Торт "Снікерс" - рецепт
Так іноді хочеться порадувати своїх домочадців чимось смачним і незвичним, особливо коли діти постійно просять купити їм шоколадки, а ви содрогаетесь від однієї тільки думки про це. І правда, перш ніж купувати солодощі в магазинах, варто спочатку подивитися на інгредієнти продаваного продукту. Там ви побачите безліч незрозумілих компонентів, навіть здалека не нагадують натуральні продукти. Прекрасною альтернативою в таких випадках є можливість приготувати торт "Снікерс" в домашніх умовах.
Інгредієнти:
Для коржів:
борошно - 1 ст.;
сметана - 3 ст. ложки;
яйця - 3 шт.;
цукор - 1 ст.;
розпушувач - 1 ст. ложка;
какао - 3 ст. ложки;
шоколад - 200 р.
1-й крем:
молоко - 3 ст.;
манна крупа - 1 ст.;
цукор - 2/3 ст.;
вершкове масло - 250 р.
2-й крем:
крекери - 400 г;
згущене молоко варене - 150 г;
смажений арахіс - 200 р.
Приготування
Відокремте білки від жовтків і збийте з цукром до густої піни. По черзі додайте жовтки, продовжуючи збивати. Какао перемішайте зі сметаною і влити в яєчну масу, після чого додайте борошно з розпушувачем і все добре перемішайте. Тісто повинне вийти рідкуватим. Розділіть його на дві частини. Форму для випічки змастіть маслом і вилийте в нього одну частину тіста. Випікайте коржі по півгодини кожен в духовці при температурі 180 градусів.
Почніть готувати начинку для торта "Снікерс". У невеликій каструльці доведіть молоко до кипіння і повільно всипте манну крупу і цукор, постійно помішуючи. Остудіть кашу і, поклавши в неї масло, збийте міксером до однорідної маси. Для приготування другого крему, подрібніть крекери і перемішайте з арахісом і згущеним молоком.
На плоску тарілку викладіть корж і намажте його кремом з манки. Другим шаром викладіть крем зі згущеного молока з арахісом, потім знову варений крем і накрийте другим коржем. Шоколад розтопіть на водяній бані, і залийте їм торт зверху. Прикрасьте десерт на ваш розсуд. Для кращої просочення і застигання глазурі поставте торт ненадовго в холодильник.
Інгредієнти:
згущене молоко - 1 банка;
печиво «топлене молоко» - 500 г;
сметана - 200 г;
арахіс - 250 г;
какао - 4 ст. ложки;
цукор - 2 ст. ложки.
Приготування
Вершкове масло розімніть, додайте згущене молоко і збийте міксером до однорідності. Печиво подрібніть і змішайте з збитою масою. Добре все перемішайте. Викладіть на плоске блюдо рівним колом висотою 3 див. Обсмажте арахіс і викладіть його зверху. Какао, цукор і сметану, перемішайте, потім поставте на вогонь і доведіть до кипіння. Як тільки суміш закипить, зменшіть вогонь і варіть ще приблизно 5 хвилин. Зніміть глазур з вогню, додайте трохи вершкового масла і перемішайте. Полийте глазур'ю горіхи і приберіть на пару годин в холодильник. Ваш торт готовий.
Інгредієнти:
борошно - 250 г;
вершкове масло - 250 г;
яйця - 3 шт.;
цукор - 300 г;
смажений арахіс - 150 г;
варена згущене молоко - 200 г;
шоколад - 200 р.
Приготування
Білки відокремте від жовтків і приберіть в холодильник. Жовтки розітріть з половиною розм'якшеного масла і 100 грамами цукру. Всипте борошно, добре перемішайте і приберіть приблизно на півгодини в холодильник. Деко застеліть папером і викладіть на нього тісто, рівномірно розподіливши його. Білки збийте з цукром до густої стійкої піни і відразу розподіліть її поверх коржа. Духовку розігрійте до 160 градусів і випікайте в ній корж безе з приблизно годину. Діставши з духовки випічку, не дайте їй охолонути - наріжте на 3 однакові частини. Варене згущене молоко збийте з маслом і промажте кожен корж, посипаючи арахісом і укладаючи коржі один на одного. Верхній шар змащувати не треба. Шоколад розтопіть на водяній бані і полийте їм торт. Зверху посипте арахісом. На ніч приберіть десерт в холодильник. Вранці ваш торт "Снікерс" з безе готовий до подачі на стіл.
