Кошики з ягодами - рецепт

Кошики з ягодами і кремом
Інгредієнти:
Для тіста:
Для крему:
Приготування
Для приготування крему яєчні желточки розтираємо з цукром до одержання густої суміші. Потім поступово додаємо борошно. Молоко доводимо до кипіння, після чого переливаємо його в жовткову суміш, перемішуючи до утворення однорідної маси, і варимо кілька хвилин. Готовий крем перелити в миску, присипаємо зверху цукровою пудрою і прибираємо в холодильник.
Далі переходимо до приготування пісочного тіста для кошичків. Для цього змішуємо борошно з маслом, додаємо цукрову пудру, ванілін, додаємо жовток і вимішуємо гладеньке тісто. Загортаємо його в плівочку і прибираємо на годину в холод. Після цього розгортаємо в тонкий пласт, вирізаємо гуртки і перекладаємо їх у змащені маслом формочки, наколюємо виделкою. Випікаємо до готовності при 180 градусах. Потім даємо кошиках охолонути, наповнюємо кремом, викладаємо шар ягід і прикрашаємо листочками м'яти.
Кошики з ягодами і желе
Інгредієнти:
Для тіста:
Для начинки:
Приготування
Готуємо спочатку пісочне тісто, кинувши в самому кінці трохи соди. Потім розкачуємо його в тоненький

Ставимо заготовки на деко і випікаємо 15 хвилин при 250 градусах. Желатин заливаємо холодною водою і як тільки крупиночки стануть прозорими, відкидаємо його на сито і даємо рідини стекти. Фруктовий сік трохи нагріваємо, з'єднуємо з разбухшим желатином, доводимо до кипіння і проціджують. В остиглі пісочні кошики кладемо повидло, потім свіжі ягоди, заливаємо в'язким желе і прибираємо тістечка в холодильник для застигання.
Рекомендуємо добрі рецепти

Кошики з фруктами
Якщо ви хочете здивувати гостей або домочадців (або і тих, і інших одночасно), пропонуємо вам зробити чудовий десерт - кошики з фруктами. Випікати їх

Корзинки з кремом
Корзинки з кремом - це десерт, який можна легко зробити в домашніх умовах. Він вийде набагато смачніше і корисніше. І зараз ми вам розповімо, як

Пиріг з ягодами - рецепт
Пиріг з ягодами - чудовий десерт, який можна подати, як на святковий стіл, так і до чашки чаю в недільний день. Пропонуємо вашій увазі кілька

Пісочні коржики
Пісочні коржики - улюблене багатьма ласощі з дитинства, яке завжди продавалося в шкільних їдальнях. Порадійте своїх домочадців, приготувавши їм

Птифури - рецепт
Птифури - цікаві і дуже незвичайні маленькі тістечка. Їх дуже люблять і дорослі, і маленькі чада, а тому готувати їх завжди в задоволення. Як зробити

Полунична кростата
Кростата - пиріг італійської кухні, який готується з пісочного тіста з додаванням різних начинок. І сьогодні мова піде про дивовижною кростате з