Пиріг з ягодами - рецепт
Пропонуємо вам кілька рецептів приготування смачного домашнього пирога з ягодами. Така випічка прекрасно підійде до прийому гостей і викличе у них тільки позитивні емоції.
Інгредієнти:
аґрус - 50 г;
маргарин - 200 г;
чорна смородина - 50 г;
розпушувач - 1 ч. ложка;
свіжа малина - 100 г;
борошно - 2 ст.;
цукор - 1 ст.;
яйце - 2 шт.
Приготування
Яйця розбиваємо в мисочку, відокремивши білки від жовтків. Потім розтираємо маргарин з жовтками, а посуд з білками прибираємо на деякий час в холодильник. Додаємо борошно, додаємо розпушувач і замішуємо тісто.
Розподіляємо його по листу, формуємо бортики і протикаємо в декількох місцях виделкою. Отриманий корж випікаємо в духовій шафі 20 хвилин при температурі 200 градусів. А ми цим часом збиваємо міксером яєчні білки з цукром до утворення пишної піни. Тепер розкладаємо ягоди рівномірно по коржу, присипаємо їх крохмалем і за допомогою кондитерського шприца розподіляємо збиті з цукром білки. Після цього випікаємо пісочний пиріг протягом 30 хвилин при 200 градусах.
Інгредієнти:
Для тіста:
маргарин - 150 г;
борошно - 250 г;
яєчний жовток - 3 шт.;
цукор - 3 ст. ложки;
розпушувач - 1 ч. ложка;
ванілін - за смаком.
Для начинки:
яєчні білки - 3 шт.;
цукор - 5 ст. ложок;
крохмаль - 2 ст. ложки;
сметана - 200 г;
ягоди - 300 г;
ванілін.
Приготування
Для приготування пирога з сиром і ягодами відокремлюємо білки від жовтків. Жовтки гарненько розтираємо з цукром, додаємо борошно, кладемо вершкове масло і ванілін. Чашу мультиварки змащуємо маслом і викладаємо тісто, рівномірно розподіляючи його і формуючи бортики. Зверху покриваємо всі ягодами і злегка присипаємо їх крохмалем. Охолоджені білки збиваємо міксером з цукром до стійких піків.
В іншій чашці змішуємо сметану, крохмаль, сир і акуратно з'єднуємо масу зі збитими білками. Готовий крем викладаємо поверх ягід і випікаємо пиріг в режимі «Випічка» близько 90 хвилин. Готову випічку остуджуємо в закритій мультиварці, після чого акуратно перекладаємо на блюдо, розрізаємо і подаємо сирний пиріг з ягодами на стіл.
Інгредієнти:
Для тіста:
вода - 20 мл;
розпушувач - 5 г;
масло вершкове - 150 г;
лимон - 1 шт.;
борошно - 300 г;
цукор - 30 г;
яйце - 1 шт.
Для начинки:
ванілін - 4 г;
груша - 2 шт.;
лохина - 100 г;
свіжа полуниця, малина - 100 г;
цукор - 50 г;
сир - 250 г;
яйце - 2 шт.;
вершки - 100 мл
Приготування
Холодне вершкове масло ножем нарізаємо дрібними шматочками і змішуємо з борошном, сіллю, розпушувачем і цукром до крошкообразного стану. Потім додаємо в тісто лимонну цедру, натерту на терочке, розбиваємо яйце і вливаємо трохи холодної води. Після цього замішуємо еластичне, але не круте тісто, загортаємо його в харчову плівку і прибираємо на 30 хвилин у холодильник.
Після закінчення часу, розкачуємо тісто в коло і викладаємо в попередньо змащену маслом форму, рівномірно розподіливши його по дну і стінкам. Наколюємо тісто виделкою в декількох місцях і покриваємо зверху папером для випічки. Потім насипаємо трохи квасолі і випікаємо корж в розігрітій духовці приблизно 15 хвилин при температурі 200 градусів.
Далі квасоля висипаємо, корж залишаємо остигати, а самі переходимо до приготування начинки. Для цього розтираємо сир з цукром, додаємо ванілін і вершки. Окремо збиваємо міксером яйця і викладаємо в сирну масу. Груші нарізаємо часточками, укладаємо на дно пирога і заливаємо все сирним кремом, присипавши зверху ягодами. Випікаємо 40 хвилин в гарячій духовці. Після цього пиріг охолодити, викладаємо на блюдо і прикрашаємо цукровою пудрою.
