» » Пісочний пиріг з сиром

Пісочний пиріг з сиром

Пісочний пиріг з сиром
Якщо у вас залишилося трохи сиру , то спробуйте приготувати смачний і ситний пісочний пиріг. Він неодмінно сподобається вашим гостям, і вони обов'язково попросять добавки.

Рецепт пісочного пирога з сиром


Інгредієнти:

  • цукровий пісок - 1 ст.;

  • борошно - 2 ст.;

  • сода - 05 ч. ложки;

  • масло вершкове - 130 р.


  • Для начинки:

  • сир - 400 г;

  • цукровий пісок - 1 ст.;

  • яйце - 3 шт.;

  • цукати, родзинки - на смак;

  • ванілін.


  • Приготування
    Для приготування крихти ретельно розтираємо вершкове масло з борошном, цукром і содою до освіти розсипчастою суміші. Окремо змішуємо сир з цукровим піском, вбиваємо яйця і ретельно все перемішуємо до однорідної маси, додавши за бажанням родзинки, ванілін і цукати. Тепер беремо форму для випічки, промазуємо її маслом, викладаємо половину крихти, потім покриваємо рівномірно сирною начинкою і закриваємо всі залишилася крихтою. Випікаємо пісочний пиріг в гарячій духовці приблизно 40 хвилин.

    Смачний пісочний пиріг з сиром


    Інгредієнти:
    Для тіста:

  • яйце - 1 шт.;

  • цукор - 3 ст. ложки;

  • борошно - 2 ст.;

  • масло вершкове - 50 г;

  • сметана - 2 ст. ложки;

  • розпушувач - 1 ч. ложка.


  • Для начинки:

  • сир - 600 г;

  • яйце - 2 шт.;

  • цукор - 05 склянки;

  • манка - 2 ст. ложки.


  • Приготування
    Яйце збиваємо з цукром, кладемо розтоплене масло, сметану і поступово всипаємо борошно з розпушувачем, замішуючи однорідне тісто. Викладаємо його в роз'ємну форму і розподіляємо так, щоб вийшли бортики. Для начинки змішуємо в мисці сир, яйця, цукровий пісок і манку. Гарненько вимішуємо і викладаємо масу поверх тіста, розрівнюючи ложкою. Відправляємо відкритий пісочний пиріг з сиром в розігріту духовку приблизно на 50 хвилин. Перед подачею на стіл посипаємо випічку цукровою пудрою або тертими горіхами

    Солодкий пісочний пиріг з сиром


    Інгредієнти:
    Для тіста:

  • борошно 130 г;

  • вершкове масло - 50 г;

  • цукор - 50 г;

  • яйце - 1 шт.


  • Для начинки:

  • м'який сир - 250 г;

  • цукор - 2 ст. ложки;

  • сметана - 2 ст. ложки;

  • яйце - 1 шт.;

  • крохмаль - 1 ст. ложка;

  • ваніль - за смаком;

  • ягоди - 300 р.


  • Приготування
    Масло збиваємо з цукровим піском, розбиваємо яйце, додаємо просіяне борошно і замішуємо тісто. Накриваємо його харчовою плівкою і прибираємо в холодильник, а самі переходимо до приготування начинки. Сир протираємо гарненько через сито, додаємо цукровий пісок, кладемо сметану, яйце, крохмаль і ванілін. Все ретельно перемішуємо до одержання злегка щільним, але ніжної маси. Змащуємо форму маслом, розподіляємо тісто, формуючи бортики, викладаємо сирну начинку, потім ягоди і акуратно вдавлюємо їх ложкою. Випікаємо пиріг приблизно 35 хвилин в гарячій духовці.

    Швидкий пісочний пиріг з сиром і яблуками


    Інгредієнти:
    Для тіста:

  • масло вершкове - 230 г;

  • борошно пшеничне - 350 г;

  • цукор - 120 г;

  • яйце - 1 шт.


  • Для начинки:

  • яблука - 500 г;

  • сметана - 180 г;

  • цукор - 120 г;

  • сир - 230 г;

  • яйце - 3 шт.;

  • ванілін - за смаком.


  • Приготування
    У миску кладемо шматочки замороженого вершкового масла, всипаємо пшеничне борошно і цукор. Гарненько розтираємо ці інгредієнти дерев'яною лопаткою, вбиваємо яйце і замішуємо однорідне
    Пісочний пиріг з сиром
    тісто. Після цього кладемо його в поліетиленовий пакет і відправляємо в холодильник на 40 хвилин.
    Очищені яблука шаткуємо тонкими пластинами. У чашу блендера наливаємо жирну сметану, викладаємо сир, всипаємо цукор, ванілін і збиваємо все. Після цього вводимо окремо збиті яйця і перемішуємо.
    Роз'ємну форму промазуємо маслом, рівномірно розподіляємо тісто, формуючи бортики. Тепер викладаємо підготовлені яблука і зверху покриваємо їх сирною начинкою. Випікаємо пиріг протягом 55 хвилин в розігрітій духовці, виставивши температуру 180 градусів.
    Додав: admin | 17-01-2015, 21:00
    Переглядів: 13801