Торт "Стос"
Цей ефектний вигляд і смачний торт готується дуже легко. А головний його плюс в тому, що для приготування можна використовувати будь-тісто на ваш смак. Так само його можна готувати з фруктовою начинкою і просто під кремом. Тому кожен раз, готуючи по-новому, у вас будуть виходити абсолютно різні торти, не поступаються за смаком один іншому.
Інгредієнти:
вода - 15 склянки;
борошно - 15 склянки;
маргарин - 200 г;
яйця - 6 шт.;
сметана - 500 г;
цукор - 15 ст.;
шоколад - 200 р.
Приготування
Заварне тісто для торта готується дуже легко. У каструлі закип'ятіть воду з маргарином, потім всипте борошно, не знімаючи з вогню. Перемішайте добре до однорідності. Зніміть каструлю з плити, дайте трохи охолонути. Додайте яйця і збийте вінчиком. За допомогою спеціального шприца або цупкого пакету викладіть на деко застелений пергаментом смужки тіста. Випікайте палички, поки вони не підрум'яняться. Для крему збийте добре міксером сметану з цукром. По черзі вмочайте палички в крем і викладайте на квадратному блюді, як справжню стіс. Якщо залишиться крем, полийте їм зверху ваш торт, позика посипте тертим шоколадом.
Інгредієнти:
Для тіста:
сметана - 200 г;
яйця - 2 шт.;
маргарин - 200 г;
борошна - 35 ст.;
сіль - 05 ч. ложки;
розпушувач - 2 ст. ложки.
Для начинки і крему:
сметана 30% - 600 г;
цукор - 8 ст. ложок;
консервована вишня без кісточок.
Приготування
Маргарин поріжте невеликими кубиками і розітріть з борошном, розпушувачем сіллю. Потім додайте яйця зі сметаною і замісіть тісто. Воно повинно вийти м'яким. Приберіть його на 2 години в холодильник. Вишню дістаньте з банки і відкиньте на друшляк, щоб стік сік. Коли тісто настоїться, розділіть його на 15 однакових частин. Кожну частину розкачайте в прямокутник, на край, який ширше викладіть вишню, скрутіть в трубочку і заліпіть краю. Деко застеліть спеціальним папером і викладіть на нього трубочки швом вниз. Розігрійте духовку до 180 градусів і випікайте приблизно 20 хвилин, поки трубочки не стануть золотистого кольору. Коли трубочки будуть готові, викладіть їх на паперовий рушник і дайте охолонути.
Міксером збийте сметану з цукром до густої піни. На плоске блюдо викладіть трубочки пірамідою в ряди по 5-4-3-2-1. Кожен шар добре змастіть кремом. Дайте торту постояти кілька годин у холодильнику, щоб просочитися.
Інгредієнти:
вода - 1 ст.;
борошно - 1 ст.;
яйця - 5 шт.;
маргарин - 250 г;
сметана - 450 г;
цукрова пудра - 1 ст.;
сіль;
чорнослив - 100 г;
курага - 100 г;
волоські горіхи - 100 р.
Приготування
У невеликій каструлі закип'ятіть воду, додайте туди маргарин і перемішайте. Коли суміш почне кипіти, додайте дрібку солі, борошно і перемішайте віночком до однорідності. Потім варіть на середньому вогні, постійно помішуючи лопаткою приблизно 5 хвилин. Зніміть каструлю з вогню і остудіть. У тепле тісто додайте по одному яйця, постійно збиваючи міксером. Тісто має вийти не дуже рідким. Покропите деко водою і застеліть спеціальним папером для випічки. Готове тісто перекладіть в кондитерський мішок. На деко видавлюйте рівні палички по 15 см завдовжки. Духовку розігрійте до 200 градусів і випікайте палички по 15 хвилин. Готові «поліна» остудіть. Волоські горіхи подрібніть, а курагу і чорнослив залийте гарячою водою і залиште ненадовго. Займіться кремом. У глибокій мисці добре збийте сметану з цукровою пудрою. Настоявшуюся курагу і чорнослив трохи обсушіть і наріжте смужками. По черзі вмочайте «поліна» в кремі і викладайте на плоске блюдо, один на одного у вигляді дровітні. Кожен шар посипайте курагою, чорносливом і горіхами. Готовий торт з заварного тіста, поставте на 3-4 години в холодильник.
