Печиво з насінням
Випічка не завжди буває шкідливою, з улюбленої солодощі можна отримати не тільки приємний смак, але і користь. Якщо ви стежите за правильністю свого харчування, то неодмінно спробуйте рецепт печива з насінням.
Інгредієнти:
рослинне масло - 1 ст;
коричневий цукор - 1 ст.;
яйця - 2 шт.;
ванільний екстракт - 2 ч. ложки;
борошно - 1 1/2 ст;
сіль - 1 ч. ложка;
порошок для випічки - 1 ч. ложка;
кориця - 1 ч. ложка;
сода - 1/4 ч. ложки;
вівсяні пластівці - 2 ст.;
насіння соняшнику - 1 ст.;
кунжут - 1/3 ст.
Приготування
Яйця збиваємо з цукром дочиста. Не перестаючи збивати, невеликими порціями вливаємо олію і ванільний екстракт. Слідом за маслом вбиваємо два яйця, не припиняючи збивання.
В окремій мисці змішуємо борошно, сіль, порошок для випічки, соду і корицю. Поступово засипаємо сухі інгредієнти до рідких і замішуємо тісто. Доповнюємо готове тісто вівсяними пластівцями, насінням і кунжутом.
Деко для випічки покриваємо пекарської папером і за допомогою ложки формуємо вівсяне печиво . Випікаємо печиво зернове з насінням близько 10-13 хвилин при 190 градусах.
Інгредієнти:
борошно - 1 ст.;
вершкове масло - 150 г;
цукор - 1/2 ст.;
насіння соняшнику - 150 г;
яйце - 1 шт.;
цедра 1 апельсина;
сода - 1/2 ложки;
щіпка солі.
Приготування
Цукор збиваємо з яйцями дочиста. Повітряну яєчну масу змішуємо з попередньо розм'якшеним вершковим маслом. Доповнюємо тісто цедрою апельсина і дрібкою солі.
Борошно просіваємо в окрему миску і змішати з содою. З'єднуємо сухі інгредієнти з яєчною сумішшю і в якості фінального штриха додаємо насіння соняшника.
Формуємо вершкове печиво і викладаємо її на деко. Запікання займе близько 10-15 хвилин при 190 градусах.
Рецепт вівсяного печива з кунжутом і насінням
Інгредієнти:
Приготування
Яйця збиваємо з цукром дочиста. Не перестаючи збивати, невеликими порціями вливаємо олію і ванільний екстракт. Слідом за маслом вбиваємо два яйця, не припиняючи збивання.
В окремій мисці змішуємо борошно, сіль, порошок для випічки, соду і корицю. Поступово засипаємо сухі інгредієнти до рідких і замішуємо тісто. Доповнюємо готове тісто вівсяними пластівцями, насінням і кунжутом.
Деко для випічки покриваємо пекарської папером і за допомогою ложки формуємо вівсяне печиво . Випікаємо печиво зернове з насінням близько 10-13 хвилин при 190 градусах.
Рецепт європейського печива з насінням
Інгредієнти:
Приготування
Цукор збиваємо з яйцями дочиста. Повітряну яєчну масу змішуємо з попередньо розм'якшеним вершковим маслом. Доповнюємо тісто цедрою апельсина і дрібкою солі.
Борошно просіваємо в окрему миску і змішати з содою. З'єднуємо сухі інгредієнти з яєчною сумішшю і в якості фінального штриха додаємо насіння соняшника.
Формуємо вершкове печиво і викладаємо її на деко. Запікання займе близько 10-15 хвилин при 190 градусах.
Рекомендуємо добрі рецепти
Печиво без масла
Люди, що стежать за своєю фігурою, звичайно ж, краще випічку без яєць і масла з низькою калорійністю. І сьогодні ми поговоримо про те, як приготувати
Вівсяне печиво без борошна
Багато з нас пам'ятають дивовижний смак вівсяного печива з дитинства. І сьогодні ми пропонуємо вам зробити більш дієтичний варіант цього ласощі без
Печиво з корицею
Хто з нас не любить таке дивовижне ласощі, як печиво - особливо якщо воно приготоване в домашніх умовах?! Варіантів його випічки досить багато. І
Печиво з медом
Не знаєте такого новенького приготувати до чаю? Тоді радимо спекти чудове печиво з медом, ми впевнені, такий десерт припаде до смаку і дорослим і
Солоне печиво
Солоне печиво - це прекрасна закуска до пива, а також відмінне доповнення до чашки чаю в сімейному колі. Додаткові інгредієнти у вигляді прованських
Вівсяне печиво з родзинками
Вівсяне печиво - це улюблене багатьма ласощі з дитинства. Варіантів його випічки з різними інгредієнтами досить багато. І сьогодні мова піде про