Добрі рецепти, огляди, корисні та цікаві статті!
» » Торт «Панчо» в домашніх умовах

Торт «Панчо» в домашніх умовах

18-01-2015, 11:38
1 065
Торт «Панчо» в домашніх умовах
На відміну від багатьох десертів, які корінням йдуть не тільки в двадцяте століття, а й глибше, рецептом торта «Панчо» всього трохи більше 10 років. З моменту його появи на ринку, багатьом господиням він припав до смаку завдяки легкості приготуванні.

Як готувати торт «Панчо»?


Найчастіше сметанний торт «Панчо» готують на основі бісквітних коржів з додаванням вишні, ківі, ананаси. В оригінальному варіанті фрукти не містяться, і ми розповімо вам, як в домашніх умовах зробити торт «Панчо» за класичним рецептом.

Інгредієнти:

  • яйця - 5 шт.;

  • цукор - 35 склянки;

  • какао - 6 ст. ложок;

  • сода - 2 ч. ложки;

  • вершкове масло - 100 г;

  • борошно - 3 склянки;

  • горіхи - 1 склянка;

  • сметана (35%) - 5 склянок;

  • шоколад чорний - 50 р.


  • Приготування

    Спочатку приготуємо бісквіт: збийте яйця з 15 ст. цукру, додайте борошно і соду, погашену в 15 склянках сметани. Всі інгредієнти перемішайте. Потім розділіть тісто на 4 частини, в одну з них додайте 3 ст. ложки какао і випікайте по черзі 4 коржі в духовці при температурі 180-200 градусів до готовності. Остиглі коржі світлого кольору наріжте кубиками, корж з какао використовуйте для основи торта.
    Приготуйте сметанний крем: 3 склянки сметани збийте з 1 склянкою цукру. Потім починаємо викладати торт: корж з какао викладіть нарізані кубики з бісквіта і залийте кремом. Шари перекладайте і сформуйте тортик. Зверху залийте сметанним кремом торт.
    Готуємо шоколадну глазур. Змішуємо в каструльці масло, 8 столових ложок цукру, 3 столові ложки какао і 5 столових ложок сметани. На повільному вогні варимо глазур. Коли глазур захолоне, полийте торт шоколадними нитками, потім поставте його в холодильник для просочення.
    Домашній торт «Панчо» нічим не поступається магазинному варіанту і його приготування можна полегшити, якщо не випікати бісквіт, а купити готові коржі. Один з них використовувати в якості основи для торта, а решта наріжте кубиками. У цьому випадку ви отримаєте торт «Панчо» з готових коржів.

    Приготування торта «Панчо» допускає використання і різної фруктової начинки. Одна з них - ананаси. Якщо у вас є баночка консервованих ананасів, то наріжте їх скибочками і перекладайте шарами разом з бісквітними кубиками, тим самим ви отримаєте рецепт торта «Панчо» з ананасами, додавши десерту новизни і оригінальності.


    Торт «Панчо» з вишнею - рецепт


    Урізноманітнити рецепт приготування торта «Панчо» можна по різному, пропонуємо вам додати до звичайних інгредієнтів вишню.
    Інгредієнти:


  • вишня заморожена - 200 г;

  • яйця - 6 шт.;

  • цукор - 3 склянки;

  • какао - 4 ст. ложки;

  • сода - 1/3 ч. ложки;

  • сік лимонний - 1/2 ст. ложки;

  • борошно - 2 склянки;

  • горіхи - 1 склянка;

  • сметана (35%) - 700 г;

  • шоколад чорний - 50 р.


  • Приготування

    Спочатку приготуємо бісквітні коржі: відокремте білки від жовтків, білки збийте міксером в міцну піну. Не припиняючи збивати, додавайте поступово цукор і жовтки. Просіяти какао і всипте в тісто, перемішайте. Потім поступово додайте борошно і соду, погашену соком лимона. Змастіть маслом форму для випічки, застеліть папером, і випікайте при температурі 180 градусів близько 1 години. Готовність коржа визначайте зубочисткою. Якщо верх коржа почне пригорати
    Торт «Панчо» в домашніх умовах
    , то накрийте його фольгою. Дайте бісквіту охолонути, потім відріжте корж приблизно 15 - 2 см заввишки, залишок наріжте кубиками розміром 3-4 див.
    Для крему: збийте сметану міксером до пишної консистенції. Поступово введіть 1 склянку цукру. Бісквітний корж змастіть кремом. Зверху викладіть вишні, попередньо обвалявши їх у цукровій пудрі і горішки. Нарізані кубики з бісквіту вмочайте в сметанний крем і викладайте шаром. Чергуйте шари бісквіту з вишнями та горіхами. Викладіть торт і залийте зверху кремом. Шоколад розтопіть на водяній бані, і нанесіть смачний малюнок.
    Рекомендуємо добрі рецепти
    Торти в мультиварці - рецепти
    Торти в мультиварці - рецепти
    Мультиварка - така універсальна помічниця, в якій можна приготувати практично все, починаючи від супів, і закінчуючи пирогами і тортами. Ось про
    Торт "Снікерс" - рецепт
    Торт "Снікерс" - рецепт
    Якщо ви любитель шоколадок під назвою "Снікерс", то рецепт торта з однойменною назвою вам сподобається. У ньому немає всіх шкідливих добавок, які є в
    Трюфельний торт
    Трюфельний торт
    Трюфельний торт - вишукане й непросте ласощі, для приготування якого потрібно багато часу. Набираємося терпіння і приступаємо до готування, за
    Торт з коржів зі згущеним молоком
    Торт з коржів зі згущеним молоком
    Торт з готових коржів зі згущеним молоком можна приготувати досить швидко і просто, якщо раптом до вас несподівано нагрянули гості. Давайте розберемо
    Торт «Панчо» з ананасами
    Торт «Панчо» з ананасами
    Торт «Панчо» - дивовижно смачний десерт. Він виходить соковитим, просоченим і оригінальним на вигляд. Його зазвичай готують з вишнею або будь-якими
    Торт з бананами - рецепт
    Торт з бананами - рецепт
    Торт з бананами - дивовижне ласощі, яке припаде до смаку, як дорослим, так і дітям. Такий десерт неодмінно прикрасить будь-який святковий стіл.