Печиво з яблуками
Яблука годяться для приготування практично будь-солодощі, від суфле і морозива, до вафель, пирогів і тортів, але особливо простим і смачним яблучним рецептом є рецепт печива з яблуками яким, ми й вирішили присвятити цю статтю.
Інгредієнти:
вершкове масло - 3/4 ст.;
цукор - 1 ст.;
ваніль - 1 ч. ложка;
яйця - 2 шт.;
борошно - 1 3/4 ст.;
сода - 1 ч. ложка;
сіль - 1/2 ч. ложки;
кориця - 1/2 ч. ложки;
вівсяні пластівці - 2 ст.;
яблуко - 1 шт.
Приготування
У мисці за допомогою міксера збиваємо м'яке вершкове масло і цукор до кремоподібної консистенції. Додаємо в отриману суміш яйця і ваніль.
В іншій мисці змішуємо всі сухі інгредієнти: борошно, соду, корицю, сіль. Змішуємо вміст обох мисок і поступово вводимо в отримане тісто вівсяні пластівці і терте яблуко.
Деко для випічки змащуємо маслом і викладаємо на нього печиво. Випікаємо вівсяне печиво з яблуками при 190 градусах близько 10-15 хвилин або до золотистого кольору.
Інгредієнти:
сир - 250 г;
яблучний джем - 300 г;
маргарин - 250 г;
цукор - 1 ст. ложка;
яйце - 1 шт.;
сіль - щіпка;
борошно - 250 р.
Приготування
Сир протираємо через сито і злегка підсолюємо. Маргарин, або вершкове масло, заморожуємо, а потім розрізаємо за допомогою ножа, або трьом на тертці. Змішуємо сир, маргарин, яйце і трохи цукру. З отриманої маси замішуємо густе тісто, яке після необхідно буде обернути харчовою плівкою і залишити охолонути 30 хвилин.
Охолоджене тісто розгортаємо в пласт товщиною близько 3 мм і вирізаємо з нього кружечки. В цент гуртка кладемо трохи варення і накриваємо другим гуртком. Готове сирне печиво з яблуками випікаємо при 200 градусах до рум'яного кольору.
Інгредієнти:
борошно - 200 г;
сіль - щіпка;
цукор - 1 ст. ложка;
вершкове масло - 100 г;
жовток - 1 шт.;
сметана -1 ст. ложка;
розпушувач - 1 ч. ложка;
яблука - 3 шт.
Приготування
Заморожене вершкове масло рубаємо з допомогою ножа, або блендера в крихту разом з борошном, попередньо просіяти з розпушувачем. В крихту додаємо яєчний жовток, трохи цукру, солі і сметани. Замішуємо пісочне тісто, загорнути його плівкою і залишаємо в холодильнику на 30 хвилин. «Свіже» тісто розкачуємо, нарізаємо на кружечки, на кожен кружечок кладемо часточку яблука, виваленного в сахарі, і складаємо навпіл, не защепляя країв. Випікаємо печиво 15 хвилин в духовці, розігрітій до 180 градусів.
Рецепт вівсяного печива з яблуками і корицею
Інгредієнти:
Приготування
У мисці за допомогою міксера збиваємо м'яке вершкове масло і цукор до кремоподібної консистенції. Додаємо в отриману суміш яйця і ваніль.
В іншій мисці змішуємо всі сухі інгредієнти: борошно, соду, корицю, сіль. Змішуємо вміст обох мисок і поступово вводимо в отримане тісто вівсяні пластівці і терте яблуко.
Деко для випічки змащуємо маслом і викладаємо на нього печиво. Випікаємо вівсяне печиво з яблуками при 190 градусах близько 10-15 хвилин або до золотистого кольору.
Печиво з сиром і яблуками
Інгредієнти:
Приготування
Сир протираємо через сито і злегка підсолюємо. Маргарин, або вершкове масло, заморожуємо, а потім розрізаємо за допомогою ножа, або трьом на тертці. Змішуємо сир, маргарин, яйце і трохи цукру. З отриманої маси замішуємо густе тісто, яке після необхідно буде обернути харчовою плівкою і залишити охолонути 30 хвилин.
Охолоджене тісто розгортаємо в пласт товщиною близько 3 мм і вирізаємо з нього кружечки. В цент гуртка кладемо трохи варення і накриваємо другим гуртком. Готове сирне печиво з яблуками випікаємо при 200 градусах до рум'яного кольору.
Рецепт пісочного печива з яблуками
Інгредієнти:
Приготування
Заморожене вершкове масло рубаємо з допомогою ножа, або блендера в крихту разом з борошном, попередньо просіяти з розпушувачем. В крихту додаємо яєчний жовток, трохи цукру, солі і сметани. Замішуємо пісочне тісто, загорнути його плівкою і залишаємо в холодильнику на 30 хвилин. «Свіже» тісто розкачуємо, нарізаємо на кружечки, на кожен кружечок кладемо часточку яблука, виваленного в сахарі, і складаємо навпіл, не защепляя країв. Випікаємо печиво 15 хвилин в духовці, розігрітій до 180 градусів.
Рекомендуємо добрі рецепти
Печиво в мультиварці
Мультиварка не раз виручала ласунів, адже з її допомогою можна готувати торти, бісквіти, вафлі та навіть печиво. Про останньому рецепті ми поговоримо
Печиво з сиру - рецепт
Печиво - улюблені ласощі і дорослих і дітей. І сьогодні ми поговоримо про те, як зробити корисне печиво з сиру. Ми зібрали для вас кілька цікавих
Печиво без масла
Люди, що стежать за своєю фігурою, звичайно ж, краще випічку без яєць і масла з низькою калорійністю. І сьогодні ми поговоримо про те, як приготувати
Печиво з корицею
Хто з нас не любить таке дивовижне ласощі, як печиво - особливо якщо воно приготоване в домашніх умовах?! Варіантів його випічки досить багато. І
Печиво з насінням
Любите домашню випічку, тоді рекомендуємо зробити чудове печиво з насінням. Рецепт приготування досить простий, а близькі неодмінно будуть в захваті
Вівсяне печиво з родзинками
Вівсяне печиво - це улюблене багатьма ласощі з дитинства. Варіантів його випічки з різними інгредієнтами досить багато. І сьогодні мова піде про