Як приготувати торт "Снікерс"?
Інгредієнти:
Для коржів:
1-й крем:
2-й крем:
Приготування
Відокремте білки від жовтків і збийте з цукром до густої піни. По черзі додайте жовтки, продовжуючи збивати. Какао перемішайте зі сметаною і влити в яєчну масу, після чого додайте борошно з розпушувачем і все добре перемішайте. Тісто повинне вийти рідкуватим. Розділіть його на дві частини. Форму для випічки змастіть маслом і вилийте в нього одну частину тіста. Випікайте коржі по півгодини кожен в духовці при температурі 180 градусів.
Почніть готувати начинку для торта "Снікерс". У невеликій каструльці доведіть молоко до кипіння і повільно всипте манну крупу і цукор, постійно помішуючи. Остудіть кашу і, поклавши в неї масло, збийте міксером до однорідної маси. Для приготування другого крему, подрібніть крекери і перемішайте з арахісом і згущеним молоком.
На плоску тарілку викладіть корж і намажте його кремом з манки. Другим шаром викладіть крем зі згущеного молока з арахісом, потім знову варений крем і накрийте другим коржем. Шоколад розтопіть на водяній бані, і залийте їм торт зверху. Прикрасьте десерт на ваш розсуд. Для кращої просочення і застигання глазурі поставте торт ненадовго в холодильник.
Торт "Снікерс" без випічки
Інгредієнти:
Приготування
Вершкове масло розімніть, додайте згущене молоко і збийте міксером до однорідності. Печиво подрібніть і змішайте з збитою масою. Добре все перемішайте. Викладіть на плоске блюдо рівним колом висотою 3 див. Обсмажте арахіс і викладіть його зверху. Какао, цукор і сметану, перемішайте, потім поставте на вогонь і доведіть до кипіння. Як тільки суміш закипить, зменшіть вогонь і варіть ще приблизно 5 хвилин. Зніміть глазур з вогню, додайте трохи вершкового масла і перемішайте. Полийте глазур'ю горіхи і приберіть на пару годин в холодильник. Ваш торт готовий.
Торт "Повітряний снікерс" - рецепт
Інгредієнти:
Приготування
Білки відокремте від жовтків і приберіть в холодильник. Жовтки розітріть з половиною розм'якшеного масла і 100 грамами цукру. Всипте борошно, добре перемішайте і приберіть приблизно на півгодини в холодильник. Деко застеліть папером і викладіть на нього тісто, рівномірно розподіливши його. Білки збийте з цукром до густої стійкої піни і відразу розподіліть її поверх коржа. Духовку розігрійте до 160 градусів і випікайте в ній корж безе з приблизно годину. Діставши з духовки випічку, не дайте їй охолонути - наріжте на 3 однакові частини. Варене згущене молоко збийте з маслом і промажте кожен корж, посипаючи арахісом і укладаючи коржі один на одного. Верхній шар змащувати не треба. Шоколад розтопіть на водяній бані і полийте їм торт. Зверху посипте арахісом. На ніч приберіть десерт в холодильник. Вранці ваш торт "Снікерс" з безе готовий до подачі на стіл.
Рекомендуємо добрі рецепти
Шоколадний торт рецепт
Шоколад - один з найулюбленіших ласощів і дітей, і дорослих, як, втім, і торт. Ці десерти збирають на чаювання всю сім'ю, то чому б їх не об'єднати і
Торт «Пташине молоко» з манкою
Торт «Пташине молоко» - дуже ніжний, солодкий десерт. Його готують на великі урочистості, оскільки процес приготування не занадто простий, але смак
Торт «Панчо» в домашніх умовах
Торт "Панчо" здобув популярність не так давно, всього якихось 10 років тому. Але це зовсім не означає, що він не смачний або складно готуватися,
Торт "Стос"
Хочете здивувати і порадувати сім'ю і гостей? Саме для цього ми підібрали для вас рецепти торта "Стос". Цей десерт можна зробити кількома способами -
Кавовий торт
Кулінарія - це мистецтво. Яскраве тому підтвердження - кавовий торт. Готується він непросто, але підсумковий результат того вартий. Повірте,
Як спекти «Сметанник»?
Сметанник - торт, популярний в усі часи. Саме тому готують його досить часто. Хочете і ви зробити цей десерт і пригостити ним усю родину? Тоді ця