Пісочний пиріг з ягодами
Інгредієнти:
Приготування
Яйця розбиваємо в мисочку, відокремивши білки від жовтків. Потім розтираємо маргарин з жовтками, а посуд з білками прибираємо на деякий час в холодильник. Додаємо борошно, додаємо розпушувач і замішуємо тісто.
Розподіляємо його по листу, формуємо бортики і протикаємо в декількох місцях виделкою. Отриманий корж випікаємо в духовій шафі 20 хвилин при температурі 200 градусів. А ми цим часом збиваємо міксером яєчні білки з цукром до утворення пишної піни. Тепер розкладаємо ягоди рівномірно по коржу, присипаємо їх крохмалем і за допомогою кондитерського шприца розподіляємо збиті з цукром білки. Після цього випікаємо пісочний пиріг протягом 30 хвилин при 200 градусах.
Пиріг з ягодами в мультиварці
Інгредієнти:
Для тіста:
Для начинки:
Приготування
Для приготування пирога з сиром і ягодами відокремлюємо білки від жовтків. Жовтки гарненько розтираємо з цукром, додаємо борошно, кладемо вершкове масло і ванілін. Чашу мультиварки змащуємо маслом і викладаємо тісто, рівномірно розподіляючи його і формуючи бортики. Зверху покриваємо всі ягодами і злегка присипаємо їх крохмалем. Охолоджені білки збиваємо міксером з цукром до стійких піків.
В іншій чашці змішуємо сметану, крохмаль, сир і акуратно з'єднуємо масу зі збитими білками. Готовий крем викладаємо поверх ягід і випікаємо пиріг в режимі «Випічка» близько 90 хвилин. Готову випічку остуджуємо в закритій мультиварці, після чого акуратно перекладаємо на блюдо, розрізаємо і подаємо сирний пиріг з ягодами на стіл.
Відкритий пиріг з ягодами
Інгредієнти:
Для тіста:
Для начинки:
Приготування
Холодне вершкове масло ножем нарізаємо дрібними шматочками і змішуємо з борошном, сіллю, розпушувачем і цукром до крошкообразного стану. Потім додаємо в тісто лимонну цедру, натерту на терочке, розбиваємо яйце і вливаємо трохи холодної води. Після цього замішуємо еластичне, але не круте тісто, загортаємо його в харчову плівку і прибираємо на 30 хвилин у холодильник.
Після закінчення часу, розкачуємо тісто в коло і викладаємо в попередньо змащену маслом форму, рівномірно розподіливши його по дну і стінкам. Наколюємо тісто виделкою в декількох місцях і покриваємо зверху папером для випічки. Потім насипаємо трохи квасолі і випікаємо корж в розігрітій духовці приблизно 15 хвилин при температурі 200 градусів.
Далі квасоля висипаємо, корж залишаємо остигати, а самі переходимо до приготування начинки. Для цього розтираємо сир з цукром, додаємо ванілін і вершки. Окремо збиваємо міксером яйця і викладаємо в сирну масу. Груші нарізаємо часточками, укладаємо на дно пирога і заливаємо все сирним кремом, присипавши зверху ягодами. Випікаємо 40 хвилин в гарячій духовці. Після цього пиріг охолодити, викладаємо на блюдо і прикрашаємо цукровою пудрою.
Рекомендуємо добрі рецепти
Пиріг з грушами в мультиварці
Груша має прекрасний смак і приголомшливий запашний аромат. Їй можна насолоджуватися, просто нарізавши шматочками, або зварити компот, варення і т.
Пиріг зі смородиною
Пиріг з чорною смородиною. Який же він смачний виходить, коли правильний рецепт знаєш. Представлений матеріал розповість вам про те, як готувати
Пиріг з червоною смородиною
Пиріг з червоною смородиною - приголомшливий десерт, який можна готувати кожен день, особливо зараз, в пору ягід і фруктів. Якщо вам потрібен
Пісочний пиріг з варенням
Пісочний пиріг з варенням - дивовижне ласощі до чаю або кави для вечірніх посиденьок в колі сім'ї. А зробити його досить просто, і в цьому вам
Пісочний пиріг з сиром
Пісочний пиріг - це дивовижне ласощі до чаю в колі сім'ї. Його готують з різними фруктами, ягодами, з варенням, джемом. І сьогодні ми підкажемо вам
Полунична кростата
Кростата - пиріг італійської кухні, який готується з пісочного тіста з додаванням різних начинок. І сьогодні мова піде про дивовижною кростате з