Добрі рецепти, огляди, корисні та цікаві статті!
» » Печиво з яблуками

Печиво з яблуками

17-01-2015, 19:16
3 140
Печиво з яблуками
Яблука годяться для приготування практично будь-солодощі, від суфле і морозива, до вафель, пирогів і тортів, але особливо простим і смачним яблучним рецептом є рецепт печива з яблуками яким, ми й вирішили присвятити цю статтю.

Рецепт вівсяного печива з яблуками і корицею


Інгредієнти:

  • вершкове масло - 3/4 ст.;

  • цукор - 1 ст.;

  • ваніль - 1 ч. ложка;

  • яйця - 2 шт.;

  • борошно - 1 3/4 ст.;

  • сода - 1 ч. ложка;

  • сіль - 1/2 ч. ложки;

  • кориця - 1/2 ч. ложки;

  • вівсяні пластівці - 2 ст.;

  • яблуко - 1 шт.


  • Приготування
    У мисці за допомогою міксера збиваємо м'яке вершкове масло і цукор до кремоподібної консистенції. Додаємо в отриману суміш яйця і ваніль.
    В іншій мисці змішуємо всі сухі інгредієнти: борошно, соду, корицю, сіль. Змішуємо вміст обох мисок і поступово вводимо в отримане тісто вівсяні пластівці і терте яблуко.
    Деко для випічки змащуємо маслом і викладаємо на нього печиво. Випікаємо вівсяне печиво з яблуками при 190 градусах близько 10-15 хвилин або до золотистого кольору.

    Печиво з сиром і яблуками


    Інгредієнти:

  • сир - 250 г;

  • яблучний джем - 300 г;

  • маргарин - 250 г;

  • цукор - 1 ст. ложка;

  • яйце - 1 шт.;

  • сіль - щіпка;

  • борошно - 250 р.


  • Приготування
    Сир протираємо через сито і злегка підсолюємо. Маргарин, або вершкове масло, заморожуємо, а потім розрізаємо за допомогою ножа, або трьом на тертці. Змішуємо сир, маргарин, яйце і трохи цукру. З отриманої маси замішуємо густе тісто, яке після необхідно буде обернути харчовою плівкою і залишити охолонути 30 хвилин.
    Охолоджене тісто розгортаємо в пласт товщиною близько 3 мм і вирізаємо з нього кружечки. В цент гуртка кладемо трохи варення і накриваємо другим гуртком. Готове сирне печиво з яблуками випікаємо при 200 градусах до рум'яного кольору.

    Рецепт пісочного печива з яблуками


    Інгредієнти:

  • борошно - 200 г;

  • сіль - щіпка;

  • цукор - 1 ст. ложка;

  • вершкове масло - 100 г;

  • жовток - 1 шт.;

  • Печиво з яблуками

  • сметана -1 ст. ложка;

  • розпушувач - 1 ч. ложка;

  • яблука - 3 шт.


  • Приготування
    Заморожене вершкове масло рубаємо з допомогою ножа, або блендера в крихту разом з борошном, попередньо просіяти з розпушувачем. В крихту додаємо яєчний жовток, трохи цукру, солі і сметани. Замішуємо пісочне тісто, загорнути його плівкою і залишаємо в холодильнику на 30 хвилин. «Свіже» тісто розкачуємо, нарізаємо на кружечки, на кожен кружечок кладемо часточку яблука, виваленного в сахарі, і складаємо навпіл, не защепляя країв. Випікаємо печиво 15 хвилин в духовці, розігрітій до 180 градусів.
    Рекомендуємо добрі рецепти
    Печиво в мультиварці
    Печиво в мультиварці
    Мультиварка не раз виручала ласунів, адже з її допомогою можна готувати торти, бісквіти, вафлі та навіть печиво. Про останньому рецепті ми поговоримо
    Печиво з сиру - рецепт
    Печиво з сиру - рецепт
    Печиво - улюблені ласощі і дорослих і дітей. І сьогодні ми поговоримо про те, як зробити корисне печиво з сиру. Ми зібрали для вас кілька цікавих
    Печиво без масла
    Печиво без масла
    Люди, що стежать за своєю фігурою, звичайно ж, краще випічку без яєць і масла з низькою калорійністю. І сьогодні ми поговоримо про те, як приготувати
    Печиво з корицею
    Печиво з корицею
    Хто з нас не любить таке дивовижне ласощі, як печиво - особливо якщо воно приготоване в домашніх умовах?! Варіантів його випічки досить багато. І
    Печиво з насінням
    Печиво з насінням
    Любите домашню випічку, тоді рекомендуємо зробити чудове печиво з насінням. Рецепт приготування досить простий, а близькі неодмінно будуть в захваті
    Вівсяне печиво з родзинками
    Вівсяне печиво з родзинками
    Вівсяне печиво - це улюблене багатьма ласощі з дитинства. Варіантів його випічки з різними інгредієнтами досить багато. І сьогодні мова піде про