Торт "Стос" з заварного тіста
Інгредієнти:
Приготування
Заварне тісто для торта готується дуже легко. У каструлі закип'ятіть воду з маргарином, потім всипте борошно, не знімаючи з вогню. Перемішайте добре до однорідності. Зніміть каструлю з плити, дайте трохи охолонути. Додайте яйця і збийте вінчиком. За допомогою спеціального шприца або цупкого пакету викладіть на деко застелений пергаментом смужки тіста. Випікайте палички, поки вони не підрум'яняться. Для крему збийте добре міксером сметану з цукром. По черзі вмочайте палички в крем і викладайте на квадратному блюді, як справжню стіс. Якщо залишиться крем, полийте їм зверху ваш торт, позика посипте тертим шоколадом.
Ще один рецепт торта "Стос"
Інгредієнти:
Для тіста:
Для начинки і крему:
Приготування
Маргарин поріжте невеликими кубиками і розітріть з борошном, розпушувачем сіллю. Потім додайте яйця зі сметаною і замісіть тісто. Воно повинно вийти м'яким. Приберіть його на 2 години в холодильник. Вишню дістаньте з банки і відкиньте на друшляк, щоб стік сік. Коли тісто настоїться, розділіть його на 15 однакових частин. Кожну частину розкачайте в прямокутник, на край, який ширше викладіть вишню, скрутіть в трубочку і заліпіть краю. Деко застеліть спеціальним папером і викладіть на нього трубочки швом вниз. Розігрійте духовку до 180 градусів і випікайте приблизно 20 хвилин, поки трубочки не стануть золотистого кольору. Коли трубочки будуть готові, викладіть їх на паперовий рушник і дайте охолонути.
Міксером збийте сметану з цукром до густої піни. На плоске блюдо викладіть трубочки пірамідою в ряди по 5-4-3-2-1. Кожен шар добре змастіть кремом. Дайте торту постояти кілька годин у холодильнику, щоб просочитися.
Рецепт торта "Стос" з заварного тіста з чорносливом і курагою
Інгредієнти:
Приготування
У невеликій каструлі закип'ятіть воду, додайте туди маргарин і перемішайте. Коли суміш почне кипіти, додайте дрібку солі, борошно і перемішайте віночком до однорідності. Потім варіть на середньому вогні, постійно помішуючи лопаткою приблизно 5 хвилин. Зніміть каструлю з вогню і остудіть. У тепле тісто додайте по одному яйця, постійно збиваючи міксером. Тісто має вийти не дуже рідким. Покропите деко водою і застеліть спеціальним папером для випічки. Готове тісто перекладіть в кондитерський мішок. На деко видавлюйте рівні палички по 15 см завдовжки. Духовку розігрійте до 200 градусів і випікайте палички по 15 хвилин. Готові «поліна» остудіть. Волоські горіхи подрібніть, а курагу і чорнослив залийте гарячою водою і залиште ненадовго. Займіться кремом. У глибокій мисці добре збийте сметану з цукровою пудрою. Настоявшуюся курагу і чорнослив трохи обсушіть і наріжте смужками. По черзі вмочайте «поліна» в кремі і викладайте на плоске блюдо, один на одного у вигляді дровітні. Кожен шар посипайте курагою, чорносливом і горіхами. Готовий торт з заварного тіста, поставте на 3-4 години в холодильник.
Рекомендуємо добрі рецепти
Шоколадний торт рецепт
Шоколад - один з найулюбленіших ласощів і дітей, і дорослих, як, втім, і торт. Ці десерти збирають на чаювання всю сім'ю, то чому б їх не об'єднати і
Торт «Пташине молоко» з манкою
Торт «Пташине молоко» - дуже ніжний, солодкий десерт. Його готують на великі урочистості, оскільки процес приготування не занадто простий, але смак
Торт «Панчо» в домашніх умовах
Торт "Панчо" здобув популярність не так давно, всього якихось 10 років тому. Але це зовсім не означає, що він не смачний або складно готуватися,
Торт "Снікерс" - рецепт
Якщо ви любитель шоколадок під назвою "Снікерс", то рецепт торта з однойменною назвою вам сподобається. У ньому немає всіх шкідливих добавок, які є в
Як спекти «Сметанник»?
Сметанник - торт, популярний в усі часи. Саме тому готують його досить часто. Хочете і ви зробити цей десерт і пригостити ним усю родину? Тоді ця
Торт на сковороді - рецепт
До вашого відома торти готують не тільки в духовці. У даній статті ви зможете знайти рецепт торта на сковороді. Це дуже смачне ласощі не так вже