Добрі рецепти, огляди, корисні та цікаві статті!
» » Вафельний торт зі згущеним молоком

Вафельний торт зі згущеним молоком

18-01-2015, 11:03
14 646
Вафельний торт зі згущеним молоком
Складно навіть уявити собі десерт, чиє приготування буде простіше, ніж вафельний торт . Завітали несподівані гості? У цьому випадку вас неодмінно виручить це ласощі. Маленькі або великі коржі - безпрограшний варіант для швидкого приготування цього чудового десерту.

Рецепт вафельного торта зі згущеним молоком


Інгредієнти:

  • готові вафельні коржі - 400 г;

  • масло вершкове - 100 г;

  • згущене молоко - 200 мл;

  • шоколад - за бажанням.


  • Приготування
    Давайте розберемося, як приготувати вафельний торт зі згущеним молоком. Спочатку готуємо згущене молоко в банку протягом приблизно 3 години. Щоб все вийшло правильно, і згущене молоко не вибухнула, потрібно обов'язково дотримуватися кількох простих правил. У невелику каструльку кладемо на бік банку згущеного молока, заливаємо її холодною водою так, щоб вода повністю покрила банку. Потім накриваємо кришкою і варимо на слабенькому вогні близько 2-3 годин.
    Перед використанням згущене молоко охолоджуємо, а потім змішуємо її з маслом і перемазиваем отриманим кремом все вафельні коржі. За смаком можна додати в крем волоські горіхи або арахіс.
    Зверху наш тортик прикрашаємо тертим темним шоколадом або поливаємо приготовленої заздалегідь шоколадною глазур'ю. Для цього розтоплюємо шоколад на водяній бані, додаємо трохи масла і ретельно перемішуємо до однорідного рідкого стану. Готовий торт прибираємо на 2 години в холодильник, для застигання.

    Вафельний торт зі згущеним молоком і варенням


    Інгредієнти:

  • вафельні коржі - 7 шт.;

  • згущене молоко - 400 мл;

  • варена згущене молоко - 400 мл;

  • варення журавлинно - 150 мл.


  • Приготування
    Отже, перший корж обмазуємо гарненько звичайної згущеним молоком, зверху кладемо другий корж і покриваємо його вареним згущеним молоком. Третій шар промазуємо журавлинним варенням , а четвертий - знову згущеним молоком і т. д. Ось і все, тортик готовий!

    Фруктовий вафельний торт зі згущеним молоком


    Інгредієнти:

  • готові вафельні коржі - 4 шт.;

  • варена згущене молоко - 1 банка;

  • банан - 3 шт.;

  • ківі, апельсини - за смаком;

  • полуниця - 300 р.


  • Приготування
    Вафельні коржі промазуємо гарненько з одного боку згущеним молоком. Всі фрукти і полуницю промиваємо, обсушуємо і нарізаємо тонкими скибочками. Потім на кожен промазанний корж викладаємо рівномірним шаром порізані фрукти. Подаємо готовий торт відразу ж після приготування, так як, якщо десерт постоїть 2-3 години, то вафельні коржі просочаться згущеним молоком і зникне оригінальність приголомшливого вафельного хрускоту. Якщо хочете, щоб тортик був якнайсолодше, то використовуйте 2 банки згущеного молока. Для прикраси ласощі використовуємо ті ж свіжі фрукти, або просто посипаємо косовий стружкою і подрібненими горіхами.

    Горіховий вафельний торт зі згущеним молоком і маслом


    Інгредієнти:

  • вафельні коржі - 400 г;

  • масло вершкове - 200 г;

  • згущене молоко - 1 банка;

  • волоські горіхи - 05 ст.


  • Приготування
    Пропонуємо ще один варіант, як зробити вафельний торт зі згущеним молоком. Готуємо спочатку згущене молоко: купуємо варену, або ж
    Вафельний торт зі згущеним молоком
    відварюємо її самостійно. Вершкове масло розтоплюємо і з'єднуємо зі згущеним молоком. Гарненько збиваємо міксером до отримання густого однорідного крему.
    Волоські горіхи очищаємо і подрібнюємо ядра в ступці, залишаючи кілька великих шматочків для прикраси. Після цього змішуємо горіхи з кремом.
    Тепер починаємо збирати торт: беремо вафельний корж і викладаємо його на підходящу за розміром блюдо. Змащуємо зверху отриманим кремом і накриваємо наступним коржем, повторюючи цю процедуру до тих пір, поки не закінчаться коржі. Верхній шар рясно змащуємо кремом і посипаємо тертими горіхами. Ставимо готовий торт в холодильник для просочення на 4 години.
    Рекомендуємо добрі рецепти
    Торт «Наполеон» зі згущеним молоком
    Торт «Наполеон» зі згущеним молоком
    Торт «Наполеон» можна готувати за різними рецептами. Ми вирішили розповісти вам про рецепти цього десерту зі згущеним молоком. Таке ласощі нікого не
    Бісквітний торт зі згущеним молоком
    Бісквітний торт зі згущеним молоком
    Любите згущене молоко? Тоді пропонуємо спекти чудовий бісквітний торт з цими ласощами. У нашій статті ми зібрали кілька оригінальних рецептів
    Млинцевий торт зі згущеним молоком
    Млинцевий торт зі згущеним молоком
    Млинцевий торт зі згущеним молоком - це чудове ласощі, коли млинці в масляний тиждень вже набридли у всіх інших видах. У нашій статті ми зібрали
    Торт зі згущеним молоком
    Торт зі згущеним молоком
    Торт зі згущеним молоком - дивовижна домашня випічка, при чому згущене молоко може не тільки входити в тісто, але і бути основним інгредієнтом крему.
    Торт з коржів зі згущеним молоком
    Торт з коржів зі згущеним молоком
    Торт з готових коржів зі згущеним молоком можна приготувати досить швидко і просто, якщо раптом до вас несподівано нагрянули гості. Давайте розберемо
    "Медовик" зі згущеним молоком
    "Медовик" зі згущеним молоком
    Торт «Медовик» - популярний десерт, класичний рецепт якого, напевно, знайомий кожній господині. І сьогодні ми розповімо, як приготувати це чудове