Торт «Панчо» з ананасами
Торт «Панчо» - неймовірно смачний десерт. Він виходить просоченим, соковитим і до того ж оригінальним на зовнішній вигляд. Завдяки особливій техніці приготування зіпсувати його практично неможливо, тому з ним впорається навіть починаюча господиня. Часто роблять його з вишнею або іншими ягодами і фруктами. А ми зараз розповімо, як приготувати «Панчо» з ананасами. Впевнені, що ви і ваші близькі будуть у захваті і обов'язково попросять ще шматочок!
Інгредієнти:
Для першого коржа:
борошно - 150 г;
цукор - 1 ст. ложка;
яйця - 1 шт.;
сметана - 100 г;
згущене молоко - 05 банки;
сода - 05 ч. ложки;
какао - 15 ст. ложки.
Для другого коржа:
борошно - 1 склянка;
цукор - 2 ст. ложки;
сметана - 1 склянка;
яйця - 2 шт.;
згущене молоко - 1 банка;
сода - 05 ч. ложки.
Для крему:
сметана 20% жирності - 1 літр;
цукор - 1 стакан.
Для прошарку:
ананаси консервовані - 1 банка;
горіхи волоські - 100 р.
Приготування
Готуємо тісто для першого коржа: збиваємо яйце з цукром, додаємо сметану, згущене молоко, перемішуємо, потім додаємо какао, соду, знову перемішуємо до однорідної маси, потім додаємо борошно і вимішуємо тісто. При температурі 180 градусів і випікаємо хвилин 30 до готовності. Коли корж охолоне, вирізаємо з нього коло діаметром близько 20 см, а обрізки ламаємо невеликими шматочками і поки відкладаємо в сторону. Тепер готуємо другий корж (техніка приготування точно така ж, як і в першому коржі), і коли він охолоне, то повністю ламаємо його на шматочки.
Для крему збиваємо сметану з цукром. Приблизно 100 г крему відставляємо в сторону. Ананаси нарізаємо кубиками. Починаємо збирати торт. Перший корж, який буде підставою, змащуємо кремом і викладаємо шар ананасів. Всі шматочки коржів занурюємо в миску з кремом і добре перемішуємо, щоб шматочки повністю вкрилися кремом. Потім укладаємо їх на основу у формі гірки, чергуючи з горіхами і ананасами. Верх торта прикрашаємо за бажанням і відправляємо просочуватися в холодне місце мінімум на 3 години.
Інгредієнти:
борошно - 2 склянки;
яйця - 6 шт.;
какао - 4 ст. ложки;
цукор - 3 склянки;
сода - 1/3 ч. ложки;
сік лимона - 1 ч. ложки;
ананаси консервовані - 300 г;
жирна сметана - 800 г;
горіхи - 1 склянка;
шоколад - половина плитки.
Приготування
Готуємо бісквітний корж . Відокремлюємо білки від жовтків. Збиваємо білки в пишну піну, потім поступово вводимо цукор (2 склянки), не припиняючи збивати, додаємо жовтки, знову збиваємо. Всипаємо просіяне какао і перемішуємо до утворення однорідної маси. Потихеньку вводимо борошно і соду, гашену соком лимона. Форму для випічки змащуємо маслом, виливаємо тісто і відправляємо в духовку.
При температурі 180 градусів і випікаємо близько години. Якщо раптом поверхня почне сильно рум'янитися, а середина буде ще сира, верх можна прикрити пергаментом або фольгою. Готовий корж виймаємо, даємо йому охолонути, а потім відрізаємо від нього корж товщиною близько 2 см, а іншу частину нарізаємо кубиками приблизно 3 на 3 див.
Тепер для крему збиваємо спочатку одну сметану близько 10 хвилин, поки вона не перетвориться в повітряну масу, потім вводимо поступово цукор і збиваємо ще хвилин 5. Корж-підстава змащуємо отриманим кремом. Викладаємо шматочки ананасів і горіхи. Кожен шматочок розламаного коржа макаємо в крем і укладаємо на основу, перекладаючи шари ананасами і горіхами, формуємо гірку. Зверху заливаємо «Панчо» з ананасами залишилися кремом. Шоколад розтоплюємо на водяній бані і зверху поливаємо наш тортик. Перед вживанням даємо йому настоятися в прохолодному місці 3-4 години.
