Печиво з медом
Солодощі на основі меду улюблені далеко не кожному. Якщо інтенсивний медовий аромат і своєрідний смак вам не по душі, то ми готові поділитися з вами рецептами печива на основі меду, які раз і назавжди змінять ваше ставлення до цього продукту.
Інгредієнти:
вершкове масло - 3 ст. ложки;
коричневий цукор - 1/2 ст.;
мед - 1 /4 ст.;
яйце - 1 шт.;
вода - 1 ст. ложка;
борошно - 1/2 ст.;
сіль - 1/2 ч. ложки;
порошок для випічки - 1/2 ч. ложки;
вівсяні пластівці - 1/2 ст.
Приготування
Вершкове масло і цукор збиваємо разом з медом і яйцем, додаємо до суміші трохи води.
Окремо змішуємо сухі інгредієнти. З'єднуємо обидві суміші і замішуємо тісто. Покриваємо деко папером для випічки і за допомогою столової ложки розкладаємо вівсяне печиво . Випікаємо ласощі 15-20 хвилин при 180 градусах.
Інгредієнти:
борошно - 1 ст.;
цукор - 1/2 ст.;
сода - 3/4 ч. ложки;
порошок для випічки - 1/2 ч. ложки;
арахіс - 1 ст.;
мед - 1/2 ст.;
яйце - 1 шт.;
сіль - щіпка;
рослинна олія;
ванільний екстракт - 1 ч. ложка.
Приготування
У миску просіваємо борошно і змішуємо її з іншими сухими інгредієнтами: цукром, содою, порошком для випічки і сіллю.
За допомогою блендера збиваємо арахіс, перетворюючи його в арахісову олію.
В окремій мисці збиваємо масло, мед і пару столових ложок рослинного масла. Присмачую суміш ваніллю і змішуємо з сухими інгредієнтами. Отримане скачуємо тісто в кульки, які потім розкладаємо на деко для випічки. Кожен кульку з тіста приплющиваем з допомогою виделки хрест-навхрест. Випікаємо печиво з горіхами і медом 10-12 хвилин при 180 градусах.
Інгредієнти:
вершкове масло - 300 г;
сметана - 500 г;
борошно - 800 г;
сода - 2 ч. ложки;
ванільний цукор -1 пакетик;
мед - 4 ст. ложки;
цукор - 300 р.
Приготування
Вершкове масло розтоплюємо на водяній бані разом з медом, додаємо в теплу суміш цукор і вимішуємо до повного розчинення останнього. Як тільки масло охолоне, вводимо в суміш сметану і ванільний цукор, не перестаючи замішування, підсипаємо попередньо просіяне борошно і соду. З готового тіста скачуємо кульки і викладаємо її на деко для випічки. Випікаємо печиво при 200 градусах 10 хвилин, або до тих пір, поки вони не придбають золотистий колір. Таке печиво ідеально підходить для щоденного чаювання.
Рецепт вівсяного печива з медом
Інгредієнти:
Приготування
Вершкове масло і цукор збиваємо разом з медом і яйцем, додаємо до суміші трохи води.
Окремо змішуємо сухі інгредієнти. З'єднуємо обидві суміші і замішуємо тісто. Покриваємо деко папером для випічки і за допомогою столової ложки розкладаємо вівсяне печиво . Випікаємо ласощі 15-20 хвилин при 180 градусах.
Печиво з медом і горіхами
Інгредієнти:
Приготування
У миску просіваємо борошно і змішуємо її з іншими сухими інгредієнтами: цукром, содою, порошком для випічки і сіллю.
За допомогою блендера збиваємо арахіс, перетворюючи його в арахісову олію.
В окремій мисці збиваємо масло, мед і пару столових ложок рослинного масла. Присмачую суміш ваніллю і змішуємо з сухими інгредієнтами. Отримане скачуємо тісто в кульки, які потім розкладаємо на деко для випічки. Кожен кульку з тіста приплющиваем з допомогою виделки хрест-навхрест. Випікаємо печиво з горіхами і медом 10-12 хвилин при 180 градусах.
Печиво на сметані з медом
Інгредієнти:
Приготування
Вершкове масло розтоплюємо на водяній бані разом з медом, додаємо в теплу суміш цукор і вимішуємо до повного розчинення останнього. Як тільки масло охолоне, вводимо в суміш сметану і ванільний цукор, не перестаючи замішування, підсипаємо попередньо просіяне борошно і соду. З готового тіста скачуємо кульки і викладаємо її на деко для випічки. Випікаємо печиво при 200 градусах 10 хвилин, або до тих пір, поки вони не придбають золотистий колір. Таке печиво ідеально підходить для щоденного чаювання.
Рекомендуємо добрі рецепти
Печиво без масла
Люди, що стежать за своєю фігурою, звичайно ж, краще випічку без яєць і масла з низькою калорійністю. І сьогодні ми поговоримо про те, як приготувати
Печиво з яблуками
Яблука використовують у приготуванні багатьох солодощів: тортів, тістечок, морозива, пирогів. Але сьогодні ми пропонуємо зробити найбільш просте
Вершкове печиво
Вершкове печиво, так називається, тому що готуватися на основі вершкового масла. Давайте розглянемо декілька цікавих рецептів цього продукту. Читаємо
Печиво з корицею
Хто з нас не любить таке дивовижне ласощі, як печиво - особливо якщо воно приготоване в домашніх умовах?! Варіантів його випічки досить багато. І
Печиво з насінням
Любите домашню випічку, тоді рекомендуємо зробити чудове печиво з насінням. Рецепт приготування досить простий, а близькі неодмінно будуть в захваті
Вівсяне печиво з родзинками
Вівсяне печиво - це улюблене багатьма ласощі з дитинства. Варіантів його випічки з різними інгредієнтами досить багато. І сьогодні мова піде про