Манник з какао

Манник з какао в мультиварці
Інгредієнти:
Приготування
Манну крупу з'єднаємо з кефіром, додаємо сіль, перемішати і залишаємо набухати 35-45 хвилин. Тепер займемося тестом - міксером збиваємо яйця до утворення піни, додаємо цукор, гасимо соду, додаємо набряклу манку, розм'якшений маргарин або масло, при цьому дуже ретельно вимішуємо. Потім всипаємо, просіваючи борошно і какао-порошок. Все добре перемішуємо.
Чашу мультиварки змащуємо маргарином і викладаємо тісто. Вибираємо програму «Випічка» на 1 годину 20 хвилин. Для одержання рум'яної скоринки з усіх сторін можна перевернути манник з какао і випікати ще хвилин 10. Манник виходить неймовірно смачним, з шоколадним ароматом.
Манник на кефірі з какао
Інгредієнти:
Приготування
Кефір, яйце, цукор, манку змішуємо і даємо настоятися 25-3 години. Після цього додаємо розтоплений маргарин, борошно, дрібку солі, соду і все гарненько вимішуємо.
Частину тіста змішуємо з какао. Форму для випікання змащуємо маслом і викладаємо тісто, чергуючи кольору. Духовку розігріваємо до температури 200 градусів і випікаємо маннік на кефірі 35-40 хвилин. Манник на кефірі завжди виходить смачним, ніжним і дуже м'яким.
Пісний манник з какао
Інгредієнти:
Приготування
У глибокому посуді з'єднуємо манну крупу, цукор і ванільний цукор. В отриману суху суміш додаємо воду, гарненько перемішуємо і залишаємо в теплому місці на дві години, щоб манка розбухла. Через час в отриману масу додаємо масло, перемішуємо за допомогою міксера або віночка. Просіваємо в отриману масу борошно і какао, добре перемішуємо.
Отримане тісто має бути досить рідким, схожим сметану. У готове тісто додаємо подрібнені горіхи і родзинки, перемішуємо. Перекладаємо тісто у форму для випікання, попередньо змащену маслом. Акуратно розрівнюємо і готуємо в духовці, розігрітій до 180 градусів 45-50 хвилин до готовності. Готовий манник витягаємо з форми і охолодити, посипаємо цукровою пудрою або корицею.
Манник з какао на молоці
Інгредієнти:
Приготування
Яєчні жовтки відділяємо від білків. Білки збиваємо до утворення піни, а жовтки розітремо з цукром. З'єднаємо манну крупу і розтерті з цукром жовтки, додаємо ванільний цукор і збиті

Коли манник буде готовий (це можна перевірити зубочисткою - вона повинна бути сухою), заливаємо його молоком і на 8-10 хвилин поставимо назад в духовку, поки молоко не вбереться.
Рекомендуємо добрі рецепти

Манник з яблуками
Манник - простий пиріг з манної крупи, з рецептами якого, напевно, знайома кожна господиня. Але його можна пекти з додаванням різних інгредієнтів. І

Шоколадний манник
Манник - це проста і смачна запіканка, яка готується на основі манної крупи замість борошна. Його готують з додаванням різних інгредієнтів. І зараз

Манник з родзинками
Манник - простий і смачний пиріг на основі манної крупи. І його можна випікати з додаванням різних інгредієнтів. І зараз ми розповімо, як його

Манник на воді
Манник - смачний і легкий пиріг, який готується досить швидко і просто. І сьогодні ми розповімо, як його спекти на воді. Таке ласощі чудово буде

Манник з варенням
Манник - смачний і простий у приготуванні пиріг. І сьогодні ми детально розберемося, як його зробити з варенням. Можна додати повидло в тісто, а

Манник зі сметаною
Манник - простий пиріг з манної крупи, який печуть з молока, кефіру, ряжанки, кисляку. У нашій статті ми поговоримо, як його приготувати зі сметаною.