Рецепт «Панчо» з ананасами
Інгредієнти:
Для першого коржа:
Для другого коржа:
Для крему:
Для прошарку:
Приготування
Готуємо тісто для першого коржа: збиваємо яйце з цукром, додаємо сметану, згущене молоко, перемішуємо, потім додаємо какао, соду, знову перемішуємо до однорідної маси, потім додаємо борошно і вимішуємо тісто. При температурі 180 градусів і випікаємо хвилин 30 до готовності. Коли корж охолоне, вирізаємо з нього коло діаметром близько 20 см, а обрізки ламаємо невеликими шматочками і поки відкладаємо в сторону. Тепер готуємо другий корж (техніка приготування точно така ж, як і в першому коржі), і коли він охолоне, то повністю ламаємо його на шматочки.
Для крему збиваємо сметану з цукром. Приблизно 100 г крему відставляємо в сторону. Ананаси нарізаємо кубиками. Починаємо збирати торт. Перший корж, який буде підставою, змащуємо кремом і викладаємо шар ананасів. Всі шматочки коржів занурюємо в миску з кремом і добре перемішуємо, щоб шматочки повністю вкрилися кремом. Потім укладаємо їх на основу у формі гірки, чергуючи з горіхами і ананасами. Верх торта прикрашаємо за бажанням і відправляємо просочуватися в холодне місце мінімум на 3 години.
Рецепт торта «Панчо» з ананасами
Інгредієнти:
Приготування
Готуємо бісквітний корж . Відокремлюємо білки від жовтків. Збиваємо білки в пишну піну, потім поступово вводимо цукор (2 склянки), не припиняючи збивати, додаємо жовтки, знову збиваємо. Всипаємо просіяне какао і перемішуємо до утворення однорідної маси. Потихеньку вводимо борошно і соду, гашену соком лимона. Форму для випічки змащуємо маслом, виливаємо тісто і відправляємо в духовку.
При температурі 180 градусів і випікаємо близько години. Якщо раптом поверхня почне сильно рум'янитися, а середина буде ще сира, верх можна прикрити пергаментом або фольгою. Готовий корж виймаємо, даємо йому охолонути, а потім відрізаємо від нього корж товщиною близько 2 см, а іншу частину нарізаємо кубиками приблизно 3 на 3 див.
Тепер для крему збиваємо спочатку одну сметану близько 10 хвилин, поки вона не перетвориться в повітряну масу, потім вводимо поступово цукор і збиваємо ще хвилин 5. Корж-підстава змащуємо отриманим кремом. Викладаємо шматочки ананасів і горіхи. Кожен шматочок розламаного коржа макаємо в крем і укладаємо на основу, перекладаючи шари ананасами і горіхами, формуємо гірку. Зверху заливаємо «Панчо» з ананасами залишилися кремом. Шоколад розтоплюємо на водяній бані і зверху поливаємо наш тортик. Перед вживанням даємо йому настоятися в прохолодному місці 3-4 години.
Рекомендуємо добрі рецепти
«Сметанник» в мультиварці
Торт «Сметанник» - чудовий десерт, смак якого припаде до вподоби всьому сімейству. Приготувати його дуже просто, особливо з кухонною помічницею -
Торти в мультиварці - рецепти
Мультиварка - така універсальна помічниця, в якій можна приготувати практично все, починаючи від супів, і закінчуючи пирогами і тортами. Ось про
Торт «Панчо» в домашніх умовах
Торт "Панчо" здобув популярність не так давно, всього якихось 10 років тому. Але це зовсім не означає, що він не смачний або складно готуватися,
Торт з коржів зі згущеним молоком
Торт з готових коржів зі згущеним молоком можна приготувати досить швидко і просто, якщо раптом до вас несподівано нагрянули гості. Давайте розберемо
Торт з ананасами
Не знаєте такого новенького і цікавого зробити до чаю для домочадців? У нас є для вас є відмінне рішення - торт з ананасами. Давайте дізнаємося
Торт з бананами - рецепт
Торт з бананами - дивовижне ласощі, яке припаде до смаку, як дорослим, так і дітям. Такий десерт неодмінно прикрасить будь-який святковий стіл.