Добрі рецепти, огляди, корисні та цікаві статті!
» » Кростата з малиною

Кростата з малиною

4-01-2015, 19:46
2 055
Кростата з малиною
Кростата - італійський пиріг, зроблений з пісочного тіста і фруктової начинки. Давайте і ми з вами дізнаємося сьогодні, як приготувати кростату з малиною.

Кростата з малиною і заварним кремом


Інгредієнти:

  • масло вершкове - 250 г;

  • борошно пшеничне - 700 г;

  • цукровий пісок - 100 г;

  • розпушувач - 1 ч. ложка;

  • жовтки яєчні - 4 шт.;

  • свіжа малина і полуниця - 350 г;

  • яйце - 1 шт.;

  • листя м'яти.


  • Для заварного крему:

  • борошно - 2 ст. ложки;

  • цукор - 200 г;

  • картопляний крохмаль - 1 ст. ложка;

  • молоко - 150 мл;

  • ванілін.


  • Приготування
    Жовтки гарненько збиваємо з цукровим піском. Половину борошна просіваємо, вливаємо жовток, додаємо соду, погашену оцтом, і додаємо масло кімнатної температури, нарубленное кубиками. Руками замішуємо однорідне тісто, поступово висипаємо борошно, формуємо кульку, загортаємо його в харчову плівочку і прибираємо на півгодини в холодильник. Після цього перекладаємо в форму і руками акуратно розподіляємо тісто по всій поверхні, формуючи невеликі бортики. Випікаємо корж при 180 градусах приблизно 25 хвилин, а потім дістаємо і залишаємо остигати.
    У миску просіваємо борошно, додаємо цукор, крохмаль, ванілін і добре все вимішуємо. До сухої суміші потроху вливаємо тепле молоко і перемішуємо, щоб не утворилися грудочки. Готову масу ставимо на повільний вогонь і проварюємо до загустіння. Далі в заварний крем розбиваємо яйце, перемішуємо і як тільки він добре загусне прибираємо його з плити. Кладемо шматочок масла і даємо крему трохи охолонути. Ягоди обробляємо, рівномірно розподіляємо в випеченої заготівлі, заповнюємо теплим кремом і прикрашаємо кростату з малиною та полуницею м'ятою.

    Кростата з малиновим варенням


    Інгредієнти:
    Для тіста:

  • кориця мелена - 1 ч. ложка;

  • лимон - 1 шт.;

  • масло вершкове - 150 г;

  • борошно - 300 г;

  • цукор - 130 г;

  • яйце - 2 шт.


  • Для начинки:

  • малинове варення - 300 мл


  • Приготування
    Охолоджене вершкове масло розтираємо з цукром, додаємо борошно пшеничне
    Кростата з малиною
    і корицю. Відокремлюємо яєчні жовтки, вбиваємо їх в приготовану масу і замішуємо тісто. Далі додаємо за бажанням терту цедру лимона, формуємо кулю і кладемо його в холодильник на 30 хвилин. Форму для випічки промазуємо маслом, викладаємо половину тіста і розрівнюємо його пальцями, формуючи невисокі бортики.
    Далі покриваємо всі малиновим варенням, розрівнюємо його по всіх поверхні ложкою і зверху іншим шаром тіста, защепляя руками усі отвори. Випікаємо пиріг у духовці при 200 градусах до рум'яної скоринки, приблизно хвилин 30. Після цього охолодити його, посипаємо цукровою пудрою і розрізаємо на невеликі шматочки.
    Рекомендуємо добрі рецепти
    Пісочний пиріг з варенням
    Пісочний пиріг з варенням
    Пісочний пиріг з варенням - дивовижне ласощі до чаю або кави для вечірніх посиденьок в колі сім'ї. А зробити його досить просто, і в цьому вам
    Пісочний пиріг з сиром
    Пісочний пиріг з сиром
    Пісочний пиріг - це дивовижне ласощі до чаю в колі сім'ї. Його готують з різними фруктами, ягодами, з варенням, джемом. І сьогодні ми підкажемо вам
    Полунична кростата
    Полунична кростата
    Кростата - пиріг італійської кухні, який готується з пісочного тіста з додаванням різних начинок. І сьогодні мова піде про дивовижною кростате з
    Кростата з вишнею
    Кростата з вишнею
    Кростата - це італійський відкритий пиріг, який робиться з пісочного тіста, а в якості начинки використовується варення або фрукти. І сьогодні ми
    Кростата з джемом
    Кростата з джемом
    Кростата - це італійський відкритий пиріг, який готується з різноманітними солодкими начинками. І сьогодні ми розглянемо кілька рецептів створення
    Кростата з фруктами
    Кростата з фруктами
    Кростата - це італійський відкритий пиріг з пісочного тіста. Його можна готувати з джемом, варенням, свіжими ягодами і фруктами. Ось про фруктової