Добрі рецепти, огляди, корисні та цікаві статті!
» » Печиво без масла

Печиво без масла

17-01-2015, 19:18
8 014
Печиво без масла
Знизити калорійність випічки - мрія будь-якої господині, яку ми беремося здійснювати. У цій статті ми поділимося з вами рецептами печива без вершкового або рослинного масла і маргарину, від якого ви будете в захваті.

Рецепт вівсяного печива з морквою без яєць і масла


Інгредієнти:

  • борошно - 1 ст.;

  • порошок для випічки - 1 ч. ложка;

  • сіль - 1/2 ч. ложки;

  • терта морква - 1 ст.;

  • вівсянка - 1 ст.;

  • подрібнені волоські горіхи - 2/3 ст.;

  • цукровий сироп - 1/2 ст.;

  • тертий імбир - 1 ч. ложка.


  • Приготування
    У великій мисці змішати просіяне борошно, порошок для випічки, сіль і вівсянку. Додаємо горіхи і терту моркву. В окремій мисці змішуємо сироп з тертим імбиром, додаємо 2-3 столові ложки води. Змішуємо вміст обох мисок.
    Лист для духовки покриваємо папером для випічки і за допомогою столової ложки викладаємо на папір печиво. Випікаємо вівсяне печиво без масла при 180 градусах 10-12 хвилин, або до тих пір, поки вони не зарум'яняться. Наше печиво без яєць готово!

    Сирне печиво без масла


    Інгредієнти:

  • борошно - 1 ст.;

  • яйця - 2 шт.;

  • сир - 200 г;

  • розпушувач для тіста - 10 г;

  • цукор - 1/2 ст.;

  • ванільний цукор - щіпка.


  • Приготування
    Яйця збиваємо з половиною цукру до білого кольору, після чого просіваємо в отриману масу борошно разом з розпушувачем. Врахуйте, що борошна може знадобитися трохи більше тієї кількості, яке вказано в рецепті. Кількість борошна залежить від величини яєць і вологості використовуваного сиру.
    Сир розтираємо з залишками цукру і додаємо в тісто. Круту масу розкачуємо на присипаному борошном столі і вирізаємо окремі печеньки за допомогою спеціальних форм, чи ножа.
    Деко покриваємо папером для випічки і викладаємо на нього печиво. Випікаємо блюдо при 180 градусах до зарум'янювання.
    Печиво з арахісовим маслом
    Так як арахісове масло, по суті, маслом не є, ми вирішили включити даний рецепт в цю статтю.
    Інгредієнти:

  • цукор - 1 ст.;

  • арахісове масло - 1 ст.;

  • яйце - 1 шт.;

  • борошно - 1 1/4 ст.;

  • сода - 3/4 ч. ложки;

  • Печиво без масла

  • порошок для випічки - 1/2 ч. ложки;

  • сіль - 1/4 ч. ложки.


  • Приготування
    Арахісове масло збиваємо з яйцями близько 2 хвилин, після чого додаємо в суміш сухі інгредієнти: борошно, соду, сіль і порошок для випічки. Ретельно перемішуємо тісто до однорідності, а потім обертаємо харчовою плівкою і даємо охолонути в холодильнику близько 3 годин.
    Формуємо з тіста кульки і випікаємо їх 15 хвилин при 180 градусах в духовці, на аркуші для випічки, покритому пекарської папером.
    Рекомендуємо добрі рецепти
    Печиво з яблуками
    Печиво з яблуками
    Яблука використовують у приготуванні багатьох солодощів: тортів, тістечок, морозива, пирогів. Але сьогодні ми пропонуємо зробити найбільш просте
    Печиво з корицею
    Печиво з корицею
    Хто з нас не любить таке дивовижне ласощі, як печиво - особливо якщо воно приготоване в домашніх умовах?! Варіантів його випічки досить багато. І
    Печиво з медом
    Печиво з медом
    Не знаєте такого новенького приготувати до чаю? Тоді радимо спекти чудове печиво з медом, ми впевнені, такий десерт припаде до смаку і дорослим і
    Солоне печиво
    Солоне печиво
    Солоне печиво - це прекрасна закуска до пива, а також відмінне доповнення до чашки чаю в сімейному колі. Додаткові інгредієнти у вигляді прованських
    Печиво з насінням
    Печиво з насінням
    Любите домашню випічку, тоді рекомендуємо зробити чудове печиво з насінням. Рецепт приготування досить простий, а близькі неодмінно будуть в захваті
    Вівсяне печиво з родзинками
    Вівсяне печиво з родзинками
    Вівсяне печиво - це улюблене багатьма ласощі з дитинства. Варіантів його випічки з різними інгредієнтами досить багато. І сьогодні мова піде про