Пиріг з брусницею - рецепт

Пісочний пиріг з брусницею
Інгредієнти:
Для тіста:
Для начинки:
Приготування
Ягоди розморожуємо. Включаємо духовку. Заморожений маргарин натираємо на крупній тертці. Додаємо цукор, гасимо оцтом соду, всипаємо борошно і все ретельно перемішуємо. Готове тісто у вигляді крихти розкладаємо в форму, розрівнюємо і формуємо невеликі бортики по краях. Ягоди перемішуємо з цукром, зливаємо сік, що виділився, і викладаємо брусницю рівномірним шаром на тісто. Ставимо форму в духовку на середню полицю і випікаємо відкритий пісочний пиріг з брусницею приблизно 30 хвилин при 200 градусах.
Пиріг з брусницею в мультиварці
Інгредієнти:
Приготування
Брусницю ретельно промиваємо і висушуємо на рушник. В окремій мисці збиваємо яйця з цукром міксером до отримання міцної піни. Сюди ж просіваємо борошно, сіль, розпушувач, кладемо масло і знову добре перемішуємо.
Ягоди обсипаємо зверху картопляним крохмалем, щоб тісто не змок від ягід, і вони в ході випічки не втратили власної форми. Потім перекладаємо брусницю акуратно в тісто і обережно, щоб не пом'яти ягоди, все перемішуємо ложкою. Каструлю мультиварки промазуємо маслом і виливаємо в неї наше тісто. Включаємо режим «Випічка». Виставляємо таймер на 60 хвилин, і чекаємо звукового сигналу готовності. Готовий пиріг за бажанням можна промазати будь-яким варенням або кремом.
Рецепт дріжджового пирога з брусницею
Інгредієнти:
Приготування
Ягоди перебираємо, промиваємо і висушуємо. Яблука чистимо, видаляємо серцевиною, натираємо на крупній терочке і з'єднуємо з брусницею. Висипаємо цукор-пісок, крохмаль, мелену корицю і розмішуємо. Дріжджове тісто розкачуємо на деку в пласт і викладаємо на нього приготовану начинку, загинаючи трохи краю. Із залишків тіста вирізаємо акуратні тоненькі смужечки і розкладаємо їх у вигляді сітки поверх начинки. Випікаємо листковий брусничний пиріг 20 хвилин до готовності в духовці, розігрітій до 200 градусів.
Пиріг з брусниці зі сметаною
Пиріг, спечений за цим рецептом, виходить дивовижно смачним: тонке і ніжне тісто, кисленька ягода і соковитий насичений крем, роблять цю випічку оригінальною і вишуканою.
Інгредієнти:
Для крему:
Приготування

Рекомендуємо добрі рецепти

Пиріг з брусницею і яблуками
Пиріг з брусницею і яблуками - це класика домашньої кухні. Родзинку такого пирога надає кислувато-гіркий смак брусниці. І в нашій статті ми зібрали

Дріжджовий пиріг з брусницею - рецепт
Якщо ви заготовили на зиму достатню кількість такої корисної ягоди, як брусниця, то в зимово-весняний період можете побалувати домашніх таким

Пиріг з брусницею і сметаною
Пиріг з брусницею і сметаною - це чудове поєднання лісової ягоди з ніжним сметанним кремом. У нашій статті ми зібрали кілька найбільш цікавих

Пиріг з ягодами - рецепт
Пиріг з ягодами - чудовий десерт, який можна подати, як на святковий стіл, так і до чашки чаю в недільний день. Пропонуємо вашій увазі кілька

Пісочний пиріг з сиром
Пісочний пиріг - це дивовижне ласощі до чаю в колі сім'ї. Його готують з різними фруктами, ягодами, з варенням, джемом. І сьогодні ми підкажемо вам