Шоколадний торт рецепт

Як спекти шоколадний торт? Повірте, це досить легко. Не варто думати, що раз торт шоколадний, значить, він вимагає високої майстерності і немислимих продуктів. Для того щоб спекти шоколадний торт в домашніх умовах, потрібно просто відкрити холодильник, де ви обов'язково знайдете всі необхідні продукти.
Шоколадний торт на кефірі
Інгредієнти:
Для тіста:
Для крему:
Приготування
Змішайте цукор і какао, потім вилийте в суміш кефір. Додайте соду і борошно. Окремо збийте білки, поступово додаючи жовтки. Вилийте збиті яйця в тісто і повільно перемішайте. Спечіть 5-6 коржів в духовці при температурі 180 градусів. Час випікання - 40 хвилин.
Приготуйте крем, збивши сметану з цукром, і промажте кремом коржі. Залиште торт на ніч, щоб він добре просочився. Прикрасьте торт стружкою з шоколаду і фруктами за смаком.
Шоколадний торт з полуницею
Інгредієнти:
Для пісочного тіста:
Інгредієнти
Для крему і прикраси:
Приготування
Спочатку приготуйте пісочне тісто. Змішайте всі інгредієнти і приберете вже готове тісто приблизно на годину в холодильник. Потім розкачайте його, зробіть рівний коло і викладіть на деко з папером для випікання. Поставте в духовку на 20 хвилин при температурі 200 градусів. Для бісквіта збийте масло з цукром, додайте борошно, яйця і залишилися інгредієнти. Так само як і з пісочним тістом зробіть з тіста рівний коло і випікайте 30 хвилин. Поки коржі будуть охолоджуватися, збийте вершки з какао і цукровою пудрою. Корж з пісочного тіста змастіть полуничним джемом. Бісквіт розрізати на два коржі. Перший корж покладіть поверх пісочного з джемом. Змастіть бісквіт кремом і покладіть другий корж. Акуратно обріжте краю торта. Прикрасьте торт тертим шоколадом і полуницею.
Шоколадно-медовий торт
Одне з найбільш смачних сполучень - це мед з гірким шоколадом. Такий торт просто тане у роті. Навіть якщо він постоїть день-другий в холодильнику, його смак не загубиться - навпаки, він починає нагадувати повітряний пудинг.
Інгредієнти:
Для тіста:
Для глазурі:

Приготування
Розм'якшене масло збийте з цукром. Продовжуючи збивати, додайте яйце і ложку борошна. Добре перемішайте і додайте залишилися яйця, борошно, какао і соду. Розтопіть на водяній бані молочний шоколад і додати його в суміш, разом з медом і гарячою водою. Добре перемішайте. Тісто має бути досить рідким. Вилийте масу в змащену маслом форму і випікайте одну годину при температурі 180 градусів. Для приготування глазурі, змішайте всі інгредієнти, і доведіть на невеликому вогні до однорідності. Готовий торт обмажте глазур'ю і залиште остигати.
Рекомендуємо добрі рецепти

Торт "Прага" - рецепт
Хто не пробував в дитинстві торт "Прага"? Чи Не правда, цей смак знайомий всім? Але тепер знамените радянських ласощі загубилася серед численних

Торт "Снікерс" - рецепт
Якщо ви любитель шоколадок під назвою "Снікерс", то рецепт торта з однойменною назвою вам сподобається. У ньому немає всіх шкідливих добавок, які є в

Кавовий торт
Кулінарія - це мистецтво. Яскраве тому підтвердження - кавовий торт. Готується він непросто, але підсумковий результат того вартий. Повірте,

Як спекти «Сметанник»?
Сметанник - торт, популярний в усі часи. Саме тому готують його досить часто. Хочете і ви зробити цей десерт і пригостити ним усю родину? Тоді ця

Трюфельний торт
Трюфельний торт - вишукане й непросте ласощі, для приготування якого потрібно багато часу. Набираємося терпіння і приступаємо до готування, за

Бісквіт на сметані
Бісквіт - основа багатьох вишуканих тортів і тістечок. Він буває класичний, шоколадний, сирний, на кефірі. Сьогодні ми розповімо, як правильно і