Пиріг з родзинками
Вирішили почаювати? Тоді приготуйте до чаю пиріг з родзинками за нашими рецептами.
Інгредієнти:
пісочне тісто;
коричневий цукор - 1 ст.;
волоський горіх - 1 ст.;
білий шоколад - 1 плитка;
кленовий сироп - 1/2 ст.;
молоко - 3/4 ст.;
яйця - 3 шт.;
сушена журавлина - 3/4 ст.;
родзинки - 1/2 ст.
Приготування
На дно форми для випікання викладаємо розкатаний пласт пісочного тіста . Рівномірно проколюємо його виделкою по всій поверхні. Із залишків тіста вирізаємо листя, а обрізки запікаємо і подрібнюємо в крихту. Крихту з тіста змішуємо з допомогою блендера з 1/3 ст. цукру, 1/4 ст. горіхом.
У сотейник висипаємо залишки цукру, додаємо шоколад і сироп. Варимо суміш на малому вогні, постійно помішуючи. Як тільки суміш трохи охолоне, додамо в неї молоко і яйця. Змішуємо шоколадний сироп з подрібненими горіхами, родзинками і журавлиною, викладаємо масу у форму з тестом. Прикрашаємо пиріг листочками і крихтою і ставимо в духовку при 180 градусах на 40 хвилин. Перед подачею, або нарізкою пиріг повинен охолонути хоча б 30 хвилин, в ідеалі - 1 годину.
Інгредієнти:
Для тіста:
борошно - 3 1/2 ст.;
вершкове масло - 250 г;
кефір - 300 мл;
розпушувач - 5 г;
сіль.
Для рисової начинки:
рис - 1 1/2 ст.;
яйця - 7 шт.;
родзинки - 130 г;
яловичий фарш - 450 г;
вершкове масло - 300 г;
ріпчаста цибуля - 1 шт.
Для сирної начинки:
сир - 280 м;
цукор - 2 ст. ложки;
ряжанка - 1/2 ст.
Приготування
Почнемо з приготування начинок. Сир змішуємо з ряжанкою і цукром, ставимо суміш на плиту і тушкуємо годину на повільному вогні. Для рисової начинки крупу відварюємо і змішуємо з подрібненими вареними яйцями і родзинками. Фарш підсолюємо і обсмажуємо з цибулею до повної готовності.
Для тіста м'яке масло розтираємо в крихту з борошном. Кефір підсолюємо, додаємо розпушувач і вливаємо в борошняну крихту. Даємо тісту постояти 25-30 хвилин під плівкою, після чого ділимо його на 2 частини - одну побільше і іншу поменше.
Більшу половину розкачуємо тісто для основи пирога. Невеликими шарами викладаємо на основу з тіста начинку, прокладаючи рис між кожним шаром сиру і м'яса. Накриваємо другою половиною тіста пиріг і защипуємо краю. Випікаємо пиріг на кефірі з родзинками при 180 градусах 50 хвилин.
Інгредієнти:
борошно - 2 ст.;
вершкове масло - 250 г;
розпушувач - 10 г;
сир - 500 г;
яйця - 4 шт.;
цукрова пудра - 200 г;
мак - 70 г;
родзинки - 50 р.
Приготування
Для тіста борошно просіваємо з розпушувачем і розтираємо з м'яким маслом. Мак та родзинки заливаємо гарячою водою і залишаємо на 30 хвилин. Сир з яйцями і цукровою пудрою збиваємо міксером до однорідності. Додаємо в сирну начинку родзинки з маком, ретельно перемішуємо. Викладаємо 2/3 крихти з тіста на дно змащеної мультиварочной чаші, поверх розподіляємо сирну начинку і посипаємо все залишками тіста. Готуємо пиріг в режимі "Випічка" 65 хвилин.
Інгредієнти:
листкове тісто - 1 упаковка;
морква - 160 г;
зелене яблуко - 1 шт.;
масло - 50 г;
родзинки - 40 г;
козячий сир - 160 г;
куркума - 1 ст. ложка;
вершки - 150 мл;
яйця - 2 шт.
Приготування
Яблука і моркву чистимо і натираємо. У сковороді розтоплюємо масло й обсмажуємо на ньому куркуму з родзинками 30 секунд. Додаємо терту моркву і даємо прогрітися ще 1-2 хвилини. Кладемо яблуко. Нагріваємо все ще 5 хвилин. Яйця збиваємо з вершками, додаємо половину сиру і збиваємо.
На основу з тіста, розкотив і викладеного у форму, викладаємо яблука і моркву. Зверху посипаємо все залишками сиру і заливаємо вершковою сумішшю. Запікаємо при 180 градусах 30 хвилин.
