Печиво з родзинками
Родзинки додасть додаткову «родзинку» будь старим і випробуваним рецептом печива, ось чому господині так часто використовують його в домашній випічці. А ще, завдяки його природного солодощі, кількість цукру в печиво з родзинками можна скоротити, а інколи і зовсім від нього відязикатися, що обов'язково позитивно позначиться на вашій талії!
Інгредієнти:
борошно пшеничне - 1 ст.;
борошно вівсяна - 1 ст.;
масло вершкове - 75 г;
яйце - 1 шт.;
цукор - 05 склянки;
цукор ванільний - 1 ч. ложка;
сметана - 5 ст. ложок;
мед - 2 ст. ложки;
родзинки - 75 г;
сода - 05 ч. ложки;
сіль - 1 щіпка.
Приготування
Родзинки заливаємо окропом, відкидаємо на друшляк і витираємо паперовим рушником. Розм'якшене вершкове масло розтираємо з цукром, сіллю і ванільним цукром, поки не побіліє. Вбиваємо яйце, додаємо сметану і родзинки. Вимішуючи, поступово вводимо вівсяну муку (якщо її немає, можна перетерти на кавомолці звичайні вівсяні пластівці). Потім, також порційно, додаємо просіяне пшеничне борошно і соду. Тісто виходить в'язке і липке, тільки заважаємо ложкою.
Деко застеляємо пергаментом і злегка змащуємо вершковим маслом. Ложкою або за допомогою кулінарного шприца формуємо на деку невеликі печеньки, злегка приплющивая їх вологими руками. Відправляємо запікатися в розігріту до 200 градусів духовку до золотистого кольору.
Інгредієнти:
борошно - 350 г;
масло вершкове - 300 г;
цукор - 25 ст. ложки;
ізюм - 100 г;
горіхи волоські - 1 ст.;
сіль - 1 щіпка.
Приготування
Горіхи для більшого аромату злегка обсмажуємо на сухій сковорідці і рубаємо ножем у дрібну крихту. Розм'якшене вершкове масло збиваємо з цукром в пишну білу піну. Поступово вводимо просіяне з сіллю борошно, потім горіхи і родзинки. Лопаткою, а не руками, вимішуємо густе тісто. Відправляємо його хвилин на 10 на холод. Після, за допомогою спеціальної круглої ложечки формуємо невеличкі кульки і викладаємо їх на застелений пергаментом деко. Зверху, з допомогою виделки, приплющиваем наші колобки і відправляємо їх на 15 хвилин запікатися в розігріту до 190 градусів духовку. Печиво з горіхами і родзинками готово!
Інгредієнти:
морква - 5 шт.;
яйце - 1 шт.;
молоко - 05 склянки;
сир - 100 г;
манка - 2 ст. ложки;
родзинки - 05 склянки;
кориця - 1 ч. ложка.
Приготування
Родзинки півгодини розпарювала в окропі, після просушуємо паперовим рушником. Моркву чистимо і натираємо на дрібній тертці. Викладаємо в каструльку, заливаємо молоком і тушкуємо на невеликому вогні до м'якості. В кінці додаємо корицю. А коли морквяна маса охолоне, додатково перетираємо її в блендері. Окремо збиваємо сир з манкою і яйцем. З'єднуємо його з морквою і додаємо родзинки. Вимішуємо яскраве і смачне тісто. Порційно, ложечкою, викладаємо його на застелений пергаментом деко і випікаємо близько півгодини при 180 градусах. Такі морквяні печеньки з родзинками ідеально підійдуть для тих, хто сидить на дієті любителів домашньої випічки, оскільки абсолютно безпечні для фігури!
Рецепт вівсяного печива з родзинками
Інгредієнти:
Приготування
Родзинки заливаємо окропом, відкидаємо на друшляк і витираємо паперовим рушником. Розм'якшене вершкове масло розтираємо з цукром, сіллю і ванільним цукром, поки не побіліє. Вбиваємо яйце, додаємо сметану і родзинки. Вимішуючи, поступово вводимо вівсяну муку (якщо її немає, можна перетерти на кавомолці звичайні вівсяні пластівці). Потім, також порційно, додаємо просіяне пшеничне борошно і соду. Тісто виходить в'язке і липке, тільки заважаємо ложкою.
Деко застеляємо пергаментом і злегка змащуємо вершковим маслом. Ложкою або за допомогою кулінарного шприца формуємо на деку невеликі печеньки, злегка приплющивая їх вологими руками. Відправляємо запікатися в розігріту до 200 градусів духовку до золотистого кольору.
Пісочне печиво з горіхами і родзинками
Інгредієнти:
Приготування
Горіхи для більшого аромату злегка обсмажуємо на сухій сковорідці і рубаємо ножем у дрібну крихту. Розм'якшене вершкове масло збиваємо з цукром в пишну білу піну. Поступово вводимо просіяне з сіллю борошно, потім горіхи і родзинки. Лопаткою, а не руками, вимішуємо густе тісто. Відправляємо його хвилин на 10 на холод. Після, за допомогою спеціальної круглої ложечки формуємо невеличкі кульки і викладаємо їх на застелений пергаментом деко. Зверху, з допомогою виделки, приплющиваем наші колобки і відправляємо їх на 15 хвилин запікатися в розігріту до 190 градусів духовку. Печиво з горіхами і родзинками готово!
Сирно-морквяне печиво з родзинками
Інгредієнти:
Приготування
Родзинки півгодини розпарювала в окропі, після просушуємо паперовим рушником. Моркву чистимо і натираємо на дрібній тертці. Викладаємо в каструльку, заливаємо молоком і тушкуємо на невеликому вогні до м'якості. В кінці додаємо корицю. А коли морквяна маса охолоне, додатково перетираємо її в блендері. Окремо збиваємо сир з манкою і яйцем. З'єднуємо його з морквою і додаємо родзинки. Вимішуємо яскраве і смачне тісто. Порційно, ложечкою, викладаємо його на застелений пергаментом деко і випікаємо близько півгодини при 180 градусах. Такі морквяні печеньки з родзинками ідеально підійдуть для тих, хто сидить на дієті любителів домашньої випічки, оскільки абсолютно безпечні для фігури!
Рекомендуємо добрі рецепти
Запіканка з родзинками
Запіканка - відмінний варіант сніданку, як для дітей, так і для дорослих. Її різновидів досить багато: рисова, сирна, гарбузова, рибна і т. д. Ми ж
Торт з родзинками
Родзинки - частий супутник випічки. З ним готують не тільки булочки і паски. Ми підкажемо вам цікаві варіанти приготування торта з родзинками.
Манник з родзинками
Манник - простий і смачний пиріг на основі манної крупи. І його можна випікати з додаванням різних інгредієнтів. І зараз ми розповімо, як його
Печиво з медом
Не знаєте такого новенького приготувати до чаю? Тоді радимо спекти чудове печиво з медом, ми впевнені, такий десерт припаде до смаку і дорослим і
Печиво з маком
Якщо ви любите домашню випічку, тоді наші сьогоднішні рецепти для вас. І зараз ми розповімо, як приготувати чудове печиво з маком. Ми впевнені, що
Вівсяне печиво з родзинками
Вівсяне печиво - це улюблене багатьма ласощі з дитинства. Варіантів його випічки з різними інгредієнтами досить багато. І сьогодні мова піде про