Корзинки з кремом

Пісочні кошики з заварним кремом
Інгредієнти:
Для крему:
Для тіста:
Для прикраси:
Приготування
Для приготування кошичків з заварним кремом спочатку необхідно зробити тісто. Для цього змішуємо в мисці яєчні жовтки з розтопленим маслом, поступово всипаємо борошно, цукрову пудру, вливаємо тепле молоко, додаємо сіль і ванілін. Все добре перемішуємо і ставимо масу на деякий час в холодильник.
Потім дістаємо тісто, робимо з нього невеликі коржі і вминаем їх у формочки для випікання, рівномірно розподіливши по стінках. Тепер відправляємо їх у духовку і випікаємо до золотистого відтінку.
Цим часом варимо поки із зазначених інгредієнтів заварний крем і як тільки пісочні кошики будуть готові, наповнюємо їх будь-яким джемом за смаком, прикрашаємо свіжими ягодами, заливаємо заварним кремом і посипаємо цукровою пудрою. Ну, ось і все, корзинки з кремом і ягодами, готові: можна влаштовувати чаювання!
Пісочні кошики з білковим кремом
Інгредієнти:
Для тіста:
Для крему:
Для сиропу:
Для начинки:
Приготування
У мисці змішати просіяне борошно і цукровий пісок. Потім додаємо шматочки замороженого масла і розминаємо масу руками до отримання крихти. Після цього вливаємо воду і замішуємо однорідне еластичне тісто. Потім відриваємо від нього невеликі шматочки і рівномірно розподіляємо по формочках. Випікаємо кошики до рум'яного кольору, а потім остуджуємо і виймаємо з форми. Цим часом цукор заливаємо водою і ставимо на помірний вогонь. Постійно помішуючи, доводимо до кипіння і уварюють сироп до тих пір, поки він не нагріється до температури 120 градусів.
Поки вариться сироп, збиваємо білки з сіллю до стійких піків, додаємо ванілін. Коли сироп буде готовий, вводимо його тонкою цівкою в білки, продовжуючи збивати. Після цього видавлюємо з лимона кілька крапель соку і знову перемішуємо. Тепер, в кожну кошичок кладемо трохи варення і видавлюємо зверху через кондитерський мішок білковий крем. Прикрашаємо ласощі ягодами і прибираємо для застигання у холодильник.
Пісочні кошики з сирним кремом
Інгредієнти:
Для тіста:
Для начинки:
Для крему:
Приготування

Не втрачаючи часу дарма, робимо начинку: сир змішуємо зі сметаною і цукром, додаємо крохмаль і збиваємо все блендером до однорідності. Якщо формочки металеві - змащуємо їх маслом і заповнюємо тістом, розподіляючи його рівномірно руками. На дно викладаємо вишні без кісточок, заповнюємо сирним кремом і випікаємо в розігрітій духовці 30 хвилин, до готовності. Після цього тістечка охолодити, акуратно витягуємо з формочок і прикрашаємо ягодами або фруктами.
Рекомендуємо добрі рецепти

Кошики з ягодами - рецепт
Кошики з ягодами - чудовий варіант подачі десерту на святковий і фуршетний стіл. Давайте розглянемо варіанти створення кошичків з ягодами, кремом і

Торт з заварним кремом
Торти, звичайно ж, люблять всі, і вони присутні на будь-якому святковому торжестві. І сьогодні ми розповімо, як спекти простий і смачний торт з

Кошики з фруктами
Якщо ви хочете здивувати гостей або домочадців (або і тих, і інших одночасно), пропонуємо вам зробити чудовий десерт - кошики з фруктами. Випікати їх

Тістечко з білковим кремом
Тістечка з легким білковим кремом - відмінне доповнення як до чашки чаю, так і до келиху шампанського. Пропонуємо вашій увазі декілька цікавих

Птифури - рецепт
Птифури - цікаві і дуже незвичайні маленькі тістечка. Їх дуже люблять і дорослі, і маленькі чада, а тому готувати їх завжди в задоволення. Як зробити

Полунична кростата
Кростата - пиріг італійської кухні, який готується з пісочного тіста з додаванням різних начинок. І сьогодні мова піде про дивовижною кростате з