Пісочний пиріг з сиром
Якщо у вас залишилося трохи сиру , то спробуйте приготувати смачний і ситний пісочний пиріг. Він неодмінно сподобається вашим гостям, і вони обов'язково попросять добавки.
Інгредієнти:
цукровий пісок - 1 ст.;
борошно - 2 ст.;
сода - 05 ч. ложки;
масло вершкове - 130 р.
Для начинки:
сир - 400 г;
цукровий пісок - 1 ст.;
яйце - 3 шт.;
цукати, родзинки - на смак;
ванілін.
Приготування
Для приготування крихти ретельно розтираємо вершкове масло з борошном, цукром і содою до освіти розсипчастою суміші. Окремо змішуємо сир з цукровим піском, вбиваємо яйця і ретельно все перемішуємо до однорідної маси, додавши за бажанням родзинки, ванілін і цукати. Тепер беремо форму для випічки, промазуємо її маслом, викладаємо половину крихти, потім покриваємо рівномірно сирною начинкою і закриваємо всі залишилася крихтою. Випікаємо пісочний пиріг в гарячій духовці приблизно 40 хвилин.
Інгредієнти:
Для тіста:
яйце - 1 шт.;
цукор - 3 ст. ложки;
борошно - 2 ст.;
масло вершкове - 50 г;
сметана - 2 ст. ложки;
розпушувач - 1 ч. ложка.
Для начинки:
сир - 600 г;
яйце - 2 шт.;
цукор - 05 склянки;
манка - 2 ст. ложки.
Приготування
Яйце збиваємо з цукром, кладемо розтоплене масло, сметану і поступово всипаємо борошно з розпушувачем, замішуючи однорідне тісто. Викладаємо його в роз'ємну форму і розподіляємо так, щоб вийшли бортики. Для начинки змішуємо в мисці сир, яйця, цукровий пісок і манку. Гарненько вимішуємо і викладаємо масу поверх тіста, розрівнюючи ложкою. Відправляємо відкритий пісочний пиріг з сиром в розігріту духовку приблизно на 50 хвилин. Перед подачею на стіл посипаємо випічку цукровою пудрою або тертими горіхами
Інгредієнти:
Для тіста:
борошно 130 г;
вершкове масло - 50 г;
цукор - 50 г;
яйце - 1 шт.
Для начинки:
м'який сир - 250 г;
цукор - 2 ст. ложки;
сметана - 2 ст. ложки;
яйце - 1 шт.;
крохмаль - 1 ст. ложка;
ваніль - за смаком;
ягоди - 300 р.
Приготування
Масло збиваємо з цукровим піском, розбиваємо яйце, додаємо просіяне борошно і замішуємо тісто. Накриваємо його харчовою плівкою і прибираємо в холодильник, а самі переходимо до приготування начинки. Сир протираємо гарненько через сито, додаємо цукровий пісок, кладемо сметану, яйце, крохмаль і ванілін. Все ретельно перемішуємо до одержання злегка щільним, але ніжної маси. Змащуємо форму маслом, розподіляємо тісто, формуючи бортики, викладаємо сирну начинку, потім ягоди і акуратно вдавлюємо їх ложкою. Випікаємо пиріг приблизно 35 хвилин в гарячій духовці.
Інгредієнти:
Для тіста:
масло вершкове - 230 г;
борошно пшеничне - 350 г;
цукор - 120 г;
яйце - 1 шт.
Для начинки:
яблука - 500 г;
сметана - 180 г;
цукор - 120 г;
сир - 230 г;
яйце - 3 шт.;
ванілін - за смаком.
Приготування
У миску кладемо шматочки замороженого вершкового масла, всипаємо пшеничне борошно і цукор. Гарненько розтираємо ці інгредієнти дерев'яною лопаткою, вбиваємо яйце і замішуємо однорідне тісто. Після цього кладемо його в поліетиленовий пакет і відправляємо в холодильник на 40 хвилин.
Очищені яблука шаткуємо тонкими пластинами. У чашу блендера наливаємо жирну сметану, викладаємо сир, всипаємо цукор, ванілін і збиваємо все. Після цього вводимо окремо збиті яйця і перемішуємо.
Роз'ємну форму промазуємо маслом, рівномірно розподіляємо тісто, формуючи бортики. Тепер викладаємо підготовлені яблука і зверху покриваємо їх сирною начинкою. Випікаємо пиріг протягом 55 хвилин в розігрітій духовці, виставивши температуру 180 градусів.
