Печиво з корицею
Коричне печиво одне з виключно смачних ласощів, якими ви можете побалувати свою сім'ю в новорічні свята. Ароматне і надзвичайно смачне печиво чудово доповнить чашечку гарячого чаю або какао, тому давайте ж скоріше перейдемо до рецептів цього простого і смачного ласощі.
Інгредієнти:
вершкове масло - 200 г;
цукор - 1 1/2 ст.;
яйця - 2 шт.;
ванільний екстракт - 1 ч. ложка;
борошно - 1 1/2 ст.;
сода - 1 ч. ложка;
мелена кориця - 1 ч. ложка;
порошок для випічки - 1/2 ч. ложки;
сіль - 1/2 ч. ложки;
вівсянка - 3 ст.
Приготування
У мисці збиваємо вершкове масло і цукор до тих пір, поки маса не стане м'якою і повітряної. Поступово додаємо до маслу яйця, не перестаючи збивати суміш. Окремо змішуємо борошно, соду, корицю, порошок для випічки і сіль. Вводимо в масляну суміш сухі інгредієнти перемішуємо, додаємо вівсяні пластівці і знову перемішуємо.
За допомогою столової ложки і пари вологих рук формуємо вівсяні печиво і викладаємо їх на деко, застелений пекарської папером. Випікаємо печиво при 180 градусах близько 10-12 хвилин.
Інгредієнти:
борошно - 500 г;
маргарин - 200 г;
яйця - 3 шт.;
цукор - 100 г;
розпушувач для тіста - 1/2 ч. ложки;
яблуко - 1 шт.;
кориця - 1 ч. ложка;
цукрова пудра.
Приготування
Яйця ретельно збиваємо з цукром і додаємо розтоплений маргарин. Борошно просіваємо разом з розпушувачем і додаємо сухі інгредієнти до вже готової масі яєць і масла. Замішуємо тісто.
Яблука очищаємо від шкірки і серцевини і нарізаємо невеликими кубиками. Присмачую плоди цукром за смаком і додаємо корицю. Перемішуємо яблука з тестом.
Деко застеляємо пергаментним папером і змащуємо її рослинним маслом. Викладаємо тісто на деко за допомогою чайної ложки і випікаємо в духовці при 180 градусах 10-15 хвилин. Готову страву посипаємо цукровою пудрою.
Інгредієнти:
борошно - 1 2/3 ст.;
сода - 1 ч. ложка;
кориця - 1 ч. ложка;
тертий імбир - 3/4 ч. ложки;
мускатний горіх - 1/2 ч. ложки;
мелена гвоздика - 1/4 ч. ложки;
мелений кардамон - 1/4 ч. ложки;
сіль - 1/4 ч. ложки;
перець - 1/8 ч. ложки;
вершкове масло - 250 г;
цукровий сироп - 1/4 ст.;
коричневий цукор - 1/3 ст.;
вершки - 1 ст. ложка;
цукор.
Приготування
У невеликій мисці змішуємо борошно, соду, корицю, імбир, гвоздику, мускатний горіх, кардамон, сіль і перець.
В окремій мисці збиваємо м'яке вершкове масло, додаємо до нього цукор і сироп, повторюємо збивання. У результаті повинна вийти повітряна маса, в яку слід додати вершки, а потім всі сухі інгредієнти з іншої миски. Скачуємо з тіста кульки і посипаємо їх цукром. Викладаємо майбутнє імбирне печиво на деко, застелений пекарської папером, і випікаємо 20 хвилин при 180 градусах.
Інгредієнти:
сир - 300 г;
кориця - 1 ст. ложка;
борошно - 250 г;
цукор - 1/2 ст.;
яйце - 1 шт.;
вершкове масло - 1 ст. ложка;
розпушувач - 1 /3 ч. ложки.
Приготування
Яйця збиваємо з цукром дочиста. Додаємо в яєчну суміш сир і м'яке вершкове масло. Борошно просіваємо з розпушувачем і засипаємо сухі інгредієнти до інших компонентів тіста. Ретельно все вимішуємо. Даємо готовому тісту відпочити в холодильнику близько 30 хвилин, після чого розкачуємо його в прямокутний пласт. Посипаємо пласт тіста корицею і невеликою кількістю цукру, скачуємо пласт в рулет і нарізаємо на окремі порції, кожна з яких відповідає розміру майбутнього печива.
