Манник з родзинками
Манник - це добре відомий і улюблений багатьма ще з самого дитинства пиріг з манної крупи. Ми пропонуємо вам трохи поекспериментувати і приготувати смачний і розсипчастий манник з родзинками.
Манник на кефірі з родзинками
Інгредієнти:
кефір - 1 склянка;
манка - 1 ст.;
родзинки - 75 г;
цукор - 05 склянки;
маргарин - 80 г;
яйце - 1 шт.;
борошно - 10 г;
ванільний цукор - 1 пакетик;
розпушувач - 1 ч. ложка.
Приготування
Отже, яйце гарненько збиваємо з цукром. Окремо з'єднуємо домашній кефір і манку, додаємо ванільний цукор, розпушувач, перемішуємо і залишаємо на 20 хвилин набухати. А цим часом ретельно промиваємо родзинки, обсушуємо його, змішуємо з борошном, додаємо розтоплене масло і з'єднуємо все це з яєчної і кефірної масою. Духовку розігріваємо до 200 градусів, форму змащуємо маслом, посипаємо манкою і викладаємо тісто. Випікаємо манник 40 хвилин до готовності, після чого остуджуємо, посипаємо цукровою пудрою і подаємо до чаю.
Манник з родзинками в мультиварці
Інгредієнти:
кефір - 2 ст.;
манка - 2 ст.;
цукор - 1 ст.;
яйце - 3 шт.;
маргарин - 100 г;
борошно - 2 ст.;
ізюм - 100 г;
ванілін - за смаком;
розпушувач - 1 ч. ложка.
Приготування
Манку висипаємо в миску, заливаємо кефіром, ретельно перемішуємо і залишаємо настоятися 15 хвилин. Родзинки промиваємо і обдаємо окропом. Яйця збиваємо до міцної піни з цукром, вливаємо розтоплене масло, додаємо розпушувач і ванільний цукор. Акуратно все перемішуємо ложкою, додаємо манку з кефіром, всипаємо борошно і родзинки. У змащену маслом чашу мультиварки викладаємо приготоване тісто, встановлюємо режим «Випічка» і готуємо пиріг близько години.
Манник на сметані з родзинками
Інгредієнти:
манка - 1 ст.;
цукор - 05 склянки;
сметана - 1 ст.;
розпушувач - 1 ч. ложка;
ванілін;
родзинки - 05 склянки;
сіль - щіпка.
Приготування
Манну крупу заливаємо сметаною, перемішуємо і залишаємо на 1 годину. Потім знову як слід, вимішуємо, щоб не залишилося грудочок. Родзинки промиваємо в проточній воді. Додаємо в набряклу манку цукор, додаємо сіль, розпушувач, ванілін і родзинки, все ретельно перемішуємо. Форму для випічки змащуємо маслом, викладаємо тісто і ставимо на 25-30 хвилин у гарячу духовку.
Манник на молоці з родзинками
Інгредієнти:
манка - 1 ст.;
молоко - 1 ст.;
цукор - 1 ст.;
яйце - 2 шт.;
масло рослинне - 50 мл;
масло вершкове - 20 г;
ванілін - за смаком;
борошно - 05 ст.
Приготування
У мисці розтираємо цукор з яйцями, вливаємо рослинне масло і перемішуємо до однорідності. У каструльці трохи підігріваємо молоко, додаємо вершкове масло і розтоплюємо його. Потім виливаємо суміш в яєчну масу, знімаємо з вогню, додаємо манну крупу і залишаємо на 20 хвилин. А цим часом поки просіюємо в миску борошно, додаємо ванілін, розпушувач і перемішуємо. Потім поступово висипаємо все до манної суміші і виливаємо тісто у форму. Випікаємо пиріг близько 40 хвилин.
Рецепт шоколадного лепешняку з родзинками
Інгредієнти:
манка - 1 ст.;
вода - 1 ст.;
родзинки - 1 ст.;
цукор - 1 ст.;
борошно - 100 г;
какао - 3 ст. ложки;
волоські горіхи - 05 склянки;
розпушувач - 15 ч. ложки;
пудра цукрова - для обсипання.
Приготування
Манну крупу змішати з цукровим піском, заливаємо теплою водою і гарненько перемішуємо. Рівно 1 годину додаємо в суміш соняшникова масло, додаємо борошно і розпушувач. Потім кидаємо трохи какао, ванільного цукру, родзинок і подрібнений горіх. Знову ретельно все перемішуємо і виливаємо тісто в силіконову форму. Випікаємо манник при 180 градусах 50 хвилин. Готовий пиріг повністю остуджуємо і посипаємо рясно цукровою пудрою.
