Вернуться назад Распечатать

Торт "Снікерс" - рецепт

Торт "Снікерс" - рецепт
Так іноді хочеться порадувати своїх домочадців чимось смачним і незвичним, особливо коли діти постійно просять купити їм шоколадки, а ви содрогаетесь від однієї тільки думки про це. І правда, перш ніж купувати солодощі в магазинах, варто спочатку подивитися на інгредієнти продаваного продукту. Там ви побачите безліч незрозумілих компонентів, навіть здалека не нагадують натуральні продукти. Прекрасною альтернативою в таких випадках є можливість приготувати торт "Снікерс" в домашніх умовах.

Як приготувати торт "Снікерс"?



Інгредієнти:
Для коржів:

  • борошно - 1 ст.;

  • сметана - 3 ст. ложки;

  • яйця - 3 шт.;

  • цукор - 1 ст.;

  • розпушувач - 1 ст. ложка;

  • какао - 3 ст. ложки;

  • шоколад - 200 р.



  • 1-й крем:

  • молоко - 3 ст.;

  • манна крупа - 1 ст.;

  • цукор - 2/3 ст.;

  • вершкове масло - 250 р.



  • 2-й крем:

  • крекери - 400 г;

  • згущене молоко варене - 150 г;

  • смажений арахіс - 200 р.



  • Приготування
    Відокремте білки від жовтків і збийте з цукром до густої піни. По черзі додайте жовтки, продовжуючи збивати. Какао перемішайте зі сметаною і влити в яєчну масу, після чого додайте борошно з розпушувачем і все добре перемішайте. Тісто повинне вийти рідкуватим. Розділіть його на дві частини. Форму для випічки змастіть маслом і вилийте в нього одну частину тіста. Випікайте коржі по півгодини кожен в духовці при температурі 180 градусів.

    Почніть готувати начинку для торта "Снікерс". У невеликій каструльці доведіть молоко до кипіння і повільно всипте манну крупу і цукор, постійно помішуючи. Остудіть кашу і, поклавши в неї масло, збийте міксером до однорідної маси. Для приготування другого крему, подрібніть крекери і перемішайте з арахісом і згущеним молоком.

    На плоску тарілку викладіть корж і намажте його кремом з манки. Другим шаром викладіть крем зі згущеного молока з арахісом, потім знову варений крем і накрийте другим коржем. Шоколад розтопіть на водяній бані, і залийте їм торт зверху. Прикрасьте десерт на ваш розсуд. Для кращої просочення і застигання глазурі поставте торт ненадовго в холодильник.

    Торт "Снікерс" без випічки



    Інгредієнти:

  • згущене молоко - 1 банка;

  • печиво «топлене молоко» - 500 г;

  • сметана - 200 г;

  • арахіс - 250 г;

  • какао - 4 ст. ложки;

  • цукор - 2 ст. ложки.



  • Приготування
    Вершкове масло розімніть, додайте згущене молоко і збийте міксером до однорідності. Печиво подрібніть і змішайте з збитою масою. Добре все перемішайте. Викладіть на плоске блюдо рівним колом висотою 3 див. Обсмажте арахіс і викладіть його зверху. Какао, цукор і сметану, перемішайте, потім поставте на вогонь і доведіть до кипіння. Як тільки суміш закипить, зменшіть вогонь і варіть ще приблизно 5 хвилин. Зніміть глазур з вогню, додайте трохи вершкового масла і перемішайте. Полийте глазур'ю горіхи і приберіть на пару годин в холодильник. Ваш торт готовий.

    Торт "Повітряний снікерс" - рецепт



    Інгредієнти:

  • борошно - 250 г;

  • вершкове масло - 250 г;

  • яйця - 3 шт.;

  • цукор - 300 г;

  • смажений арахіс - 150 г;

  • варена згущене молоко - 200 г;

  • шоколад - 200 р.



  • Приготування
    Білки відокремте від жовтків і приберіть в холодильник. Жовтки розітріть з половиною розм'якшеного масла і 100 грамами цукру. Всипте борошно, добре перемішайте і приберіть приблизно на півгодини в холодильник.
    Торт "Снікерс" - рецепт
    Деко застеліть папером і викладіть на нього тісто, рівномірно розподіливши його. Білки збийте з цукром до густої стійкої піни і відразу розподіліть її поверх коржа. Духовку розігрійте до 160 градусів і випікайте в ній корж безе з приблизно годину. Діставши з духовки випічку, не дайте їй охолонути - наріжте на 3 однакові частини. Варене згущене молоко збийте з маслом і промажте кожен корж, посипаючи арахісом і укладаючи коржі один на одного. Верхній шар змащувати не треба. Шоколад розтопіть на водяній бані і полийте їм торт. Зверху посипте арахісом. На ніч приберіть десерт в холодильник. Вранці ваш торт "Снікерс" з безе готовий до подачі на стіл.