Рецепт пирога з родзинками і горіхами
Інгредієнти:
Приготування
На дно форми для випікання викладаємо розкатаний пласт пісочного тіста . Рівномірно проколюємо його виделкою по всій поверхні. Із залишків тіста вирізаємо листя, а обрізки запікаємо і подрібнюємо в крихту. Крихту з тіста змішуємо з допомогою блендера з 1/3 ст. цукру, 1/4 ст. горіхом.
У сотейник висипаємо залишки цукру, додаємо шоколад і сироп. Варимо суміш на малому вогні, постійно помішуючи. Як тільки суміш трохи охолоне, додамо в неї молоко і яйця. Змішуємо шоколадний сироп з подрібненими горіхами, родзинками і журавлиною, викладаємо масу у форму з тестом. Прикрашаємо пиріг листочками і крихтою і ставимо в духовку при 180 градусах на 40 хвилин. Перед подачею, або нарізкою пиріг повинен охолонути хоча б 30 хвилин, в ідеалі - 1 годину.
Пиріг з рисом, сиром та родзинками
Інгредієнти:
Для тіста:
Для рисової начинки:
Для сирної начинки:
Приготування
Почнемо з приготування начинок. Сир змішуємо з ряжанкою і цукром, ставимо суміш на плиту і тушкуємо годину на повільному вогні. Для рисової начинки крупу відварюємо і змішуємо з подрібненими вареними яйцями і родзинками. Фарш підсолюємо і обсмажуємо з цибулею до повної готовності.
Для тіста м'яке масло розтираємо в крихту з борошном. Кефір підсолюємо, додаємо розпушувач і вливаємо в борошняну крихту. Даємо тісту постояти 25-30 хвилин під плівкою, після чого ділимо його на 2 частини - одну побільше і іншу поменше.
Більшу половину розкачуємо тісто для основи пирога. Невеликими шарами викладаємо на основу з тіста начинку, прокладаючи рис між кожним шаром сиру і м'яса. Накриваємо другою половиною тіста пиріг і защипуємо краю. Випікаємо пиріг на кефірі з родзинками при 180 градусах 50 хвилин.
Пиріг з маком та родзинками в мультиварці
Інгредієнти:
Приготування
Для тіста борошно просіваємо з розпушувачем і розтираємо з м'яким маслом. Мак та родзинки заливаємо гарячою водою і залишаємо на 30 хвилин. Сир з яйцями і цукровою пудрою збиваємо міксером до однорідності. Додаємо в сирну начинку родзинки з маком, ретельно перемішуємо. Викладаємо 2/3 крихти з тіста на дно змащеної мультиварочной чаші, поверх розподіляємо сирну начинку і посипаємо все залишками тіста. Готуємо пиріг в режимі "Випічка" 65 хвилин.
Пиріг з яблуками, морквою і родзинками
Інгредієнти:
Приготування
Яблука і моркву чистимо і натираємо. У сковороді розтоплюємо масло й обсмажуємо на ньому куркуму з родзинками 30 секунд. Додаємо терту моркву і даємо прогрітися ще 1-2 хвилини. Кладемо яблуко. Нагріваємо все ще 5 хвилин. Яйця збиваємо з вершками, додаємо половину сиру і збиваємо.
На основу з тіста, розкотив і викладеного у форму, викладаємо яблука і моркву. Зверху посипаємо все залишками сиру і заливаємо вершковою сумішшю. Запікаємо при 180 градусах 30 хвилин.
Рекомендуємо добрі рецепти
Запіканка з родзинками
Запіканка - відмінний варіант сніданку, як для дітей, так і для дорослих. Її різновидів досить багато: рисова, сирна, гарбузова, рибна і т. д. Ми ж
Торт з родзинками
Родзинки - частий супутник випічки. З ним готують не тільки булочки і паски. Ми підкажемо вам цікаві варіанти приготування торта з родзинками.
Пиріг з горіхами
Горіхи у випічці є відмінним доповненням, які надають готовому блюду насичений смак. І сьогодні ми поговоримо про пироги з горіхами. Давайте
Пісочний пиріг з повидлом
Пісочний пиріг з повидлом - чудова випічка до чаю в колі сім'ї. Приготувати її не складе особливих труднощів, і в цьому вам допоможуть наші цікаві
Сметанний пиріг рецепт
Сметана - корисний молочний продукт, який додають в багато видів випічки. І сьогодні ми поговоримо про дивовижному сметанному пиріг, який можна
Манник з родзинками
Манник - простий і смачний пиріг на основі манної крупи. І його можна випікати з додаванням різних інгредієнтів. І зараз ми розповімо, як його