Манник на кефірі з родзинками
Інгредієнти:
Приготування
Отже, яйце гарненько збиваємо з цукром. Окремо з'єднуємо домашній кефір і манку, додаємо ванільний цукор, розпушувач, перемішуємо і залишаємо на 20 хвилин набухати. А цим часом ретельно промиваємо родзинки, обсушуємо його, змішуємо з борошном, додаємо розтоплене масло і з'єднуємо все це з яєчної і кефірної масою. Духовку розігріваємо до 200 градусів, форму змащуємо маслом, посипаємо манкою і викладаємо тісто. Випікаємо манник 40 хвилин до готовності, після чого остуджуємо, посипаємо цукровою пудрою і подаємо до чаю.
Манник з родзинками в мультиварці
Інгредієнти:
Приготування
Манку висипаємо в миску, заливаємо кефіром, ретельно перемішуємо і залишаємо настоятися 15 хвилин. Родзинки промиваємо і обдаємо окропом. Яйця збиваємо до міцної піни з цукром, вливаємо розтоплене масло, додаємо розпушувач і ванільний цукор. Акуратно все перемішуємо ложкою, додаємо манку з кефіром, всипаємо борошно і родзинки. У змащену маслом чашу мультиварки викладаємо приготоване тісто, встановлюємо режим «Випічка» і готуємо пиріг близько години.
Манник на сметані з родзинками
Інгредієнти:
Приготування
Манну крупу заливаємо сметаною, перемішуємо і залишаємо на 1 годину. Потім знову як слід, вимішуємо, щоб не залишилося грудочок. Родзинки промиваємо в проточній воді. Додаємо в набряклу манку цукор, додаємо сіль, розпушувач, ванілін і родзинки, все ретельно перемішуємо. Форму для випічки змащуємо маслом, викладаємо тісто і ставимо на 25-30 хвилин у гарячу духовку.
Манник на молоці з родзинками
Інгредієнти:
Приготування
У мисці розтираємо цукор з яйцями, вливаємо рослинне масло і перемішуємо до однорідності. У каструльці трохи підігріваємо молоко, додаємо вершкове масло і розтоплюємо його. Потім виливаємо суміш в яєчну масу, знімаємо з вогню, додаємо манну крупу і залишаємо на 20 хвилин. А цим часом поки просіюємо в миску борошно, додаємо ванілін, розпушувач і перемішуємо. Потім поступово висипаємо все до манної суміші і виливаємо тісто у форму. Випікаємо пиріг близько 40 хвилин.
Рецепт шоколадного лепешняку з родзинками
Інгредієнти:
Приготування
Манну крупу змішати з цукровим піском, заливаємо теплою водою і гарненько перемішуємо. Рівно 1 годину додаємо в суміш соняшникова масло, додаємо борошно і розпушувач. Потім кидаємо трохи какао, ванільного цукру, родзинок і подрібнений горіх. Знову ретельно все перемішуємо і виливаємо тісто в силіконову форму. Випікаємо манник при 180 градусах 50 хвилин. Готовий пиріг повністю остуджуємо і посипаємо рясно цукровою пудрою.
Рекомендуємо добрі рецепти
Манник на молоці - рецепт
Манник - не тільки дуже смачний пиріг, але і корисний. А ще він неймовірно швидко готується. Це не причини для приготування настільки просто і
Манник з какао
Манник - простий пиріг на основі манної крупи. Способів його приготування з додаванням різноманітних інгредієнтів дуже багато. І сьогодні ми
Манник без яєць - рецепт
Манник - простий і смачний пиріг, який готується на основі манної крупи. І сьогодні ми розповімо, як його приготувати без яєць. Такий варіант підійде
Манник з варенням
Манник - смачний і простий у приготуванні пиріг. І сьогодні ми детально розберемося, як його зробити з варенням. Можна додати повидло в тісто, а
Манник зі сметаною
Манник - простий пиріг з манної крупи, який печуть з молока, кефіру, ряжанки, кисляку. У нашій статті ми поговоримо, як його приготувати зі сметаною.
Манник на ряжанці
Манник - простий пиріг з манної крупи. Його готують на молоці, воді, кефірі, кисляку. А сьогодні ми вам розповімо, як його спекти на ряжанці, щоб він