Вівсяне печиво з родзинками
Хто сказав що солодощі шкідливі? Печиво, про який піде мова в цій статті не тільки не шкідливий, але навіть приносить користь, адже це печиво приготовлено із злаків, а якщо бути точніше - з вівса. Калорійність вівсяного печива з родзинками невелика, зате наскільки велике задоволення від його поїдання.
Інгредієнти:
борошно - 1 1/2 ст.;
порошок для випічки - 1/2 ч. ложки;
мускатний горіх - 1/4 ч. ложки;
сіль - щіпка;
вершкове масло - 400 г;
коричневий цукор - 1 ст.;
білий цукор - 1 ст.;
яйця - 2 шт.;
вівсяні пластівці - 3 ст.;
волоський горіх - 1 жменя;
родзинки - 1 1/2 ст.
Приготування
Духовку розігріваємо до 180 градусів. Дека для випічки застеляємо пергаментним папером і змащуємо її маслом. Борошно просіваємо разом з порошком для випічки, а потім збиваємо вінчиком з сіллю і мускатним горіхом. М'яке вершкове масло збиваємо міксером до кремоподібної консистенції разом з цукром. До отриманої маси вбиваємо яйця по одному, до повного вимішування.
Не перестаючи збивати масло, поступово підсипаємо до нього сухі інгредієнти, а потім і самі пластівці з родзинками і подрібненими горіхами. Ділимо тісто на порції, розмір кожної з яких відповідає розміру майбутнього печива. Печиво розкладаємо на деко і відправляємо в духовку на 20-25 хвилин. Перед подачею вівсяне печиво з родзинками і горіхами повинно охолонути близько 20 хвилин.
Інгредієнти:
вівсяні пластівці - 240 г;
коричневий цукор - 130 г;
борошно пшеничне - 280 м;
ванільний екстракт - 1 ст. ложка;
рослинна олія - 1/4 ст.;
сода - 1 ч. ложка;
кориця - 1 щіпка;
сіль - 1 щіпка;
родзинки - 200 г;
білок 2 яєць;
яблучне повидло - 180 р.
Приготування
Духовку розігріваємо до 180 градусів. А деко готуємо до готуванні вже звичним способом, спершу покривши пекарської папером, а потім промаслив її.
З допомогою міксера збиваємо яєчні білки з цукром до м'яких піків. Змішуємо отриману масу з яблучним повидлом і маслом, знову збиваємо, підливаємо ванільний екстракт і додаємо родзинки.
Окремо змішуємо сухі інгредієнти: вівсяні пластівці, борошно, соду, корицю і сіль. З допомогою гумової лопатки порціями починаємо вводити сухі інгредієнти до білкової маси, ретельно перемішуючи.
Формуємо з готового тіста печиво і викладаємо її на деко. Ставимо деко в духовку на 20 хвилин. Готове печиво залишаємо охолонути перед подачею.
Рецепт вівсяного печива з родзинками
Інгредієнти:
Приготування
Духовку розігріваємо до 180 градусів. Дека для випічки застеляємо пергаментним папером і змащуємо її маслом. Борошно просіваємо разом з порошком для випічки, а потім збиваємо вінчиком з сіллю і мускатним горіхом. М'яке вершкове масло збиваємо міксером до кремоподібної консистенції разом з цукром. До отриманої маси вбиваємо яйця по одному, до повного вимішування.
Не перестаючи збивати масло, поступово підсипаємо до нього сухі інгредієнти, а потім і самі пластівці з родзинками і подрібненими горіхами. Ділимо тісто на порції, розмір кожної з яких відповідає розміру майбутнього печива. Печиво розкладаємо на деко і відправляємо в духовку на 20-25 хвилин. Перед подачею вівсяне печиво з родзинками і горіхами повинно охолонути близько 20 хвилин.
Вівсяне печиво з родзинками і яблучним повидлом
Інгредієнти:
Приготування
Духовку розігріваємо до 180 градусів. А деко готуємо до готуванні вже звичним способом, спершу покривши пекарської папером, а потім промаслив її.
З допомогою міксера збиваємо яєчні білки з цукром до м'яких піків. Змішуємо отриману масу з яблучним повидлом і маслом, знову збиваємо, підливаємо ванільний екстракт і додаємо родзинки.
Окремо змішуємо сухі інгредієнти: вівсяні пластівці, борошно, соду, корицю і сіль. З допомогою гумової лопатки порціями починаємо вводити сухі інгредієнти до білкової маси, ретельно перемішуючи.
Формуємо з готового тіста печиво і викладаємо її на деко. Ставимо деко в духовку на 20 хвилин. Готове печиво залишаємо охолонути перед подачею.
Рекомендуємо добрі рецепти
Печиво з яблуками
Яблука використовують у приготуванні багатьох солодощів: тортів, тістечок, морозива, пирогів. Але сьогодні ми пропонуємо зробити найбільш просте
Вівсяне печиво без борошна
Багато з нас пам'ятають дивовижний смак вівсяного печива з дитинства. І сьогодні ми пропонуємо вам зробити більш дієтичний варіант цього ласощі без
Печиво з родзинками
Ізюм - це такий корисний продукт, який господині регулярно додають в різну випічку. І сьогодні ми хочемо поділитися з вами простими рецептами
Печиво з корицею
Хто з нас не любить таке дивовижне ласощі, як печиво - особливо якщо воно приготоване в домашніх умовах?! Варіантів його випічки досить багато. І
Печиво з медом
Не знаєте такого новенького приготувати до чаю? Тоді радимо спекти чудове печиво з медом, ми впевнені, такий десерт припаде до смаку і дорослим і
Печиво з насінням
Любите домашню випічку, тоді рекомендуємо зробити чудове печиво з насінням. Рецепт приготування досить простий, а близькі неодмінно будуть в захваті