороді, потім подрібнюємо. Печиво перетворюємо в крихту, змішати з родзинками. Зефір нарізаємо кубиками.
З'єднуємо печиво з родзинками, курагою, горіхами, зефіром і заливаємо все це теплою шоколадною сумішшю. Відповідну форму застеляємо харчовою плівкою і викладаємо в неї отриману масу. Відправляємо в прохолодне місце на 1 годину. Потім перевертаємо форму на плоске блюдо і знімаємо плівку. Прикрашаємо торт з курагою, горіхами і родзинками за своїм бажанням.
Шоколадний торт з родзинками і горіхами
Інгредієнти:
Для тіста:
Для начинки:
Приготування
Розм'якшене вершкове масло збиваємо з цукром і збиваємо по одному вводимо жовтки, додаємо какао і знову збиваємо. Вливаємо вершки, перемішуємо, додаємо борошно, попередньо змішану з пекарським порошком, родзинки і знову перемішуємо. Білки збиваємо в міцну піну і в 2 прийоми вводимо в тісто, акуратно перемішуючи.
Виливаємо тісто у форму, по колу вдавлюємо всередину половинки персика. Випікаємо 20 хвилин при 180 градусах. Готуємо горіхи: розтоплюємо на сковороді вершкове масло, додаємо цукор і молоко і на повільному вогні уварюють до золотистого кольору. Отриману масу змішати з горіхами і викладаємо зверху на торт. Знову відправляємо в духовку на 25 хвилин, щоб карамельна маса підсохла.
Рекомендуємо добрі рецепти
Торт з бананами - рецепт
Торт з бананами - дивовижне ласощі, яке припаде до смаку, як дорослим, так і дітям. Такий десерт неодмінно прикрасить будь-який святковий стіл.
Торт з горіхами
Горіхи - досить поживний та калорійний продукт, який часто використовують для приготування салатів та випічки. І сьогодні мова піде про торти з
Торт з волоськими горіхами
Торт з волоськими горіхами відмінного підійде як для святкового торжества, так для дружнього чаювання у вихідний день. Таке ласощі оцінять по
Пиріг з родзинками
Ізюм, як начинка використовується в різних видах випічки, будь то, печиво, коржик, кекс, коврижка. І сьогодні розповімо, як можна смачно спекти пиріг
Коврижка з горіхами
Коврижка - це простий і смачний пиріг, який знайомий нам з дитинства. Її готують з додаванням різних ягід, варення, сухофруктів. І сьогодні мова піде
Печиво з родзинками
Ізюм - це такий корисний продукт, який господині регулярно додають в різну випічку. І сьогодні ми хочемо поділитися з вами простими рецептами