Якщо у вас залишилося трохи сиру , то спробуйте приготувати смачний і ситний пісочний пиріг. Він неодмінно сподобається вашим гостям, і вони обов'язково попросять добавки.
Рецепт пісочного пирога з сиром
Інгредієнти: цукровий пісок - 1 ст.; борошно - 2 ст.; сода - 05 ч. ложки; масло вершкове - 130 р. Для начинки:
сир - 400 г; цукровий пісок - 1 ст.; яйце - 3 шт.; цукати, родзинки - на смак; ванілін. Приготування Для приготування крихти ретельно розтираємо вершкове масло з борошном, цукром і содою до освіти розсипчастою суміші. Окремо змішуємо сир з цукровим піском, вбиваємо яйця і ретельно все перемішуємо до однорідної маси, додавши за бажанням родзинки, ванілін і цукати. Тепер беремо форму для випічки, промазуємо її маслом, викладаємо половину крихти, потім покриваємо рівномірно сирною начинкою і закриваємо всі залишилася крихтою. Випікаємо пісочний пиріг в гарячій духовці приблизно 40 хвилин.
Смачний пісочний пиріг з сиром
Інгредієнти: Для тіста:
яйце - 1 шт.; цукор - 3 ст. ложки; борошно - 2 ст.; масло вершкове - 50 г; сметана - 2 ст. ложки; розпушувач - 1 ч. ложка. Для начинки:
сир - 600 г; яйце - 2 шт.; цукор - 05 склянки; манка - 2 ст. ложки. Приготування Яйце збиваємо з цукром, кладемо розтоплене масло, сметану і поступово всипаємо борошно з розпушувачем, замішуючи однорідне тісто. Викладаємо його в роз'ємну форму і розподіляємо так, щоб вийшли бортики. Для начинки змішуємо в мисці сир, яйця, цукровий пісок і манку. Гарненько вимішуємо і викладаємо масу поверх тіста, розрівнюючи ложкою. Відправляємо відкритий пісочний пиріг з сиром в розігріту духовку приблизно на 50 хвилин. Перед подачею на стіл посипаємо випічку цукровою пудрою або тертими горіхами
Солодкий пісочний пиріг з сиром
Інгредієнти: Для тіста:
борошно 130 г; вершкове масло - 50 г; цукор - 50 г; яйце - 1 шт. Для начинки:
м'який сир - 250 г; цукор - 2 ст. ложки; сметана - 2 ст. ложки; яйце - 1 шт.; крохмаль - 1 ст. ложка; ваніль - за смаком; ягоди - 300 р. Приготування Масло збиваємо з цукровим піском, розбиваємо яйце, додаємо просіяне борошно і замішуємо тісто. Накриваємо його харчовою плівкою і прибираємо в холодильник, а самі переходимо до приготування начинки. Сир протираємо гарненько через сито, додаємо цукровий пісок, кладемо сметану, яйце, крохмаль і ванілін. Все ретельно перемішуємо до одержання злегка щільним, але ніжної маси. Змащуємо форму маслом, розподіляємо тісто, формуючи бортики, викладаємо сирну начинку, потім ягоди і акуратно вдавлюємо їх ложкою. Випікаємо пиріг приблизно 35 хвилин в гарячій духовці.
Швидкий пісочний пиріг з сиром і яблуками
Інгредієнти: Для тіста:
масло вершкове - 230 г; борошно пшеничне - 350 г; цукор - 120 г; яйце - 1 шт. Для начинки:
яблука - 500 г; сметана - 180 г; цукор - 120 г; сир - 230 г; яйце - 3 шт.; ванілін - за смаком. Приготування У миску кладемо шматочки замороженого вершкового масла, всипаємо пшеничне борошно і цукор. Гарненько розтираємо ці інгредієнти дерев'яною лопаткою, вбиваємо яйце і замішуємо однорідне
тісто. Після цього кладемо його в поліетиленовий пакет і відправляємо в холодильник на 40 хвилин.
Очищені яблука шаткуємо тонкими пластинами. У чашу блендера наливаємо жирну сметану, викладаємо сир, всипаємо цукор, ванілін і збиваємо все. Після цього вводимо окремо збиті яйця і перемішуємо.
Роз'ємну форму промазуємо маслом, рівномірно розподіляємо тісто, формуючи бортики. Тепер викладаємо підготовлені яблука і зверху покриваємо їх сирною начинкою. Випікаємо пиріг протягом 55 хвилин в розігрітій духовці, виставивши температуру 180 градусів.