Полунична кростата

Кростата з полуницею та заварним кремом
Інгредієнти:
Для тіста:
Для крему:
Приготування
Для приготування класичної полуничної кростати беремо розм'якшене вершкове масло і гарненько розтираємо його з цукром. Потім додаємо яйце, додаємо ванільний екстракт і збиваємо до отримання однорідної маси. Далі, поступово вводимо борошно, замішуємо тісто, збираємо його в кулю, загортаємо в харчову плівочку і прибираємо на годину в холодильник.
Цим часом підігріваємо в сотейнику молоко, але не кип'ятимо. Жовтки збиваємо з цукром, додаємо борошно, корицю і вливаємо тоненькою цівкою тепле молочко. Розмішуємо до однорідності і повертаємо на вогонь. Постійно помішуючи, доводимо масу до кипіння і чекаємо, поки крем не загусне. Далі знімаємо його з плити і залишаємо остигати. Форму для випічки присипаємо борошном, рівномірно розподіляємо тісто, формуємо бортики і відправляємо в розігріту духовку на 30 хвилин. Після цього корж охолодити і наповнюємо рівномірно заварним кремом. Прикрашаємо зверху ягодами полуниці і посипаємо цукровою пудрою.
Кростата з полуницею
Інгредієнти:
Для тіста:
Для крему:
Для прикраси:
Приготування

Рекомендуємо добрі рецепти

Торт з заварним кремом
Торти, звичайно ж, люблять всі, і вони присутні на будь-якому святковому торжестві. І сьогодні ми розповімо, як спекти простий і смачний торт з

Корзинки з кремом
Корзинки з кремом - це десерт, який можна легко зробити в домашніх умовах. Він вийде набагато смачніше і корисніше. І зараз ми вам розповімо, як

Пиріг з ягодами - рецепт
Пиріг з ягодами - чудовий десерт, який можна подати, як на святковий стіл, так і до чашки чаю в недільний день. Пропонуємо вашій увазі кілька

Кростата з джемом
Кростата - це італійський відкритий пиріг, який готується з різноманітними солодкими начинками. І сьогодні ми розглянемо кілька рецептів створення

Кростата з фруктами
Кростата - це італійський відкритий пиріг з пісочного тіста. Його можна готувати з джемом, варенням, свіжими ягодами і фруктами. Ось про фруктової

Кростата з малиною
Кростата - це пиріг з пісочного тіста з начинкою. Це ласощі відноситься до італійської кухні. І сьогодні ми розповімо, як його спекти з малиною.