Пісочний пиріг з варенням

Пісочний пиріг з вишневим варенням
Інгредієнти:
Приготування
У розтоплене масло висипаємо склянку цукрового піску, перемішуємо і остуджуємо. Потім розбиваємо яйця і кидаємо за смаком ванілін. Борошно просіваємо з розпушувачем і всипаємо в приготовлену раніше масу. Замішуємо однорідне тісто, ділимо його на 2 нерівні частини і прибираємо меншу частину тіста в морозильну камеру на 45 хвилин. Деко застеляємо папером для випікання. Більшу частину тесту розгортаємо в пласт і викладаємо на деко. Зверху промазуємо товстим шаром вишневого варення натираємо на тертці тісто з морозилки. Відправляємо ласощі в нагріту до 200 градусів духовку і випікаємо протягом 30 хвилин до красивого золотистого кольору. Ось і все, тертий пісочний пиріг з варенням, готовий!
Пісочний пиріг з полуничним варенням
Інгредієнти:
Для начинки:
Приготування
Розтоплений маргарин з'єднуємо з цукром і охолоджуємо суміш. Після цього додаємо збиті окремо яйця і перемішуємо, додаємо ванілін. Потім поступово додаємо просіяне з розпушувачем борошно і замішуємо однорідне тісто. Якщо воно липне до рук, додаємо ще трохи борошна і поділяємо його на 3 частини. Дві частини прибираємо в морозильну камеру на 30 хвилин, а час, що залишився тісто залишаємо при кімнатній температурі.
Духовку розігріваємо до 200 градусів. Сир розтираємо з яйцями, додаємо за смаком цукор і гарненько збиваємо блендером. Викладаємо одну частину тіста у форму, промазану маслом, зверху покриваємо шаром полуничного варення і натираємо на крупній терочке 1 частина замороженого тіста. Потім виливаємо сирну начинку і посипаємо натертим шматочком тесту. Випікаємо близько 20-25 хвилин пиріг у духовці, а потім розрізаємо на шматочки і остуджуємо.
Варшавський пісочний пиріг з варенням
Інгредієнти:
Приготування
На водяній бані розтоплюємо шматок вершкового масла, всипаємо цукор і перемішуємо. Потім додаємо яйця, всипаємо просіяне борошно з розпушувачем і замішуємо однорідне тісто нагадувало густу сметану. 1/4 тіста кладемо в морозилку приблизно на 2 години. Форму змащуємо маслом, рівномірно розподіляємо в неї тісто, зробивши з боків невеликі бортики. Далі рівним шаром викладаємо абрикосове варення, посипаємо зверху тертим замороженим тестом і випікаємо пісочний пиріг з абрикосовим варенням 30 хвилин при температурі близько 180 градусів.
Пісочний пиріг з малиновим варенням
Інгредієнти:

Приготування
Для приготування відкритого пісочного пирога з варенням, масло розтираємо з цукром, додаємо яйця і ванілін, ретельно перемішуємо. Борошно з'єднайте з розпушувачем і поступово підсипаючи, замішуємо не дуже круте тісто. Форму змащуємо маслом і розігріваємо духовку до 200 градусів. Тісто викладаємо у форму і руками рівномірно розподіляємо його, створюючи борту.
Після цього змішуємо варення з малиною і викладаємо начинку у форму, рівномірно розподіливши за допомогою ложки. Випікаємо пиріг в гарячій духовці 20 хвилин, потім охолоджуємо, посипаємо цукровою пудрою, прикрашаємо свіжими ягодами і подаємо до столу.
Рекомендуємо добрі рецепти

Пісочний пиріг з вишнею
Ще один різновид вишневого пирога - пісочний. Готується він дуже просто, швидко, і не вимагає великих кулінарних талантів. Для його випікання вам

Тертий пиріг з варенням
Тертий пиріг - ласощі з дитинства. Саме тому його так люблять дорослі. Якщо ви хочете порадувати себе смачним десертом до чаю, то краще рецепту не

Пиріг з повидлом
Печиво і тістечка вже трохи набридли, хочеться чогось домашнього і смачненького? Тоді представляємо вашій увазі декілька цікавих рецептів

Пиріг з ягодами - рецепт
Пиріг з ягодами - чудовий десерт, який можна подати, як на святковий стіл, так і до чашки чаю в недільний день. Пропонуємо вашій увазі кілька

Манник з варенням
Манник - смачний і простий у приготуванні пиріг. І сьогодні ми детально розберемося, як його зробити з варенням. Можна додати повидло в тісто, а

Пісочний пиріг з сиром
Пісочний пиріг - це дивовижне ласощі до чаю в колі сім'ї. Його готують з різними фруктами, ягодами, з варенням, джемом. І сьогодні ми підкажемо вам