Покриваємо деко папером для випічки змащуємо невеликою кількістю рослинного масла. Викладаємо печиво на деко і ставимо випікатися в духовці при 180 градусах 15 хвилин.
Рецепт вівсяного печива з корицею
Інгредієнти:
Приготування
У мисці збиваємо вершкове масло і цукор до тих пір, поки маса не стане м'якою і повітряної. Поступово додаємо до маслу яйця, не перестаючи збивати суміш. Окремо змішуємо борошно, соду, корицю, порошок для випічки і сіль. Вводимо в масляну суміш сухі інгредієнти перемішуємо, додаємо вівсяні пластівці і знову перемішуємо.
За допомогою столової ложки і пари вологих рук формуємо вівсяні печиво і викладаємо їх на деко, застелений пекарської папером. Випікаємо печиво при 180 градусах близько 10-12 хвилин.
Пісочне печиво з яблуком і корицею
Інгредієнти:
Приготування
Яйця ретельно збиваємо з цукром і додаємо розтоплений маргарин. Борошно просіваємо разом з розпушувачем і додаємо сухі інгредієнти до вже готової масі яєць і масла. Замішуємо тісто.
Яблука очищаємо від шкірки і серцевини і нарізаємо невеликими кубиками. Присмачую плоди цукром за смаком і додаємо корицю. Перемішуємо яблука з тестом.
Деко застеляємо пергаментним папером і змащуємо її рослинним маслом. Викладаємо тісто на деко за допомогою чайної ложки і випікаємо в духовці при 180 градусах 10-15 хвилин. Готову страву посипаємо цукровою пудрою.
Печиво з імбиром і корицею
Інгредієнти:
Приготування
У невеликій мисці змішуємо борошно, соду, корицю, імбир, гвоздику, мускатний горіх, кардамон, сіль і перець.
В окремій мисці збиваємо м'яке вершкове масло, додаємо до нього цукор і сироп, повторюємо збивання. У результаті повинна вийти повітряна маса, в яку слід додати вершки, а потім всі сухі інгредієнти з іншої миски. Скачуємо з тіста кульки і посипаємо їх цукром. Викладаємо майбутнє імбирне печиво на деко, застелений пекарської папером, і випікаємо 20 хвилин при 180 градусах.
Сирне печиво з корицею
Інгредієнти:
Приготування
Яйця збиваємо з цукром дочиста. Додаємо в яєчну суміш сир і м'яке вершкове масло. Борошно просіваємо з розпушувачем і засипаємо сухі інгредієнти до інших компонентів тіста. Ретельно все вимішуємо. Даємо готовому тісту відпочити в холодильнику близько 30 хвилин, після чого розкачуємо його в прямокутний пласт. Посипаємо пласт тіста корицею і невеликою кількістю цукру, скачуємо пласт в рулет і нарізаємо на окремі порції, кожна з яких відповідає розміру майбутнього печива.
Покриваємо деко папером для випічки змащуємо невеликою кількістю рослинного масла. Викладаємо печиво на деко і ставимо випікатися в духовці при 180 градусах 15 хвилин.
Рекомендуємо добрі рецепти
Печиво без масла
Люди, що стежать за своєю фігурою, звичайно ж, краще випічку без яєць і масла з низькою калорійністю. І сьогодні ми поговоримо про те, як приготувати
Печиво з яблуками
Яблука використовують у приготуванні багатьох солодощів: тортів, тістечок, морозива, пирогів. Але сьогодні ми пропонуємо зробити найбільш просте
Вершкове печиво
Вершкове печиво, так називається, тому що готуватися на основі вершкового масла. Давайте розглянемо декілька цікавих рецептів цього продукту. Читаємо
Печиво з медом
Не знаєте такого новенького приготувати до чаю? Тоді радимо спекти чудове печиво з медом, ми впевнені, такий десерт припаде до смаку і дорослим і
Печиво з насінням
Любите домашню випічку, тоді рекомендуємо зробити чудове печиво з насінням. Рецепт приготування досить простий, а близькі неодмінно будуть в захваті
Вівсяне печиво з родзинками
Вівсяне печиво - це улюблене багатьма ласощі з дитинства. Варіантів його випічки з різними інгредієнтами досить багато. І сьогодні мова піде про