Добрі рецепти, огляди, корисні та цікаві статті!
» » Печиво з корицею

Печиво з корицею

17-01-2015, 16:45
3 169
Печиво з корицею
Коричне печиво одне з виключно смачних ласощів, якими ви можете побалувати свою сім'ю в новорічні свята. Ароматне і надзвичайно смачне печиво чудово доповнить чашечку гарячого чаю або какао, тому давайте ж скоріше перейдемо до рецептів цього простого і смачного ласощі.

Рецепт вівсяного печива з корицею


Інгредієнти:

  • вершкове масло - 200 г;

  • цукор - 1 1/2 ст.;

  • яйця - 2 шт.;

  • ванільний екстракт - 1 ч. ложка;

  • борошно - 1 1/2 ст.;

  • сода - 1 ч. ложка;

  • мелена кориця - 1 ч. ложка;

  • порошок для випічки - 1/2 ч. ложки;

  • сіль - 1/2 ч. ложки;

  • вівсянка - 3 ст.


  • Приготування
    У мисці збиваємо вершкове масло і цукор до тих пір, поки маса не стане м'якою і повітряної. Поступово додаємо до маслу яйця, не перестаючи збивати суміш. Окремо змішуємо борошно, соду, корицю, порошок для випічки і сіль. Вводимо в масляну суміш сухі інгредієнти перемішуємо, додаємо вівсяні пластівці і знову перемішуємо.
    За допомогою столової ложки і пари вологих рук формуємо вівсяні печиво і викладаємо їх на деко, застелений пекарської папером. Випікаємо печиво при 180 градусах близько 10-12 хвилин.

    Пісочне печиво з яблуком і корицею


    Інгредієнти:

  • борошно - 500 г;

  • маргарин - 200 г;

  • яйця - 3 шт.;

  • цукор - 100 г;

  • розпушувач для тіста - 1/2 ч. ложки;

  • яблуко - 1 шт.;

  • кориця - 1 ч. ложка;

  • цукрова пудра.


  • Приготування
    Яйця ретельно збиваємо з цукром і додаємо розтоплений маргарин. Борошно просіваємо разом з розпушувачем і додаємо сухі інгредієнти до вже готової масі яєць і масла. Замішуємо тісто.
    Яблука очищаємо від шкірки і серцевини і нарізаємо невеликими кубиками. Присмачую плоди цукром за смаком і додаємо корицю. Перемішуємо яблука з тестом.
    Деко застеляємо пергаментним папером і змащуємо її рослинним маслом. Викладаємо тісто на деко за допомогою чайної ложки і випікаємо в духовці при 180 градусах 10-15 хвилин. Готову страву посипаємо цукровою пудрою.

    Печиво з імбиром і корицею


    Інгредієнти:

  • борошно - 1 2/3 ст.;

  • сода - 1 ч. ложка;

  • кориця - 1 ч. ложка;

  • тертий імбир - 3/4 ч. ложки;

  • мускатний горіх - 1/2 ч. ложки;

  • мелена гвоздика - 1/4 ч. ложки;

  • мелений кардамон - 1/4 ч. ложки;

  • сіль - 1/4 ч. ложки;

  • перець - 1/8 ч. ложки;

  • вершкове масло - 250 г;

  • цукровий сироп - 1/4 ст.;

  • коричневий цукор - 1/3 ст.;

  • вершки - 1 ст. ложка;

  • цукор.


  • Приготування
    У невеликій мисці змішуємо борошно, соду, корицю, імбир, гвоздику, мускатний горіх, кардамон, сіль і перець.
    В окремій мисці збиваємо м'яке вершкове масло, додаємо до нього цукор і сироп, повторюємо збивання. У результаті повинна вийти повітряна маса, в яку слід додати вершки, а потім всі сухі інгредієнти з іншої миски. Скачуємо з тіста кульки і посипаємо їх цукром. Викладаємо майбутнє імбирне печиво на деко, застелений пекарської папером, і випікаємо 20 хвилин при 180 градусах.

    Сирне печиво з корицею


    Інгредієнти:

  • сир - 300 г;

  • кориця - 1 ст. ложка;

  • борошно - 250 г;

  • цукор - 1/2 ст.;

  • яйце - 1 шт.;

  • вершкове масло - 1 ст. ложка;

  • розпушувач - 1 /3 ч. ложки.


  • Печиво з корицею
    Приготування
    Яйця збиваємо з цукром дочиста. Додаємо в яєчну суміш сир і м'яке вершкове масло. Борошно просіваємо з розпушувачем і засипаємо сухі інгредієнти до інших компонентів тіста. Ретельно все вимішуємо. Даємо готовому тісту відпочити в холодильнику близько 30 хвилин, після чого розкачуємо його в прямокутний пласт. Посипаємо пласт тіста корицею і невеликою кількістю цукру, скачуємо пласт в рулет і нарізаємо на окремі порції, кожна з яких відповідає розміру майбутнього печива.
    Покриваємо деко папером для випічки змащуємо невеликою кількістю рослинного масла. Викладаємо печиво на деко і ставимо випікатися в духовці при 180 градусах 15 хвилин.
    Рекомендуємо добрі рецепти
    Печиво без масла
    Печиво без масла
    Люди, що стежать за своєю фігурою, звичайно ж, краще випічку без яєць і масла з низькою калорійністю. І сьогодні ми поговоримо про те, як приготувати
    Печиво з яблуками
    Печиво з яблуками
    Яблука використовують у приготуванні багатьох солодощів: тортів, тістечок, морозива, пирогів. Але сьогодні ми пропонуємо зробити найбільш просте
    Вершкове печиво
    Вершкове печиво
    Вершкове печиво, так називається, тому що готуватися на основі вершкового масла. Давайте розглянемо декілька цікавих рецептів цього продукту. Читаємо
    Печиво з медом
    Печиво з медом
    Не знаєте такого новенького приготувати до чаю? Тоді радимо спекти чудове печиво з медом, ми впевнені, такий десерт припаде до смаку і дорослим і
    Печиво з насінням
    Печиво з насінням
    Любите домашню випічку, тоді рекомендуємо зробити чудове печиво з насінням. Рецепт приготування досить простий, а близькі неодмінно будуть в захваті
    Вівсяне печиво з родзинками
    Вівсяне печиво з родзинками
    Вівсяне печиво - це улюблене багатьма ласощі з дитинства. Варіантів його випічки з різними інгредієнтами досить багато. І сьогодні мова піде про