Пісочний пиріг з вишнею
Давайте сьогодні з вами приготуємо смачний, розсипчастий пісочний пиріг з вишнею. Дивовижне поєднання кислої вишні разом з солодким та ніжним кремом, нікого не залишить байдужим. Отже, менше слів, давайте приступимо до приготування пісочного вишневого пирога.
Інгредієнти:
Для тіста:
вершкове масло - 100 г;
цукор - 150 г;
цукор ванільний - 3 ч. ложки;
яйце - 2 шт.;
борошно - 350 г;
розпушувач - 1 ч. ложка;
картопляний крохмаль - 2 ст. ложки;
вишня без кісточок - 200 р.
Для крему:
сметана - 200 мл;
цукор - 150 р.
Приготування
Беремо розтоплене вершкове масло, додаємо цукор і ретельно розтираємо. Потім кладемо яйця, ванільний цукор і все добре збиваємо. Далі акуратно додаємо борошно і розпушувач. Замішуємо еластичне, але не дуже круте тісто для вишневого пирога. Змащуємо руки рослинним маслом, щоб тісто не прилипало. Беремо форму для випічки і акуратно викладаємо отриману масу, формуючи невеликі бортики. Насипаємо зверху трохи крохмалю, так як вишня дасть багато соку, і викладаємо товстим шаром ягоду. Ставимо пиріг в заздалегідь розігріту духовку і випікаємо при температурі 180°C приблизно 35 хвилин.
Поки вишневий пиріг з пісочного тіста печеться, ми приготуємо крем. Кладемо сметану в миску, додаємо сахаа і гарненько збиваємо за допомогою міксера, до тих пір, поки не розчиниться весь цукор. По закінченню часу дістаємо пиріг з духовки і відразу заливаємо сметанним кремом. Чекаємо поки він трохи подостинет, а потім прибираємо на 2 години в холодильник. Готовий пиріг виймаємо, розрізаємо на шматочки і подаємо до гарячого чаю.
Інгредієнти:
вершкове масло - 250 г;
цукор - 1 ст.;
яйце - 4 шт.;
екстракт мигдалевих горіхів - 1 ч. ложка;
борошно - 2 ст.;
розпушувач - 2 ч. ложки;
вишня без кісточок - 3 ст.
Приготування
Отже, беремо трохи розтоплене вершкове масло, кладемо в миску, додаємо цукор і ретельно розтираємо. Потім поступово додаємо яйця і збиваємо до отримання повітряної маси. Кладемо екстракт мигдалевих горіхів, борошно, розпушувач і замішуємо негусте тісто. Форму для випічки змащуємо маслом і викладаємо тісто. Вишню змішуємо з цукром і кладемо поверх тіста. Відправляємо пиріг в розігріту до 180°C духовку приблизно на 50 хвилин.
Пиріг з вишнею готовий! Такий десерт шалено смачний як в гарячому, так і в охолодженому вигляді. При подачі на стіл прикрашаємо пиріг цукровою пудрою.
Рецепт пісочного пирога з вишнями
Інгредієнти:
Для тіста:
Для крему:
Приготування
Беремо розтоплене вершкове масло, додаємо цукор і ретельно розтираємо. Потім кладемо яйця, ванільний цукор і все добре збиваємо. Далі акуратно додаємо борошно і розпушувач. Замішуємо еластичне, але не дуже круте тісто для вишневого пирога. Змащуємо руки рослинним маслом, щоб тісто не прилипало. Беремо форму для випічки і акуратно викладаємо отриману масу, формуючи невеликі бортики. Насипаємо зверху трохи крохмалю, так як вишня дасть багато соку, і викладаємо товстим шаром ягоду. Ставимо пиріг в заздалегідь розігріту духовку і випікаємо при температурі 180°C приблизно 35 хвилин.
Поки вишневий пиріг з пісочного тіста печеться, ми приготуємо крем. Кладемо сметану в миску, додаємо сахаа і гарненько збиваємо за допомогою міксера, до тих пір, поки не розчиниться весь цукор. По закінченню часу дістаємо пиріг з духовки і відразу заливаємо сметанним кремом. Чекаємо поки він трохи подостинет, а потім прибираємо на 2 години в холодильник. Готовий пиріг виймаємо, розрізаємо на шматочки і подаємо до гарячого чаю.
Швидкий пісочний пиріг з вишнею
Інгредієнти:
Приготування
Отже, беремо трохи розтоплене вершкове масло, кладемо в миску, додаємо цукор і ретельно розтираємо. Потім поступово додаємо яйця і збиваємо до отримання повітряної маси. Кладемо екстракт мигдалевих горіхів, борошно, розпушувач і замішуємо негусте тісто. Форму для випічки змащуємо маслом і викладаємо тісто. Вишню змішуємо з цукром і кладемо поверх тіста. Відправляємо пиріг в розігріту до 180°C духовку приблизно на 50 хвилин.
Пиріг з вишнею готовий! Такий десерт шалено смачний як в гарячому, так і в охолодженому вигляді. При подачі на стіл прикрашаємо пиріг цукровою пудрою.
Рекомендуємо добрі рецепти
Персиковий пиріг
Персиковий пиріг - відмінні десерт до вечірнього чаю, доведеться до вподоби він і раптово неочікуваною гостям. Готувати ці ласощі дуже просто і
Листковий пиріг з вишнею
Найшвидший варіант пирога - десерт з готового листкового тіста. Начинку можна вибрати будь-яку, але ми розповімо про солодкому варіанті - пиріг з
Пісочний пиріг з варенням
Пісочний пиріг з варенням - дивовижне ласощі до чаю або кави для вечірніх посиденьок в колі сім'ї. А зробити його досить просто, і в цьому вам
Пісочний пиріг з сиром
Пісочний пиріг - це дивовижне ласощі до чаю в колі сім'ї. Його готують з різними фруктами, ягодами, з варенням, джемом. І сьогодні ми підкажемо вам