Рецепт пісочного пирога з сиром
Інгредієнти:
Для начинки:
Приготування
Для приготування крихти ретельно розтираємо вершкове масло з борошном, цукром і содою до освіти розсипчастою суміші. Окремо змішуємо сир з цукровим піском, вбиваємо яйця і ретельно все перемішуємо до однорідної маси, додавши за бажанням родзинки, ванілін і цукати. Тепер беремо форму для випічки, промазуємо її маслом, викладаємо половину крихти, потім покриваємо рівномірно сирною начинкою і закриваємо всі залишилася крихтою. Випікаємо пісочний пиріг в гарячій духовці приблизно 40 хвилин.
Смачний пісочний пиріг з сиром
Інгредієнти:
Для тіста:
Для начинки:
Приготування
Яйце збиваємо з цукром, кладемо розтоплене масло, сметану і поступово всипаємо борошно з розпушувачем, замішуючи однорідне тісто. Викладаємо його в роз'ємну форму і розподіляємо так, щоб вийшли бортики. Для начинки змішуємо в мисці сир, яйця, цукровий пісок і манку. Гарненько вимішуємо і викладаємо масу поверх тіста, розрівнюючи ложкою. Відправляємо відкритий пісочний пиріг з сиром в розігріту духовку приблизно на 50 хвилин. Перед подачею на стіл посипаємо випічку цукровою пудрою або тертими горіхами
Солодкий пісочний пиріг з сиром
Інгредієнти:
Для тіста:
Для начинки:
Приготування
Масло збиваємо з цукровим піском, розбиваємо яйце, додаємо просіяне борошно і замішуємо тісто. Накриваємо його харчовою плівкою і прибираємо в холодильник, а самі переходимо до приготування начинки. Сир протираємо гарненько через сито, додаємо цукровий пісок, кладемо сметану, яйце, крохмаль і ванілін. Все ретельно перемішуємо до одержання злегка щільним, але ніжної маси. Змащуємо форму маслом, розподіляємо тісто, формуючи бортики, викладаємо сирну начинку, потім ягоди і акуратно вдавлюємо їх ложкою. Випікаємо пиріг приблизно 35 хвилин в гарячій духовці.
Швидкий пісочний пиріг з сиром і яблуками
Інгредієнти:
Для тіста:
Для начинки:
Приготування
У миску кладемо шматочки замороженого вершкового масла, всипаємо пшеничне борошно і цукор. Гарненько розтираємо ці інгредієнти дерев'яною лопаткою, вбиваємо яйце і замішуємо однорідне тісто. Після цього кладемо його в поліетиленовий пакет і відправляємо в холодильник на 40 хвилин.
Очищені яблука шаткуємо тонкими пластинами. У чашу блендера наливаємо жирну сметану, викладаємо сир, всипаємо цукор, ванілін і збиваємо все. Після цього вводимо окремо збиті яйця і перемішуємо.
Роз'ємну форму промазуємо маслом, рівномірно розподіляємо тісто, формуючи бортики. Тепер викладаємо підготовлені яблука і зверху покриваємо їх сирною начинкою. Випікаємо пиріг протягом 55 хвилин в розігрітій духовці, виставивши температуру 180 градусів.
Рекомендуємо добрі рецепти
Пісочний пиріг з вишнею
Ще один різновид вишневого пирога - пісочний. Готується він дуже просто, швидко, і не вимагає великих кулінарних талантів. Для його випікання вам
Пиріг з брусницею - рецепт
Брусниця - корисна і смачна ягода, хоч і має кислувато-гіркуватий смак. Її використовують у приготуванні багатьох страв: варення, джемів, компотів,
Пиріг з повидлом
Печиво і тістечка вже трохи набридли, хочеться чогось домашнього і смачненького? Тоді представляємо вашій увазі декілька цікавих рецептів
Пиріг з ягодами - рецепт
Пиріг з ягодами - чудовий десерт, який можна подати, як на святковий стіл, так і до чашки чаю в недільний день. Пропонуємо вашій увазі кілька
Пісочний пиріг з варенням
Пісочний пиріг з варенням - дивовижне ласощі до чаю або кави для вечірніх посиденьок в колі сім'ї. А зробити його досить просто, і в цьому вам
Кростата з малиною
Кростата - це пиріг з пісочного тіста з начинкою. Це ласощі відноситься до італійської кухні. І сьогодні ми розповімо, як його спекти з малиною.