Пісочний пиріг з сиром

Рецепт пісочного пирога з сиром
Інгредієнти:
Для начинки:
Приготування
Для приготування крихти ретельно розтираємо вершкове масло з борошном, цукром і содою до освіти розсипчастою суміші. Окремо змішуємо сир з цукровим піском, вбиваємо яйця і ретельно все перемішуємо до однорідної маси, додавши за бажанням родзинки, ванілін і цукати. Тепер беремо форму для випічки, промазуємо її маслом, викладаємо половину крихти, потім покриваємо рівномірно сирною начинкою і закриваємо всі залишилася крихтою. Випікаємо пісочний пиріг в гарячій духовці приблизно 40 хвилин.
Смачний пісочний пиріг з сиром
Інгредієнти:
Для тіста:
Для начинки:
Приготування
Яйце збиваємо з цукром, кладемо розтоплене масло, сметану і поступово всипаємо борошно з розпушувачем, замішуючи однорідне тісто. Викладаємо його в роз'ємну форму і розподіляємо так, щоб вийшли бортики. Для начинки змішуємо в мисці сир, яйця, цукровий пісок і манку. Гарненько вимішуємо і викладаємо масу поверх тіста, розрівнюючи ложкою. Відправляємо відкритий пісочний пиріг з сиром в розігріту духовку приблизно на 50 хвилин. Перед подачею на стіл посипаємо випічку цукровою пудрою або тертими горіхами
Солодкий пісочний пиріг з сиром
Інгредієнти:
Для тіста:
Для начинки:
Приготування
Масло збиваємо з цукровим піском, розбиваємо яйце, додаємо просіяне борошно і замішуємо тісто. Накриваємо його харчовою плівкою і прибираємо в холодильник, а самі переходимо до приготування начинки. Сир протираємо гарненько через сито, додаємо цукровий пісок, кладемо сметану, яйце, крохмаль і ванілін. Все ретельно перемішуємо до одержання злегка щільним, але ніжної маси. Змащуємо форму маслом, розподіляємо тісто, формуючи бортики, викладаємо сирну начинку, потім ягоди і акуратно вдавлюємо їх ложкою. Випікаємо пиріг приблизно 35 хвилин в гарячій духовці.
Швидкий пісочний пиріг з сиром і яблуками
Інгредієнти:
Для тіста:
Для начинки:
Приготування
У миску кладемо шматочки замороженого вершкового масла, всипаємо пшеничне борошно і цукор. Гарненько розтираємо ці інгредієнти дерев'яною лопаткою, вбиваємо яйце і замішуємо однорідне

Очищені яблука шаткуємо тонкими пластинами. У чашу блендера наливаємо жирну сметану, викладаємо сир, всипаємо цукор, ванілін і збиваємо все. Після цього вводимо окремо збиті яйця і перемішуємо.
Роз'ємну форму промазуємо маслом, рівномірно розподіляємо тісто, формуючи бортики. Тепер викладаємо підготовлені яблука і зверху покриваємо їх сирною начинкою. Випікаємо пиріг протягом 55 хвилин в розігрітій духовці, виставивши температуру 180 градусів.
Рекомендуємо добрі рецепти

Пісочний пиріг з вишнею
Ще один різновид вишневого пирога - пісочний. Готується він дуже просто, швидко, і не вимагає великих кулінарних талантів. Для його випікання вам

Пиріг з брусницею - рецепт
Брусниця - корисна і смачна ягода, хоч і має кислувато-гіркуватий смак. Її використовують у приготуванні багатьох страв: варення, джемів, компотів,

Пиріг з повидлом
Печиво і тістечка вже трохи набридли, хочеться чогось домашнього і смачненького? Тоді представляємо вашій увазі декілька цікавих рецептів

Пиріг з ягодами - рецепт
Пиріг з ягодами - чудовий десерт, який можна подати, як на святковий стіл, так і до чашки чаю в недільний день. Пропонуємо вашій увазі кілька

Пісочний пиріг з варенням
Пісочний пиріг з варенням - дивовижне ласощі до чаю або кави для вечірніх посиденьок в колі сім'ї. А зробити його досить просто, і в цьому вам

Кростата з малиною
Кростата - це пиріг з пісочного тіста з начинкою. Це ласощі відноситься до італійської кухні. І сьогодні ми розповімо, як його спекти з малиною.